Pa ne dolazi brzo, ali mislim da će ga izaći. Nadam se, zapravo.
Printable View
Pa ne dolazi brzo, ali mislim da će ga izaći. Nadam se, zapravo.
Svaki dan me nešto razveseli, ali stvarno.
I onda neka mi netko kaže da xbox ne uništava gaming.
Pa nije konzola za to kriva.
Nije kao komad hardwarea, ali je kao gaming platforma. Sve se prilagođuje xboxu iako je skoro po svemu slabiji i od PS3 i od PC-a. Sve živo se mora portat na njega, ako wii ima retardirane motion kontrole zašto ih ne bi i xbox imao? Sva ova navala cover šutera je počela s Gearsima. Xbox nema ni jednu ekskluzivu vrijednu igranja. Koči napredak svojim retardlukom.
Joj Bartuče, uključi logiku malo. PC i PS3 imaju više prodanih primjeraka zajedno, nego sam Xbox. Microsoft ih sigurno nije toliko platio da ignoriraju oko 6 milijuna Skyrim igrača i potencijalnih kupaca DLC-a. Doći će DLC, samo prvo moraju na PC i PS3 stići potrebne zakrpe da igra dođe na verziju za DLC nadogradnju. Informirajte se malo za promjenu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Xero
Aj ne trkeljaj bezveze. To što za tebe ne postoji dobra ekskluziva za Xbox ima težinu koliko i hrvatsko tržište igara američkim izdavačima. Kvaliteta igara nema veze s platformom.
Umm pc je prvi dobio mounted combat patch koji je povezan s Danwguard DLCom tako da ti ta teorija nema smisla. Najvjerojatnije neće još doć na PC i PS3 jer patchaju sam dlc koji nije dobio baš najbolje kritike i dosta je bugovit.
EDIT: I kako kvaliteta igara nema veze s platformom? Pa pogledaj Wii.
Na PS3 kasne zakrpe koliko sam informiran.
Opet, nema tebi kvalitetnih igara. Ja da imam viška novaca, svakako bi uzeo Wii i odigrao određene naslove koji me zanimaju.
Wii ima izuzetno kvalitetnih naslova.
To što se nekome čine 'dječji', njihov problem.
Prije bih kupio Wii nego X360, recimo.
No, i ovako imam previše igara, a premalo vremena.
Dawnguard PS3, PC Info This Week
Šta se brinete sve ćemo saznati do krjaa tjedna. Ja na DLC ni ne pomišljam kad još ni original nisam završio onako kako bi ja htio. Taman se vraćam Skyrimu idući tjedan kad završim sa Deus Ex:HR.
Vidim da su dodali Dawnguard achievemente na Steamu, dakle kuha se i za PC nešto.
To samo da vas nahajpaju i prisile da kupite konzolu.
Dawnguard je upravo izašao za PC i može se kupiti za 20€
Kako PS3 uvijek najebe. Žao mi ih je :(
Kad je Bethesda nesposobna prilagoditi engine PS3 arhitekturi kako treba pa sve kasni, uključujući zakrpe i DLC-ove.
Ma nisu samo oni. Na PS3 sve kasni.
Yeah, kod za PC i X360 je navodno dovoljno sličan da se lako i brzo konvertira između verzija dok je PS3 drugačija priča.
The fuck?
Izašao Dawnguard na Steamu.
This is SPA.... I mean SKYRIM!!!!
Skup je ovaj Dawnguard :( Baš mi se nekak igra ponovno Skyrim, ali rađe ću pričekati tamo do kraja godine dok ovo ne dođe na akciju, pa onda sve zajedno iznova.
Dawnguard je više ekspanzija, nego li DLC.
Iako su meni preskupi bili i oni od 10€ za New Vegas koji sigurno ovo ownaju na kubnu.
Ne ownaju. Bar ne svi. Old World Blues je čak mislim i duži od Dawnguarda, ali ovi ostali nisu baš nešta previše posebno. Dead Money ima jebačku atmosferu, ali je gameplay super loš. Dawnguard je s druge strane okej dugačak ima dobru priču(po Skyrim standardima) i dobiješ kul companiona u Serani koja je za prste polizat.
Skyrim i dobra priča ne mogu biti u istoj rečenici. Možeš eventualno reći loša priča po Skyrim standardima, inače je grozna.
Btw, kad si već stigao odigrati Dawnguard?
Jučer. Mislim da sam fulo par side questova, ali previše Skyrima igram u zadnje vrijeme pa mi ih se nije dalo radit.
Zanimljivo.
Koliko onda sadržaja nudi taj DLC? Vrijedi tih para?
(pojasni ono "oukej dugačak")
15 sati samo Dawnguard strana s tim da sam puno onih malih faction questova napravio. Fulo sam jedan dosta velik side quest.
Nisam pomno istraživao pa me zanima da li se otvara novo područje/otok u Dawnguardu?
Da.