Vjerojatno je Hellsing postan al valjda ovo nije
4nxoNao_WbQS (ep2 ostalo cete vec sami nac XD)
Printable View
Vjerojatno je Hellsing postan al valjda ovo nije
4nxoNao_WbQS (ep2 ostalo cete vec sami nac XD)
Imam već duže vrijeme i prvi i drugi dio Karasa, odnosno Karas the Prophecy te Karas the Revelation. Obavezno pogledat, rula.
Šta su napravili nastavak,čekao sam godinu dana nakon sto sam prvi dio pogledao ali nisam naso,aj thx pogledat cu sljedeci vikend ^^
Imam namjeru to pogledat uskoro. :)
Inače, baš gledam RAINBOW... kako owna, e. Naracija, likovi, setting, sve!
^ Ima nevjerojatno tmurnu atmosferu. Ako ovako nastavi, ide mi u top 10 animea.= Citat =:
We believe the explicit scenes of this animated work are rather important in bringing out the atmosphere of this time time period.
Može li neki forumaš, koji se nalazi u Rijeci biti tako dobar pa mi posuditi nešto animea, ako ima dobrovoljaca mogu mi se javiti na PM.
Nabavljam Karas, izgleda kul.
@Hidraulicar Kreso, imaš pp!
Angel Beats je drugom epizodom upravo dokazao da neće biti klasičan moe anime. Zanimljivo koliko unatoč naglim prijelazima iz komedije (u kojoj se pogiba) u dramu (u kojoj se opet pogiba) uspijeva biti dobar, bez da jedan element narušava drugi.
Also, OP rula.
Btw, nova epka FMA:B je vani! :wink:
Novi FMA:B, one word: GAAARphonse. :)
/agree= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jedina zamjerka ide nekim cheesy ili pak klišejnim plot developmentsima koji se događaju... Možda sam to samo ja, ali onog trenutka kad je Yuri rekla kako nema šanse da Angel dođe u Guild znao sam da će se to dogoditi. S druge pak strane, nakon što cijelu epizodu putuju tamo, kad konačno dođu... Unište ga? Wat.
Izuzev toga, konačno je izašla finalna epizoda Vampire Bunda, hvala Isusu više. Iako, nisam još gledao ništa od ove subb grupe.... Yuurisan-Subs?
Jeli itko gledao Galaxy Angel XD?
Yes, predvidljivo... no djeluje. Mislim da su rekli da se Angel ne može ubit, vjerojatno ju opet "ošamutili" na kratko. Što se tiče plota...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Yuurisan-subs su OK, mislim da sam gledao Hatsukoi Limited sa njima. Zadnja je epizoda ima svoje momente, no kao cjelina nije baš previše logično i mnogo je toga neobjašnjeno.
Odlučio se vratit Gundam serijalu, ali skipam prvi originalni te počinjem od Mobile Suit Gundam Wing, remastered verzija, te Gundam Seed i Gundam Seed Destiny.
Graphic whore. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ali dobro, ionako nema nikakve veze sa originalnim tako da ništa ne propuštaš... samo što mi sada ostaju samo monolozi.
želudac mi se okrenuo dok sam čitao ovu mangu
http://media.onemanga.com/mangas/00000551/logo.jpg
Series Info
Title: Franken Fran
OM Rank: 343
Categories: comedy, horror, mature, medical , seinen
Author: Kigitsu Katsuhisa
Artist: Kigitsu Katsuhisa
Chapters: 31 - ongoing - irregular
Summary
Fran can make anyone into anything, raise the dead, switch heads and bodies and give you those eyes that you've always wanted. But do you actually want them? Is it a good thing to raise the dead? Do the ends justify the means? And does Fran care?
evo blagi primjeri
OMFG :pray:
@Arby: Ma uvijek stignem naknadno pogledat, nije da će nekud pobjeć :)
52 epizoda FMA, stvarno ne znam dokle namjeravaju ovo održavati, ali ako mogu na deset epizoda odraditi non-stop akciju a da ne postane dosadno onda im svaka čast
Dobra epizoda, no prilikom ovakve ozbiljnije radnje mi je komedija u nekim trenutcima stvarno out of place i narušava kvalitetu i napetost koju anime nakuplja.
Pogledao i drugu epizodu Arakawa Under the Bridge... fakin nabildana časna sestra (brat ustvari) koja uslijed mise (koja traje točno 5 sekunda i liči na postrojavanje vojske) puca na ljude uzzi-em, ukoliko nisu tiho. :pray: :pray:
Ajde chekirat ću taj Arakawa Under the Bridge, izgleda funny. Inače, došla je druga epizoda Giant Killing-a.
Provijeri i Rainbow ako već nisi, to će se tebi svidjet.
Eh, da. Trailer 3. anime no chikara projekta (Sora no Woto, Senko no Night Raid)
(direktor od Blood: The Last Vampire)
Pogledao Giant Killing, drugu epizodu. Sad sam uvjeren, definitivno najbolji anime ove sezone...čak i od početka godine, pravi gušt ga je gledat. Također, škicnuo Arakawa Under the Bridge, koja je to komedija :rotfl: , pratit će se. A za Rainbow tek moram vidjet.
Gotov konačno First Gundam u potpunosti. Amuro sine, čime si se ti nadrogirao? :(
Zadnjih par epizoda je tripfest, a malo više epizoda ranije uvode jedan koncept koji me iskreno iznenadio jer ne vidiš naznake toga.
Konačno prelazim na Zetu i onaj orkestralni uvod... dobro, sutra ću. :)
Kaj, ti si u jednom danu pogledao 20 epizoda, a drugi dan ostatak? xD
:)
Ja se sutra bacam na MSGW.
Ma vraga, gledam već duže vrijeme. :)
Moram doublepostat. :(
Naišao na odličnu oneshot mangu:
http://www.mangafox.com/manga/hotel/v01/c001/
Za maksimalan efekat, pustit Louis Armstrong - What A Wonderful World, kada ista pjesma počne u mangi. :(
spoileri za novi chapter op-a
@ Arby - Pošto je prošlo dovoljno vremena od odgledanog animea, konačno dobio volje za Utawarerumono igrom. Sjećam se da si negdje spomenuo da je prilično lagana, a pošto ne želim da ipak bude mačji kašalj, dali je pametno da odmah stavim na Hard Mode 3?
Meni je bilo lagano, ali ja sam odigrao više sličnih igara pa je možda zbog toga.
Ne znam, probaj.
Nova epizoda Kej-Ona je vani! I našao nešto o prošle godine, Princess Lover :)
Princess Lover ti nije baš nešto.
Prvih nekoliko epizoda ostavlja dojam da bi moglo biti nešto od svega toga zbog osvete i svega, ali na kraju postane tipičan harem anime.
Inače, pogledao prvu epizodu Zeta Gundama... and the slapping continues. :)
I da, iskoriste timeskip kao plot device što mi je uvijek drago vidjeti u animejima. Samo što izgleda da Amuro nije glavni lik ovaj put, a Char je pozitivac.