Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
Meni najdraže Grind izdanje ikad, savršenstvo žanra i buke. Makar se bend zapravo određuje kao hardcore i ne žele bit povezani s grind scenom, po riječima jednog člana, mislim da je bio vokalist (btw, vokali nisu procesirani, meni fascinantan podatak ). Šteta što više ne postoje i nisu izdali ništa konkretno osim tog EPa.
11-05-2010, 23:38
Sonic_Moronic
Bacam se na istraživanje grindkora, slobodno nabaci par preporuka.
11-05-2010, 23:53
mortician
Mogu i ja :)
Daklem, sad se šikaju Insect Warfare i Fear of God, al vidim da si to chekiral, tak da siluj i dalje to.
A ovak kaj mi prvo na pamet pada, probaj Nashgul, Agathocles, Cripple Bastards, Extreme Noise Terror, Assuck, Ahumado Granujo, Nuclear Death Terror, al prije svega stari Napalm Death ako nisi (Scum, From Enslavement To Obliteration...a i demo izdanja su vgg)
12-05-2010, 00:13
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Bacam se na istraživanje grindkora, slobodno nabaci par preporuka.
Po meni, prva dva Napalma, Insect Warfare i Fear Of God su sve što ti treba :) Poslušaj i Bleeeaaaarghhhhh! kompilacije, Repulsion i Warsore.
12-05-2010, 09:42
skitkid
O jebote, pa ovaj Crom je iznenađujuće dobar. Samo mi baš nije jasno zašto su na metal archivesima tagirani kao Doom/Thrash Metal, na majspejsu imaju samo jednu stvar koji zvuči približno tome.
12-05-2010, 10:41
Grim
Ovaj Crom je zanimljiv, neloši su, moram ih još proučiti. :)
Nema se šta puno za reći, odlično kao i prethodni njegovi albumi koje sam poslušao.
12-05-2010, 11:00
skitkid
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
O jebote, pa ovaj Crom je iznenađujuće dobar. Samo mi baš nije jasno zašto su na metal archivesima tagirani kao Doom/Thrash Metal, na majspejsu imaju samo jednu stvar koji zvuči približno tome.
Drugi Napalm Death ću kasnije, još se nisam iživio na prvome. Odslušao sam jednu Bleeeaaaarghhhhh! kompilaciju još prije, ali to mi je previše zajebancija za ozbiljno slušanje. :)
13-05-2010, 19:06
Duke of Earl
Pri prvih par površnih slušanja pomislio sam da je album samoSiznad prosječan. Onda sam pročitao tekstove.
13-05-2010, 19:08
Korpse
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Nije to Azra, nego Štulićev solo album.
Imam pogrešne ID3 tagove. Moj bed, sada znam. :D
13-05-2010, 20:32
Anarion.Umarth
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Pri prvih par površnih slušanja pomislio sam da je album samoSiznad prosječan. Onda sam pročitao tekstove.
There stood
in glowing robes
was Lucy in the sky.....
Inače meni najdraži album Pink Floyda, taman između baretta i Dark side of the Moon šta se tiče glazbe.
[quote=Mr. Ante]
= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":21z4cvq0
Nije to Azra, nego Štulićev solo album.
Imam pogrešne ID3 tagove. Moj bed, sada znam. :D[/quote:21z4cvq0]
Zato je tu forum 8) .
13-05-2010, 21:39
Frky
Iako više preferiram Hallucinogen jer je agresivniji i brži, nije ni Shpongle za odbaciti, dapače. Ono što najviše volim kod Shponglea su one dugačke, lagane ambientalne stvari (Divine Moments Of Truth) s prva 2 albuma, koje su idealne za chillout ili slušanje u 3 ujutro :) Jedna od bitnih razlika ovog albuma u odnosu na prethodne je upravo nedostatak takvih pjesama; najduža stvar traje oko 4 minute i sveukupno ih je 20 na albumu. Naravno, to nije ništa loše, jer je i dalje riječ o odličnom psihodeličnom iskustvu, ipak je to Shpongle.
Ovo mi zvuči kao official anthem za nekakvo nogometno prvenstvo :P
14-05-2010, 19:55
Raz