Pogledao prvu epizodu K-On!! :3
OP zvuči... Kao da je na speedu. ED je okej, ali pjesma ni izbliza nije dobra kao "Don't Say Lazy". Vizualno doduše, mnogo je moe. <3
Yui solo na početku bio je kul, ali glupo je što su izrezali koncert. Izuzev toga, epizoda je bila-the usual. Lolao sam se na Ritsine planove... Hvatanja novih članova, mislim da toga nema u mangi.
Također, izrazi lica i chibi trenutci su mi i dalje prezakon: http://i232.photobucket.com/albums/e...man11/want.jpg
08-04-2010, 01:33
Jopax
Re: Anime & manga everything related
Koji flashbackovi jebote, sad mi se opet gleda batman i svi ovi ostali, argh
08-04-2010, 10:30
Arbiter of Change
@Gundam:
WTF, Amuro je Isus? :D
I varao sam malo, pogledao sam Zeta OP... Isse, epsko u odnosu na First.
08-04-2010, 11:40
Jopax
Počeo gledati Bebopa, zasad mi se sviđa, likovi nisu loši, ništa nije pretjerano, ima i priče i akcije ali mi se posebno sviđa pažnja na detalje, svaki kadar je krcat detaljima, nešto što nekako fali današnjim uradcima
08-04-2010, 11:50
Aral
Ja sam droppao gundam, odnosno pauzirao, trenutno su mi se promijenili prioriteti na listi gledanja tak da ono...nemoj me ubit Arby :D
@Jopax: Naravno, svaki anime iz tog doba ali i prije je bio krcat detaljima, uživaj u gledanju jer anime je fakat odličan.
08-04-2010, 11:53
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja sam droppao gundam, odnosno pauzirao, trenutno su mi se promijenili prioriteti na listi gledanja tak da ono...nemoj me ubit Arby :D
Ahahaha, znao sam :) Ma, kad gledam cijeli gundam kaj sam mislio pogledat, sve skupa je preko 200 epizoda, ak ne i više, podijeljeno po serijalima, a kad se nećeg primim onda mislim i pogledat. Trenutno moram pogledat neš kaj ima puuuno manje epizoda pa se onda bacam natrag na GUNDAMUUUU :)
08-04-2010, 12:52
Raz
Pogledao prvu epizodu Working... ništa extra, no čisto simpatičan anime o skupini ljudi koji rade u obiteljskom restoranu. Jest da je moeblob, no nije da puno marim ukoliko se neće sve svesti na fore koje će s vremenom postat repetitivne. Nastavljam pratiti...
I lol, jedna likica ima Androfobiju (abnormal fear of men). Pitam se kako će radit u restoranu sa nekoliko njih. xD
Btw, druga epka Heromana je vani.
08-04-2010, 13:42
Sonic_Moronic
Pokušao gledati Cowboy Bebop film, ali odustao. Dosadno nekako, valjda ću neki drugi put. :(
Znači, jedina stvar koju sam pogledao ovaj tjedan je nova epizoda K-on. Super. ;(
08-04-2010, 17:50
Worthaur
Naruto Special is out
08-04-2010, 19:49
Aral
Da, a uz to i nova epizoda Heromana, check it out ;)
08-04-2010, 21:14
blood4me
Narutooooooooo jejej :D
kak me jbu s ovim specialima iss... a dobro sad 1h uzivancije :roll:
08-04-2010, 21:41
Raz
Pogledao drugu epizodu Heromana. FUCK. ZAŠTO?!? NE!!!
Cheesy i generično do bola.
1) random lik koji dobije sredstvo super moći - check
2) (ne)reakcija frenda kada mu kaže da ima ultrasnažnogbadass robota - check
3) preispitivanje dali je on dovoljno iskusan za vladanje moćima (iako alieni u isto vrijeme razaraju grad, no to nije važno) - check
4) vikanje HEEEROOOOMAAAANNN dok je u pozadini klasična scena transformacije... ili nečeg - check
5) alieni koji su ono, odjednom pokupili signal i idu napsast zemlju iz čista mira, jer im je došlo - check.
itd... uglavnom, neznam. Vjerojatno je tako stripovsko i generično zamišljeno da bude, no takvi preočiti klišeji mi previše smetaju i dovode show na razinu Ben 10-a i sličnih. Dam se kladit da će se brat od one navijačice skompat sa alienima čisto iz ljubomore prema malom Joey-u... garant 100%.
Vjerojatno ću još malo gledat, čisto zbog efekata i zbog vraćanja u dane kada su mi Power Rangersi bili nešto najbolje, ikad.
09-04-2010, 10:39
unknown
to je anime za DJECU, što hoćeš više
09-04-2010, 11:07
Raz
Ma onak, očekivanja su mi bila veća, naročito pošto je prva epizoda bila čist OK. Sad je očito na koju publiku cilja...
Inače, vani je Haruhi film. Ja ću prije gledanja još provijerit drugu zezonu.
09-04-2010, 12:39
Aral
Pogledao Naruto, dobar je bio, štoviše vrlo zanimljiv za razvoj priče; dešifriranje poruke na leđima male žabice, sage trening koji je awesome i tako to :)
09-04-2010, 13:16
Kostolomac
Yep, slažem se. A vražji Naruto već planira kako će pomoću sage-modea iskoristiti "ono" :)
09-04-2010, 15:40
Aral
A ne :) Potrgao sam se kad je Kakashi morao čitat rečenicu iz Make-Out Tactics :rotfl:
Nego, Heromana obavezno moram skippat, sad sam polovično gledao drugu epizodu i skužio da je to fakat rađeno za djecu.
09-04-2010, 20:24
Arbiter of Change
Meni je samo prejako kako se ovi u Gundamu šamaraju samo (ono, razgovara lik sa ženskom uleti drugi lik i opali joj šamar da je baci preko pola sobe), da ni ne spominjem nekoliko sisa (čak i nekoliko nenamjernih pedo scena zbog kojih bi Gundam danas razapinjali mediji) i općenito sveprisutni seksizam. Nema do starih animeja. :)
Prva sezona... još ostalo nekih 10 epizoda, pogledati ću nakon toga samo treći film (jer jedini ima veći dio NOVO animiranih scena, ova prva dva samo recikliraju iz serije). Onda se selim na Zetu i stil iz '80-ih. Nadam se da će se šamaranje nastaviti.
09-04-2010, 21:05
Electromaster
@Raz, što se tiče Heromana
... A što sam ja rekao? :P
Završio sa Kimi ni Todoke... počinje stvarno prekrasno, no nakon 6-7 epizoda se počinje uviđat da prelazi u klasičan shoujo anime. Nije loše, ali moglo je to i bolje.
Dabl post, moram.
Gentlemen, I shit you not - stiže Gurren Lagan 2 aka Gurren Lagann Parallel Works 2. :)
10-04-2010, 01:47
unknown
kakva je to gay glazba.....
:gitara:
10-04-2010, 20:13
Electromaster
Pogledao epizodu 2 B Gata H Kei, kulno! :3
Fora je što se anime puno više koncentrira na ero komediju, nego li ero ero, te fanservice scene, iako ih svakako ima, nisu ni približno u centru pažnje koliko Yamadaini ispadi. ^^
Izuzev toga, vidim i na MAL-u, velikom broju ljudi se sviđa anime...
I oh, ponovno condom song, Isuse. :))))))))))))
- Takeshita: Won't this make people think you're just a slut?
- Yamada: That's what I want them to think!
10-04-2010, 20:18
Raz
Odoh i ja pogledat B Gata.
DRRR! inače ima nov opening, kul.
11-04-2010, 11:17
Aral
Došla prva epizoda zanimljivog i neobičnog animea, RAINBOW: Nisha Rokubo no Shichinin.
11-04-2010, 14:31
Kostolomac
Krenuo sa Record of Lodoss War, na 6. sam epizodi. Jako mi se sviđa anime, i art je prekrasan, sve crtano rukom.
I onaj kratki dio na kraju svake epizode je simpatičan :D