Igro si na dvojci ili trojci?
Printable View
Igro si na dvojci ili trojci?
Dvojci.
Ekipa kod izrade HD remakea nije računala da R2 više nije tipka nego je sad trigger, pa ti kod otvaranja bilo čega ruka otpada.
Što se tiče serijala
God of War - osrednje
God of War 2 - rula
God of War 3 - smeće
Chains of Olympus - ok
Ghost of Sparta - bolji
Dočekao sam Test Drive Unlimited 2 na popustu i uzeo. Nisam fan trkalica, ali kao i kod strategija, ima tih 2-3 koje mi jako pašu. Ovo je jedna od tih. Kritika nije baš blagonaklona, ali igra je stvarno zarazna. Dobio sam i dva DLC-a odmah, ne znam da li je to bilo besplatno od početka ili je postalo kasnije.
Zasad sam odigrao samo prva 3 GOW-a, i jedinica mi je ostavila najbolji dojam.
Kontrole su iste ko u dvojci osim tog otvaranja vrata (što mi nije bio pretjeran problem).
Osim toga, ima najbolju priču, a i prvi je pa me sva ta epskost oduševila kad sam je prvi put doživio.
Drugi je more of the same, s minornim poboljšanjima. Najviše zaboravljiv od prva tri.
Treći je grafički najnapredniji, te najfluidniji, ali priča je zasrana i neki leveli su bezveze.
I ja sam je uzeo, i dijelim isto mišljenje. Jednostavno je gušt "cruise-at" po tolikom prostoru...još kad bi natjerao volan da proradi kak' se spada. gas i kočnicu registrira, k'o istu stvar :D= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
On topic:
Dovršavam Far Cry 3. Najbolji dio serijala.
The Sims Complete Collection
Nedostajao mi je harkor stresni time-management. U trojci to nije to, stalno su sretni i možeš zaradit pare svirajući na ulici. Ovdje sam muzičar u besparici, zarađujem 190 simoleona i jedva pokrivam troškove.
Ali najgori feature igre ikad - potreba skupljanja frendova za promaknuće :'(
Joj mislim da su taj sistem malo izmjenili u trojci, nemrem se sjetit sad.
Igrat simse lol. To je valjda jedina igra koju sam igrao sa šiframa, nakrcao brdo para i uređivao kuće. Onda bi mi dosadio pa bi ih potopio/spalio/izmučio do smrti.
Hehe. Alfa mužjak.
Uređivanje kuće je najdosadniji dio. Ja uzmem neku defaultnu onda kad trebam širit zidove gunđam.
Ne znam, meni je u simsima bilo sve zabavno, s vremena na vrijeme me pukne pa instaliram trojku i postanem gradonačelnik, poznati pisac ili tak neš. Bude super.
Odličan RPG.
Nisam igrao 3.
Ja nisam dvojku, ali da, serijal je odličan. Sjećam se onih faza kad je bilo gej igrat simse lol.
Dvojka nema tepih polarnog medvjeda :(
Zašto bi itko to igrao? :o
>
Pa to su igrice za cure.
Simsi su odlični.
Rula ovaj God of War 2, bolji od jedinice u svakom pogledu.
Igrao PoP: Forgotten Sands nekih sat vremena. Dosta je lošiji od Sands of Time. Kretnje princa su umjetne i previše lepršave, kao da nema mase u njemu. Skače previsoko i debilno, po gredama trči, a kad radim uzastopne wall jumpove izgleda kao totalna smijurija. Za ne falit combat je dosadan i pojednostavljen. Vidio sam na jutub da se kasnije dobiju moći nekakve pa možda combat postane zanimljiviji, ali najbitniji dio mi je skroz traljavo odrađen.
Rekli smo ti da taj novi nije nešto posebno.
Da, sjećam se toga :) Ali kao fan prva tri rekoh zašto ne. Nadam se da platforming postane zabavniji kasnije, vidim da se dobiju neki kul featuresi.
Taj novi je ipak puno bolji od dreka tipa Warrior Within ili trećeg.
Ti si drek.
Ti si duhovit.
A ja igram Stalker:Shadow of Chernobyl :fof:
Moje saučešće.
Ej.
PoP postaje sve zabavniji. Mehanika s vodom je odlično implementirana, a combat je manje monoton kad se par moći otključa.
System Shock 2 GoG, konačno!
A to ti nema lošu grafiku, kontrole i osjećaj ko da je iz prošlog stoljeća?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Novije igre imaju. Klasici poput ovog će i za 10 godina bit odlični. Tu je razlika, između starog i novog.
Predviđam da ćeš odustati nakon sat vremena igre.
Fulao si...za 10min.
:rotfl: A svašta. :pray:
Koja je šansa da mi se SS 2 svidi ako mi je Bioshock odbojno dosadan?
Igram Max Payne jedinicu, Full Throttle, Beneath a Steel Sky i Sam and Max Hit the Road. Pokusavam pokrenuti Half Life Blue Shift ali ne ide :/
Oni normalni kojima je Biošit šit, kažu da nema nikakve veze sa SS2. Meni isto zanima, al ću čekat neki steam popust.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Mafia: The City of Lost Heaven. Rula kao i prvi put. BTW, Hex, dobar avatar - Stokes je vgg. :D