Imam Ip mana ali samo kineske subove, argh, zna netko gdje bih mogao naći engleske, jer film mi izgleda super i hoću da barznam zašto se lik onako super mlati
Printable View
Imam Ip mana ali samo kineske subove, argh, zna netko gdje bih mogao naći engleske, jer film mi izgleda super i hoću da barznam zašto se lik onako super mlati
Slazem se.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Na, nisam mogao izdržat, morao sam V pogledat. :D
V For Vendetta
http://www.bluraywire.com/wp-content...-cover-art.jpg
Film apsolutno rula, ulazi mi među top 5 filmova. Bilo bi poželjno da je bilo više scena borbe (so awesome). :pray:
10/10
Je , Natalija apsolutno nosi film...prekrasna je u ovom filmu .Jedna od najljepših glumaca ikada.
Vrlo je čudno što isto izgleda kao jedna moja frendica, identične su, totalno, čak i iste obrve imaju... :|
Ili samo voliš ćelave žene. :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Britney kompleks.
Nightmare before christmas
10/10
Zombieland
ispunilo očekivanja, gledao sa ekipom i svako malo smo vraćali scene da pogledamo opet
9/10
Hellboy Animated: Sword of Storms
http://i43.tinypic.com/w18dmw.jpg
Loše! Nesviđa mi se niti malo! Animacija je totalno jeftina i priča je glupava i nekužim je! Nekako se vidi da su ljudi samo tili zgrnuti što više love!
Hellboy Animated: Blood & Iron
http://xrayvision.today.com/files/2009/03/hellboy.jpg
Bolji od prvog, ali idalje suxa!
ja volim gledat horrore to mi je najbolje :rotfl: :rotfl:
Moon 9-10/10
Odličan mi je film, jednostavno pogledati... Sam Rockwell :pray:
Također upravo pogledao Moon .
Iznenađujuće dobro . Konačno dobar SF film nakon Districta 9 i bez silovanja očitog CGI-a . :thumbs2: .
Još kad se doda činjenica da je buđet filma bio 5 milijuna dolara...
Dobro to se i donekle vidi...očite su minijaturne makete i mali auteki na daljinski koje su koristili za simulaciju....ali uspjeli su postići odličnu atmosferu i pitku priču .Sam Rockwell rastura te je zanimljiv tokom čitavog filma .Odličan glumac...Kevin Spacey je odlično udahnou život robotu te je jednako dojmljiv kao i HAL 9000 iz odiseje .
Obavezno pogledati.
Gledao Terminatora novog. Jeben film, ali nema onu dušu starih nastavaka... :(
The Good, the Bad, and the Ugly
Kad sam gledao prvi put, bio sam jaaako umoran, pa nisam pohvatao sve scene, i dao sam filmu 8.
A sad me sram.
Ovo je čisto epsko djelo, bez mane.
10/10 (treba svaki dobar film pogledati barem dvaput prije ocjenjivanja)
A dobro , barem se kaješ pa ti opraštamo.
Da. District 9 nije silova CGI XDDDDDDDDDDDDDDDD= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Dictrict 9 mi je poprilično čudan film. Ne loš, ali čudan. :o
Sada znaš istinu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
I nije ...bio je nenametljiv. Ni jednom nisam pomislio da gledam crtić.
District 9 je imao dobru količinu CGI-a što se posebice uočava kod zadnje scene sa robotom, ali se zato nije temeljio samo na njemu kao jedan Transformers, već je smješten u odličan setting, ima intrigantnu priču i sam koncept filma kao jedan dokumentarac je odličan.
Falling Down
http://www.imagesforme.com/upload/3e3b7f06.jpg
Odličan akcijski film o čovjeku koji je samo želio stići kući na rođendan svoje kćeri. :)
Obožavam taj film. Među 10 omiljenih sigurno.
Klasik.Bude s vremena na vrijeme na HRT-u.
The Borrowers
Horror. Dosta dobar film. Dobra ideja. I kraj je dosta zanimljiv.
Svidio mi se.
Ja moram da sam onda gledao District 99 :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
(500) Days of Summer
http://www.smcm.edu/studentevents/_a...DaysPoster.jpg
Fora film! Nije klasična ljubavna priča i to je jedan veliki plus!
Preporuka pimp-u jer je htio saznati kako zaboraviti bivšu ljubav!
I uvijek ga pogledam :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Darling. I don't know how to tell you this, but there's a Chinese family in our bathroom. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Frky
Film je savršen.
Soundtrack. Osnosi. Gluma. Suptilni humor. Sitni detalji. SVE.
White Feather
http://www.ahashare.com/uploads/images/154150.jpg
9/10
Sjajan western. :thumbs2:
Evo upravo pogledah Little Nickya, film je lol za lol-om, super stvar 666/10 :evil:
Gamer
5/10
nije mi se gledala akcija ali sam svejedno iša pa mi vjerojatno zbog toga izgleda lošije/dosadnije.
tipično izdrkavanje sa kamerom čim su tu Neveldine i Taylor i priča koja je vrlo jednostavna ali na trenutke sam se zamislio dok skužim što govore kad bi koristili nanex ili dkaldex itd.
Uvod u film je cili zbrkan i skače sa scene na scenu tako da je teško uhvatiti sve.
I čudno mi je bilo što sam znao svakog glumca čak i do najmanje uloge.
Gledao Transformers 2. Šta mislim o filmu ? Od njega sam očekivao zabavu, i dobio sam zabavu. Odlična akcija u kojoj za razliku od prvog dijela kužiš ko pije ko plaća, odlična glazba koja dodatno nabrijava, humor na razini, a jedino što me u filmu nerviralo je način govora Optimusa i nekih transformera koji se trude da im govor bude onako "epski". Jedna stvar mi nije jasna, zašto su svi popljuvali film ? Očito jer je u modi pljuvanje po Bayu. istina je, film nije nikako filozofsko dijelo nakon kojeg ćemo razmišljat o njemu, jebo vas, to je jebe*a akcija s divovskim robotima koji se međusobno mlate i uništavaju sve šta se uništit da. Ako u tome tražite nekakvu dubinu, nekakvu logičnost u ovom filmu, onda ste je*eni debil. Ovo je akcija, a ne drama s Morganom Freemanom u glavnoj ulozi. Također sam čitao o filmu pljuvanja jer robot ima jaja, jer dvojica braća ko fol crnci neznaju čitat, jer netko otiđe u robotski raj. Jebo vas, to su scene koje traju od 2 do maks. 10 sekundi ! I ako na tome opet sudite film, onda ste opet je*eni debil.
Ocjena ? Objektivno i subjektivno bi mu dao 7.3
Drito, traže realnosti i dubinu u SF-u xD
Nego, već 2 sata tražim kaj da danas pogledam i nemam nikakve ideje :cry: Presušuje mi vrelo filmova :cry: Poluditi ću...
Ja imam jedno 20-ak filmova za pogledat i nikako da se "primim posla". Jednostavno nemam volje za to :(
Jesi gledao Silent Hill?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da. Interesantno mi je kod tog filma bilo to da nije neko remek djelo (dao sam mu ocjenu 6,2/10) ali sam još danima o njemu razmišljao i dojam mi je samo rastao :D Ima cool popratni efekt na čovjeka, valjda zato što sam volio igru!?
lol, pa malo ima sf-a s nekom dubinom...
Hm,ne znam onda....pogledaj Lord of War s Nicholas Cageom.Pretpostavljam da si i taj gledao :)