Fala.
..................................
Printable View
Fala.
..................................
Ovako, jednom davno sam igrao jednu talijansku igru, glavni likovi su neki klinci i životinje, a glavni negativac je nekakav gusar. Igra je za djecu, a grafika rukom crtana. Naslov je bio nešto u stilu "Il Pirata Barberino" ili tako nešto, al google ne daje rezultate. Zna li tko o čemu se radi?
Može preporuka neke igre koja se baš igra radi gameplaya. Igra mi se nešto sa tightly izvedenim combatom/gameplayom, napeto, izazovno, gdje nakon svake smrti/pogreške mogu samo probat opet bez nekih dugih hodanja između, animacija i takvih stvari. Možda neki platformer po opisu nezz. Igrao sam Risen sad i gledam koja super igra, ali želim igrat nešto skroz suprotno trenutno
DMC i MGR.
Castlevania: LOS
Danke, probat ću neki od ta 3 HNS-a, nisam igrao takvo nešto od dosadnih Darksidersa.
Castelvania je još dosadnija.
Castlevania je najbolja igra tog tipa ikad.
A dvojka bi mogla biti još bolja.
Demo sam triput prošo. Preepsko!
Castlevania ima retardirani level dizajn, osjećaš se sakato.
Jedan od najljepših level dizajna ikad.
Bajkovit i epski.
Ko da je Revengence bolji. Kolko vidim, siva, gradska, ružna, pravokutna kutija u koju ti bace hrpu malih i pokojeg velikog protivnika i gotovo.
Bar nije dosadna igra.
Nisam mislio na art style, Castlevania izgleda zbilja lijepo.
Odnosi se na retardacije tipa kada se nalazi obični travnjak između dva puteljka i ti ga ne možeš preskočit da dođeš s jednog na drugi već moraš ić okolo.
Problem Castlevanie je isti kao i problem God of Wara. Mehanika je prejednostavna.
Ovo se može primjeniti i na relaciji Metal Gear Rising - Castlevania.
http://feeltheflowdotcom.files.wordp...tdesignfun.jpg
Taj Kratos mi je inace jedan od najgore dizajniranih likova u istoriji igara, prelose izgleda
Meni izgleda ok, makar bih ga na prvi pogled prije smjestio u Egipat nego u Grčku.
Problem Kratosa je što je retardiran i naporan.
Ninja Gaiden je težak, prvenstveno zbog najretardiranije kamere ikada. IKADA!
Prvi je barem teška zabavna avantura, no drugi je smeće veliko.
GOW je lagan, ali epski i zabavan.
Castlevania je dosta teža i sasvim izazovna u prvom prolazu.
Za Revengance ne znam kolko je borba kompleksna, kad ga svi hvalite. Al pazite se ak nije.
nije težak, jedino kod bosseva moraš skužit šprancu i to je to (igrao sam na normal)
Revengance je po lošosti u rangu Castlevanije. Napokon da nam daju neke TPS tabačine na PC i onda su smeće. Hoću više DMC kvalitete :(
Revengeance je klasa iznad DmC, tebi je pretežak pa kriviš kameru.
Koji sveopći neukus vlada na forumu. Strašno.
Ne znam, bez obzira na kameru DMC mi je bio puno zabavniji prvih sat vremena od MGS, a u pravilu mi je toliko dosta da vidim hoću li igrati dalje. Blade mode je cool, ali tu nakon minute vidiš o čemu se radi i to je to. I ono, prvih pol sata igre držiš RT i gljivu prema naprijed i igra se igra sama. Bezveze. Na kraju dana, ko i za Dishonored npr, možda nakon 2 sata to postane najbolja igra svih vremena, ali iskreno me boli prozor.
Dishonored nikad ne postane dobra igra, dođe samo do ajd statusa.
:( .
DMC je realno bolja igra od Reloadeda sa puno manje pravih problema, ako ste glupi i smeta vam što novi Dante nema bilu kosu onda je u vama problem. S druge strane Redemption ima prilično puno mana, ali ipak je to Clover/Platnium igra i jednostavno ne može bit loš. Posebno još, ako vam se kao meni diže na no damage runove i otključavanje svega. Obje igre su lake na nomal Revelation samo ima bolje bosseve i pamtljiviju glazbu.
Vjerovatno je mislio za PC, a ne za Game Boy Color.
To je to. Učenik postaje učitelj. 10/10
Najbolji forum :')
Dobra, ali Hotline Miami rula. Isprobaj ako nisi.
Jel igrao tko Bully na pc? Jel valja?
Strasno bugovit i neoptimiziran. Kontrole ocajne. FPS padovi. Rusenja. Mozda je ipak do mog racunala, buduci da sam to isprobavao vrlo davno, na starijem kompu.
Ako si u mogucnosti, odigraj na ps2.
Ima neke poteškoće sa zvukom, ali ja sam ih rješio malo se igrajući sa konfiguracijom zvuka. Inače je igra jako fora. Nešto kao da joj fali, jer nema baš neke motivacije da ideš okolo i freeroamaš, ali svejedno vrlo dobra igra.
Da vrlo dobra, razvaljuje.
Na plejci, naravno.
Zadnja dobra igra koju je Rockstars napravio. Na PC-u naravno.
Dajte mi neki ful arkadni racer na PC-u, u zadnje vrijeme emuliram razne stvari (Segin Virtua Racing je prejeben za igru staru 22 godine wtf) ali moglo bi i nešto iz dvijetisućitih.
Ne trebate spominjat NFS-ove.
Šta? Staro, novo, koliko staro?
Ignition
LEGO Racers
Trackmania
Možda ovaj Super Toy Cars koji je došo na Stim.
Ignition i LEGO mi izgledaju glupavo, mogao bih neku Trackmaniu probat, ima ih masu.
Uglavnom nešto da je brzo i adrenalinski.