Trenutno black and white 2... Interesantna igra nema šta
Printable View
Trenutno black and white 2... Interesantna igra nema šta
Battlefield 3 BETA
to je f2p ?= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
da
http://www.newgrounds.com/portal/view/580453
Evo vam fora platformer.
Knights of Honor.
Mozda sam trebao uzeti neku vecu drzavu za pocetak. Ili ne uletjeti u prvi rat koji sam mogao.
Zna se da je ekonomija sjebana kada ti prva investicija pojede citavu riznicu.
Trenutno me svi ownaju u Street Fighter IV online.
Možda ne igraju na tipkovnici :'(
Dođi da treniramo. Mene uvijek ili lag ili spameri ili vlastita tipkovnica sjebu, ali ipak sam se dosta poboljšo.
Ajde, ja sam te danas već dvaput uhvatio pola sata nakon šta si otišao.
Ajde budi online za 10 minuta.
God Hand. Koja zabava sunce ti. Ali zato tezina... 5 sati play time i 15 sati sto sam load save, pretesko. Koji osjecaj kad bossa iz pedesetog puta pobjedis. :D
Napokon je došao red na Witcher 2. Fino mi je skinuo odmah v2.0 patch (750MB), tempirano gotovo savršeno :pray:
Sutra krećem sa igrom, jedva čekam...
Obavezno igraj na gamepadu .
Naravno, baš sam prešao tutorial i nešto malo arene. Za sada mi se sviđa iako je dosta drugačije od jedinice, tak da će trebati vremena da se priviknem. Koliko skakanja po gamepadu ima, uopće si ne mogu zamisliti koje bi sve gumbe na tipkovnici morao koristiti :D
W,A,S,D,Q,ctrl,E,J i I.
Uvijek se može snaći na tipkovnici, najbolje koristiti numpad kad je hrpa komandi.
Kad ćemo opet trenirat?
Ovaj tjedan mogu samo ujutro.
Pa i ja.
A onda sutra ili preksutra :D
igram GTA IV EFLC i Napoleon: Total War...
i da, prošam sc i sc:brood war kampanju po jedno 15. puta pred par dana, tako da se bacam na drugi prelazak sc2 kampanje... :)
Far Cry 2, jedna od dosadnijih igara koje sam igrao u zadnje vrijeme nema nikakvu priču.
Homeworld. Prvi put. Jako dobro.
The Witcher: EE
Baldur's Gate 2
Dawn of War 2 - Retribution
Tu i tamo upadne koja tekma na FIFA-i 11, a pokrenem ponekad i Simse 3: Generations
Samo FIFA 12 online zadnjih dana.
Počeo prolazit doom 3 po treći put.
Završio ''Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura'' (da, zaslužuje cijeli naziv da mu napišem) po prvi put kako spada, prije se rušila pri kraju negdje na 85% igre.
Savršena. Nabijena na prvo mjesto zajedno s Planescapeom i ostalom ekipom tog doba. I vjerojatno najatmosferičnija igra ikad.
Uspija pokrenit Escape From Butcher Bay na pc-u. Kako je grafika dobra :pray:
Da borbeni sistemi rade kako spada bio bi vjerojatno najbolji u svojoj klasi. Ali ono, real-time i turn-based imaju probleme. :)= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Inače; malo Space Marine, malo DE: Human Revolution.
Mislim da sam napokon zapoceo dobro u Knights of Honor.
Novogorodska Republika, ally s Teutonskim redom, tucem s njima Muscovy sa pristojnim uspjehom, po statsima imam 3-4 najjacu vojsku i pristojnu ekonomiju, ali nikako da dobijem osjecaj da sam zaista toliko mocan.
Also, opcija "Play alone".
http://i.imgur.com/CXul5.png