Šteta što nećeš
:eyebrows:
Printable View
Šteta što nećeš
:eyebrows:
Bude Sickmanno1, ionako ste mu ovdje svi stali na žulj, Diablo hejteri :D
ja sam siguran da nisam :P
Bičam jer idem na usmeni koji traje 3-4h doslovno. Sigurno bum zadnji na redu omfg ;___;
Uleti u prvu klupu. Upravo sam došao sa usmenog... uletio u prvu klupu i nastupao četvrti :P= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ma u uredu je usmeni.. Niš uzeo za piti i jesti pa nek on pita.
Gl :)
Hvala! Treba mi sreća samo da me glava ne boli i da nisam gladan, svjedno dal padnem :D
Bičam po astronomskim pojavama.
Bokte koga briga.
Neš ti događaja, prošo planet između nekog drugog planeta i njegovog sunca. Po petsto milijunti put.
Nisam znao da su astronomske pojave inače na svim naslovnicama i svi o tome tračaju pa se imaš što naročito žalit. :S
Al inače po tom pitanju, čuj, ako si astronom i cijelo vrijeme gledaš iste stvari po nebu, bude ti zanimljivo kad jedan dan vidiš neku promjenu. :)
Fakat. Kardašijanke su u žiži svaki dan pa ne bičaš po njima, ovo čudo se desi svakih 105 godina... i ti nađeš po tome bičat?
Đe će ti duša bolan?
Vidiš, to je zapravo čudno.
Venera je u tranzitu (Predo, novine pročitaj) svakih 250 godina i tako otkad je Sunčevog sustava.
A Kardashianke su se rodile jednom i žive svega par desetaka godina. U neku ruku, fascinantija je pojava Kardashijanki nego Venere u tranzitu.
Makes you think.
Trajao usmeni samo 3h, preživio, prošao, još nisam pijan.
Članu astronomskog društva si našao govorit da čita novine. :(
I nije svakih 105 godina, ni svakih 250, nego varira. Prošli put je bilo 2004., sljedeći put će bit 2117., a nakon toga tko zna kad. Dobro, zna se, pogledaj u tablicama.
Glupih drolja ima uvijek. Iako, uzevši u obzir koliko kratko čovječanstvo postoji u usporedbi sa Sunčevim sustavom, i dalje bi se moglo računati kao rijetka pojava.
Ali ne treba zato bit svaki dan u novinama.
Promakla ti je ISTINA.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Wtf, samo glupe trebe komentiraju. Koze =( Iako bih volio upoznat onu iz koje pršti seksualna energija.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Hvala što ove divne informacije i istine dlaze do nas!
Moje je iskustvo da sam prošli tjedan imala nekoliko dana jake, iscrpljujuće bolove u lijevom dijelu blizu srca i oni su se iz dana u dan spuštali, putovali su i jače boljeli u debelom crijevu, kod jajnika, dok nisu izašli na stražnja vrata. nikako ih nisam racionalno mogla obasniti, osjećala sam da je to neko čišćenje drugih razina. a pomagala sam si tako što sam ruke s orgonitom u njima položila na mjasto boli, onako s puno vjere, i pomoglo je da se stvar ublaži.
E, bokte, treba imati talenta za ovakvo pisanje. Mislim da je ovo napisano u cca 18 minuta, od čega je 13 minuta otišlo na dodavanje hiperlinkova i slika. Ostalih 5 minuta je profesionalno i talentirano štancanje blokova teksta bez apsolutno ikakve koherentnosti :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
http://i.imgur.com/aZlID.gif= Citat =:
Najpoznatiji takav slučaj (na kojem su znanstvenici i analizirali viruse s planetarnim korespondencijama) jest španjolska gripa, no najluđi je plesna epidemija u Strasbouru, (1518., godina Venerinog tranzita) uslijed koje je cca 400 ljudi, bez jasnog povoda, plesalo po ulicama grada do iznemoglosti nekoliko dana, a potom ih je nekoliko umrlo od posljedica (bilo zbog srčanog udara, krvarenja...). Počeli su plesati sami od sebe, tako i prestali, a ni tadašnji ni današnji liječnici ne znaju uzrok, osim da su bile na snazi „nadnaravne sile“. Zanimljivo je da su ples i smijeh obilježja Venere.
Al kako kraljevi baš sve moguće povezuju sa planetima
Ono bole me jajnici - tranzit venere, napaljena sam - tranzit venere, pas mi je umro - tranzit venere
Bičam po krpeljima...
Danas ja i stari otišli brati vrganje u "Rakov Potok", našli 2 vrganjćeka i ukupno 23 krpelja na hlačama. Sva sreća pa smo imali svijetle hlače, tak da ih je bilo lako za vidjeti. Ja sam imao 12, stari 11 komada :( Uglavnom veličine ušice od igle (1-2 mm). Svakih 20-ak minuta smo stali i pikulali se sa njima, katastrofa.
ewwwwww, mene bi panika uhvatila valjda, mrzim kad vidim hrpu nekakvih.. bubastih beštija :shock:
Tuširanje?
Krpeljima treba nekoliko sati da zagrizu jer traže pogodno mjesto.
Da, ali većinom kad ideš u gljivarenje zadržiš se par sati u šumi, pa se stignu udomaćit na tebi.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
RIP SnesORama
Nakon tuširanja, i evo sad drugi dan, nemam niti jednoga na koži... ili bar mislim dok se ne napije pošteno :D Dobro da smo svako malo stali i skidali ih sa hlača, pa nisu stigli do kože.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Poput stare bake bičam po 32 °C u 15 do 8, pa ugušit' ću se koliko mi je vruće :S
Tu je baš fino, idealna remperatura.
Kućni toplomjer kaže 25.
taman sam poceo jest veceru
bem vam krpelje :(
jel to samo meni iskon tv neda da gledam tekmu? a služba za korisnike zauzeta :twisted: :-x
Meni isto bloka.