Hackali su te, sad za Diablo 3 ili...? :shock:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Kak funkcionira taj authenticator app za android? App je besplatan, ali da li se usluga nešto naplaćuje!?
Printable View
Hackali su te, sad za Diablo 3 ili...? :shock:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Kak funkcionira taj authenticator app za android? App je besplatan, ali da li se usluga nešto naplaćuje!?
Acc mi je bio hackan i ukraden, sa svim igrama. Ima par godina.
Auth. za android, odeš na bnet i logaš se, i tu imaš sa lijve strane u dnu opciju da dodaš authenticator za mobitel. Dalje je lako, prihvatiš, skineš i instaliraš. Ja sam stavio da traži kod svaki put kada se loginam.
Taj kod (promet - sms, mail... kakvog je već oblika), to se ne naplaćuje ništa?
Ma jok. Dobiješ baš aplikaciju, Battle.net Authenticator. Dati će ti neke informacije na početku, kod neki ovako us-brojevi neki, to zapiši jer u slučaju da flešaš telefon, onda samo skineš aplikaciju i uneseš te brojeve i ne moraš ih moljakati da ti brišu authenticator.
Bičam po svom razredu.
Nastavnica iz biologije najavi da će ispitivati danas, i da se prvo spreme oni što imaju ispravljati staro gradivo.
Međutim, ekipa, koja je dobila jedinice pred jedno dva mjeseca, unatoč tome što nisu bili u školi zadnja tri dana, i unatoč tome što su imali pitanja iz današnjeg testa iz kemije, ili nije došla na sat, ili su pak kad ih je nastavnica prozvala rekli da nisu spremni.Tako da je na kraju skoro cijeli razred (uključujući i njih) dobio jedan.
Naravno, isti se ljute ako se kaže da su odsutni sa sata, ili ako im se ne da da prepisuju.Toliko o kolegijalnosti. :(
bičam po samom sebi..jebeno sam predobar ahhahaahhaahhaha u pm
Evo, sjedim u sobi, a termometar pokazuje 25°. Ugodna temperatura? Ugodna temperatura. Vani je još i nešto niža.
Ipak, izađem van, napravim par koraka -> mokar. Jebo mene ako je ikada postojala veća sparina i vlažnost u ovom pojasu sjeverne polutke.
Ane, nakon barem 15 minuta setanja vec se treba tusirat :D.
Svaki dan bar 3-4 majice promjenim. Nisam sretan.
Svaki put kad postam dobijem ovo! :-x
Di su dežurni programeri? Neka netko popravi ovo već jednom. WTF?= Citat =:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/apache2/sites/pcplay/forum/cache/queue.php on line 85
Forum polako propada. Glavnih admina nema već desetljećima.
Nekako me to ne boli.
Bar ne patimo od konstantne navale newfaggotrya od koje pati ostatak interneta.
Ima šačica establiširanih članova na čije sam se ukuse već naviko i čije preporuke poštujem, tako da je sasvim ugodna atmosfera.
Kao da se vrijeme zamrzlo prije "Eternal Septembera"
Čudo je da forum još uopće i postoji od kada PC Playa više nema. Tu smo dok god nam VIDI poglavari ukazuju milost.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Što, ne valja da dolaze novi članovi?
Osim ako imaju 4chan smisao za humor, razumije se.
Problem je što se svi furaju na tja smisao za humor.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
I još loše.
Super je ovako. Kvalitet iznad kvantiteta
A to će se vjerojatno desiti kada se časopis ugasi.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
U svakom slučaju, čekam te na Playomaniji :D
Mene od Palyomanije odbija baš taj element 13o-godišnjaštva na forumu.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
HERP DERP COD
Idi u Black Ops II temu da procitas utiske, odusevices se :D
Ma ok je sve to, barem Babitzu nije dosadno :D
Srećom pa se masa na facebooku uglavnom ne zna služiti ovim formatom izražavanja :)
Možda odem kad ovaj brod napokon potone, al falit će mi taj urasli etiquette/lokalni humor/slične sitnice koje sam ovdje nalazio.
izgleda da se moram registrirati na playomaniji. tamo se skuplja ekipa ocigledno xD
= Citat =:
Izvorno postao S Playomanije, COD: BO 2 tema
:pray: :rotfl:= Citat =:
Možda ja,al neznam.Sve ovisi o mom prosjeku na kraju razreda.
:( :-[
EDIT:
:pray:= Citat =:
Preordero iz infomarka za 400 kuna :pray: :pray
Naravno roditelji neznaju jer bi me ubili trenutno :zivjeli:
Jel ih se da iztrollat?
Izuzetno lako, pa djeca su
Mogo bi si acc napravit za zabavu...
Probs.
Ne izgledaju baš resilient na trollanje.
Ali ćeš vjerojatno bit samo zasut uvredama na račun majke, ne čini mi se da bi mogli drukčije reagirat na trollanje.
Tim bolje.
EDIT: I još ih pola ima rageguy likove na avatarima, this should be fun.
Forum je ok, za godinu, dve će najvjerojatnije biti na vrhuncu.
Tamo vas sve mogu benati, crven sam.
8)