imao sam ispit na faksu u cetvtak ujutro(koji sam polozio :)) tak da je koncert otpao...ajd ak nist gledao sam ih vec tak da ok je...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
isao ko mozda na turisas/dragonforce u maribor?
Printable View
imao sam ispit na faksu u cetvtak ujutro(koji sam polozio :)) tak da je koncert otpao...ajd ak nist gledao sam ih vec tak da ok je...= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
isao ko mozda na turisas/dragonforce u maribor?
tražim metal bend sa odličnim vokalom i tekstovima..gdje nema puno deranja..može i bez toga
e da su melodije nešto lakše.. da ne budu preteške..
kakvi bg ^^
probaj sabaton:
Sabaton - Cliffs Of Gallipoli
probaj hammerfall:
Hammerfall - Take The Black
probaj Morifade:
Morifade - Reborn
probaj falconer:
A beggar hero
Jedino ako preporučaš ranije albume i ovaj zadnji. Inače su njihovi noviji albumi (sa zadnjim kao iznimkom) previše intenzivni većini, posebno ako ih prvi put slušaju, zbog višestrukog layeranja glasa koji BG primjenjuje (zaglušenost, jel'te).= Citat =:
Izvorno postao LL21
Evo trazim nesto da me malo makne sa elektronike, metal bend s prizvucima irske/škotske glazbe
Primordial= Citat =:
Izvorno postao LD
Cruachan
Suidakra
Eluveitie
Osobni favorit mi je Primordial, svi albumi su zakon, ali prvo nabavi To The Nameless Dead.
Ajme meni, balkanski se cuje:
VoOvBadb ... re=related
Slusajte malo pocetak pazljivije.
Brijem da je to ipak ruski :)
Zahvaljujem na prijedlozima, poslusao sam sada nekih 10-tak pjesama i od predlozenih bendova samo mi Cruachan ne lezi. :thumbs2:
Meni upravo danas gledao DVD Roundhouse tapes:)prejak koncert:=)
tu sam :)= Citat =:
Izvorno postao LL21
svi albumi su im nesto, al ono 2 najdraza su mi Morningrise i Damnation...i Blackwater Park...mah svi ownaju :D
kak sam sretan bil dok sam vidio da su potvrdili za brutal assault ove godine...onak kraj mase grinda i brootale Opeth:)
<korisnkik diže ruku, dok mu u glavi svira onaj prejebeni dio Hessian Peela>= Citat =:
Izvorno postao LL21
ofkors :)
Dao mi frend jucer ovaj link xD
gOgg6M1h ... annel_page
masakr ce da bude \m/
mrtvac krvnik :pray:
inace, postao sam fenboj deatha :shy
Nije loše, sad se negdje 3-4. put vrti.
"Spid metal je živ!" :D
Nego, danas sam otkrio dva thrash/progressive metal benda koje ću uskoro detaljnije proučit :
VoivodS- Fix my Heart
Depressive AgeS- Electric ScumS(nema na YouTube)
da da, voivod je skroz ok...ja bas slusam Xentrixa ak je ko cuo...
liriksi :(= Citat =:
Izvorno postao LL21
jel to zajebancija ?
a onda gg. :D
http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/ ... lcima.htmlSima lockani topic u alt-f4 ali eto, da bude i u metal temi ovaj linkic
Na metalcampu ima prijavljen nekakav grindcore bend iz Vatikana moram pogledat naziv.:)
great :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Deeds Of Jesus, Christian Grind :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Samo što im Myspace ne postoji, a Google ne izbacuje ništa o njima, tako da je sigurno neka zajebancija :)
kak u tom Christian metalu moze bit deatha, grinda, blacka i toga? :D
Sepultura - Morbid Visions obavezno, meni najbolji njihov album, upravo se vrti.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Može itekako, ima tona Christian Extreme Metal bendova koji većinom puše jaja, ali zna se pojavit nešto dobro, kao recimo Virgin Black, prvi mi pali na pamet.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Vjeroajtno najpoznatiji kršćanski "Black" Metal bend je Horde, nastao u vrijeme kad je 2.val norveškog Blacka bio u punom zamahu. Poznati primjeri su Antestor, Crimson Moonlight, Holy BloodSi još par njih. Općenito ne preferiram ovaj žanr, jel koliko god mogu ostat slijep na tekstove, ovo mi je ipak malo previše nerealno i čudno.
Od Death Metala, najpopularniji su Mortification, čiji album Scrolls of the Megilloth ovim putem preporučujem, zato što je sasvim solidan Old School Death Metal album bez obzira na tekstove.
Pa baš se i nebi složio, s obzirom da je moderni Black većinom nastao iz mržnje prema krščanstvu, dok je Grindcore ipak puno više neutralan.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Logo ovog Holy Blooda me malo podsjeća na logo Sonate Arctice.
Toxic HolocaustSje obavezan, jest da je osnovan 99., ali zvuk vuče na jedno drugo vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Sadus, prvi album, nešto najbrže i najbrutalnije što je Thrash ikada ponudio.
Demolition Hammer, bučno i masno :)
Old, još jedan noviji bend koji održava Old School duh živim, mislim da bi ti i oni najbolje odgovarali onome što tražiš.
Gle fakat, tek sam sad primjetio. Inače, skužio sam da mi se sviđa album Reckoning Night od Sonate. Jednostavno stvaraju tako bolesno veselu glazbu s "cheesy" tekstovima da ih čovjek mora zavoliti, koliko god se pokušao opirati i zadržati "tough Metal guy" stav :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ma ne znam, Sonata mi nije baš nešto, jedino mi ReplicaSsa Ecliptica albuma valja i to jedino zato jer su ju u lokalnom rock caffeu (spokoj mu duši) svake večeri barem jednom stavljali na đuboksu pa sam se navikao na nju.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
I da, lik ima presmješan naglasak :)
Warhammer(Ger), kombinacija death/doom/thrasha, meni predobri...pogledaj si u m arhivama, mislim da ih nema na ytubu...= Citat =:
Izvorno postao LL21
Witchmaster, poljski black/thrash, genijalno, preporucujem ti album Masochistic Devil WorshipSww-aont9 ... re=related
WitcherySsvedski thrash /speed 6vexeTUTW5Q
WatchtowerSprogress/tech/thrash , izdali su 2 preüber albuma u osamdesetima, valjda jedan od najbolje technicki potkovanih thrash bendova
-pWynTazVv4
m4CtF899yDA
slazem se, iako kasnija izdanja mi nisu tak dobra...pogotovo 2006 album, da nema obrada od dark enđla i ajrn mejdna ne vjerujem da bi mi se nasao na playlisti :(= Citat =:
totally :)= Citat =:
Još su mi ova 2 slijedeća odlična, a za ovog iz 2006. se pravim da ne postoji :)= Citat =:
Izvorno postao mortician