Kroati, nesto mi se cini da si u zadnje vrijeme u kriticnoj FA fazi.
Nego, nikad nisam otkrio: je li Magnus pravi dwarf ili se samo pravi?
Printable View
Kroati, nesto mi se cini da si u zadnje vrijeme u kriticnoj FA fazi.
Nego, nikad nisam otkrio: je li Magnus pravi dwarf ili se samo pravi?
Dawn of War 2 Chaos Rising
Crysis 2, Assassin's Creed II i Dragon Age: Origins sa svim DLC-ovima..... Loše znam, ali pošto mi komp nije radio godinu dana kako spada moram sad nadoknađivat, a AC II sam odigrao do pola pa mi je crko komp pa me znaima kraj, DA:O igram jer želim prenjet sejvove koji su mi se izbrisali u DA II(Za koji sam isto cuo da je los, ali jednostavno ga moram probati), a Crysis 2 eto tako da vidim kakvu mi grafiku moze gurat unaprijeđeni komp i zadovoljan sam :)
Ne moraš se truditi sa saveovima za DA2, utjecaj je minimalan i spominje se samo u nekim više manje nebitnim referencama na jedinicu.
True.
Nije ni Witcher imao nešto konkretnije od toga, za sada, jedino u Mass Effectu prijašnje odluke imaju neku težinu u daljnim nastavcima.
U Witcheru nisam niti prenio save, a u ME je također više manje u referencama. Problem je napraviti da odluke iz prethodnog zbilja imaju veći utjecaj na nastavak, u tom slučaju bi u nastavku imao previše račvanja priče, a to oduzme puno vremena i novaca. Tak da se uglavnom onda svede na spominjanje događaja iz prethodnika ili neki mini questić gdje se prisjetiš kakve si odluke donio.
Slažem se, ME jesu reference, ali barem nemaš sve ljude na raspolaganju, a i questovi su ovisno o prijašnjim odlukama drugačije oblikovani. Nije puno, ali nešto više je.
Da, definitivno bolje nego u DA. Za Witcher ne znam, baš sam htio pitati kaj se mijenja ako uneseš save... Pretpostavljam da se zbog one medicinke ne sexaš sa Triss na početku igre!? :D
Nope. Tu sam se posebice neugodno iznenadio. Makar u prvom Witcheru bio sa ovom drugom, drugi Witcher uvijek započinješ sa Triss. Čim sam počeo igrati Witcher 2, odmah sam vidio kako nekih konkretnijih posljedica zbog prve igre uopće neće biti.
Dead space, Deus Ex HR, F1 2011, TrackMania 2
Lol, instalirao sam Shift 2 i F1 2010 nakon Dirt 3 i jednostavno ne mogu igrati koliko mi je loše :D Navikao sam se na onu arkadu od Dirta gdje auto lovi kontrole kao nehumana beštija i onda dođem na ovo, a auto/formula ne želi skrenuti pa da ga/je siluješ :D
Definitivno odustajem od Shifta i F1 pošto mi nisu zabavne, naročito F1 koji mi je kriminalno dosadan.
Tak da ako imate preporuku neke jurilice poput Dirt 3, pucajte!? Ostaje mi probati samo Drivera još!? Onaj Grid možda!?
Drivera nemoj, Grid ti je ko i Dirt3 kaj se tiče mehanike vožnje, svakako preporučujem. I naravno, iznad svega toga je Shift2, al tebi to ne paše :) Imaš još i one simulacije od SimBin-a al neznam kolko bi se zabavljao s time :)
Richard Burns Rally, najbolji.
A od arkada probaj Split/Second. Iako je vozni model čak i za arkadu mlak, atmosfera i osjećaj brzine su jebeni.
Detoniranje ogromnog tornja koji pada na aerodrom, dok se ti za dlaku provučeš ispod njega i ostaviš suparnike u prašini. Uf! :)
Jel normalno da Shift 2 ima takvu kontrolu auta ili mi se možda gamepad ne slaže s tom igrom? Recimo u Dirt 3 pomakneš gljivu i auto divlja po cesti, a Shift 2 je totalno trom i auto jedva skreće!? Zbilja sam nakon Dirt3 imao osjećaj kao da mi gamepad ne lovi kako spada :D Mada mi zvuči realnije da se toliko razlikuju u voznoj mehanici!?
Budem svakako nabavio onda Grid i Split/Second, hvala!
Sa kojom kamerom si krenuo igrati Shift 2 ? Što se kontrola tiče sve zavisi od automobila.Neki su podešeni za utrke a neke moraš dodatno podešavati i nadograđivati kako bi bili brži i kako bi ih se lakše kontroliralo .Na kojoj težini igraš ?
Ako želiš igri dati pravu šansu onda ju moraš igrati sa pogledom iz kabine ili još bolje iz kacige jer je tako najdinamičnije i najzabavnije .Težinu protivnika staviš na midium a level vlastite vožnje na experienced za prvi prohod.Utrkama zarađuješ novac kojim kupuješ dijelove i nadograđuješ auto pa ideš u sve teža prvenstva .Na PC nemaš bolje kombinacije arkade i simulacije na ovom stupnju grafike i inovacije.Daj igri pošteniju šansu .
Mater nakon ovog videa moram dati još jednu šansu :D Samo mi je problem preći sa totalne arkade poput Dirta na ajmo reći simulaciju poput ovoga, skok je ogroman. Ali ovaj helmet cam je pre savršen, s njime sam i vozio, nevjerojatno koliko je bolji od kokpit pogleda u Dirtu gdje qurca ne vidiš.
Meni je to najbolja vožnja ikada a odigrao sam svaki Gran Turismo do sada osim ovog zadnjeg kojeg sam tek malo poštenije probao .Ni jedna vožnja mi nije dizala adrenalin ko ova .Po noćnim utrkama doslovno zgrčim gamepad kada mi dođu upaljeni farovi sleđa .
Znam da si ti igrao Dirt 2 prije, kakav je tebi bio skok na Shift 2?
To je kao da bi ja tebe pitao kakav ti je bio skok sa... neznam , Diabla na Baldur's Gate .Pis of cake :D .
Mda, Diablo držiš lijevi klik i monsteri padaju, a BG se bazira na knjigama AD&D pravila :D
darksiders. super je
Gle, ja igram i Shift2, Dirt3 i Split/Second te CMR 2.0, nema problema :)
Al ipak, Shift2 mi pruža najbolje iskustvo. Onaj helemt cam...neopisivo iskustvo. A kaj se tiče gamepad kontrola, to si možeš podesit u postavkama; mijenja igru iz temelja.
nfs underground m2011
bf3 beta
pes2012
Back to the Future kompletnu ediciju
Krenuo sam sa Fallout New Vegas, još razmišljam da li ću se i zadržati na njoj s obzirom da baš i nisam impresioniran. Teško je preći sa Witchera na bilo kaj drugo :D
Dungeons of Dredmor.
Igra ima odličan smisao za humor, simpatičan grafički stil i vjerojatno najbolji interface za roguelike ikad.
igram Metro 2033 i ono...igra ima atmosferu, grafiku i sve to, ali napucavanje je koda pucam po lutkama od plasta sjena, bez obzira ubio nekoga ili sa revolverom ili sa sačmom pada ko klada, prazno i bez ikakvog trzanja, cak sam se par puta pitao "jer mrtav ?" pošto je pao tako glupo da je izgledal koda se priprema na skok =/
dakle
grafika super,atmosfera super, napucavanje katastrofa
Ovo izgleda odlično, ali volio bi čuti nekakvo barem polu-logično objašnjenje zašto pixelasta 2D roguelike igra koje ne izgleda puno bolje od npr. Noxa ( igre stare 11 godina) zahtjeva dual core proc i 1 GB rama ?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Isto igram Metro, drugi chapter trenutno. Da, napucavanje je mlako što nije baš neka reklama za jedan FPS. Susreo sam tek jedan tip neprijatelja, ali fizika zasad izgleda smiješno. Opalim mutanta sa pola metra sačmaricom, a on se sruši kao da sam ga s leđa opalio bejzbol palicom. Možda je problem jer nemam nVidia karticu, ali sumnjam.
U svakom slučaju, čisto radi atmosfere i settinga ću odigrati dalje. Možda će s novim neprijateljima i oružjima postati zabavnije.
sruši se ko kad sereš dugo na wcu pa ti noga utrne, probaš se ustat ali samo se preklopiš i glavom u kadu...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire