http://decibelmagazine.com/assets/up.../metallica.jpg
METALLICA :gitara:
Printable View
http://decibelmagazine.com/assets/up.../metallica.jpg
METALLICA :gitara:
MTV sta god takne,u govno pretvori.Cak i ono sto je pre valjalo.
TU BAR MOGU RAZUMJETI O ČEMU PJEVAJU= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
A NE KAO U TVOM BLACK DEATH METALU IL KAK GA VEĆ ZOVEŠ :-x
E AK TI SE NE SVIDZA NEMOJ POSTAT :-x= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne pretvori MTV, nego sami izvođaci koji se uopće žele eksponirat na takvom programu.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
a da predjete na hard rock? :wink:
A da pređete svi na drogu LOL
LOL
Meni nije jasno zbog čega lošija glazba koja prevladava tamo bolje prolazi od dobre glazbe...Ili je to možda baš zato jer se to najviše pušta?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ne, nego publiku MTV-a glazba ne zanima previše, pa im se ne da samima tražiti izvođače kad MTV to radi umjesto njih.
Samo,pitanje je zašto MTV pušta uglavnom lošu glazbu?
Jer će gledatelji progutati šta god da im daš.
Zato jer je većina populacije potpuno zanemarila kvalitetu, i u glazbi traže samo jeftinu catchy "zabavu".
Upravo to. Ne da se ljudima više puta preslušavati neku pjesmu kako bi im se svidjela ili kako bi ju cijelu pohvatali - dok god pjesma ima jednostavnu pop melodijicu, prodat će se.
Nije baš toliko jednostavno, ali je u suštini istina.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Done= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Meni su zapravo najsmješniji komentari koje sam dobivao u onih nekoliko slučajeva kad sam pustio jazz ili nešto na mp3 zvučnike - "haha koje sranje cijelo vrijeme ista melodija", ili "KAK TE NE BOLE UŠI OD TOG TRUBANJA" i slično. Bolno je očito koliko takvi ljudi ne žele slušati glazbu. Ono isusehriste, slušaš pop ispljuvke i govoriš mi o ponavljanju melodija. :(
Nemaju oni pojma sta je muzika.Ni koliko propustaju.Ali opet,ko ih hebe.
definiraj losu glazbu?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
kvaliteta je losa, ali glazb akoju oni pustaju privlace mase i one koji to gledaju sto im donosi zaradu i gledanost, z anjih je to odlicna glazba
Black magic rites on this black evil night :@
:wink: :roll:= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Ali dosta po pjevaca ima jebozovne glasove
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/95601/1349.jpgNemože.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Koji je to bend?
1349= Citat =:
1349. Loši su.= Citat =:
[quote=Duke of Earl]1349. Loši su.[/quote:keobfgl6]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":keobfgl6
Kul, necu ih poslusati onda :D
Btw: Koji album anal nakrata da poslusam sljedece? (čuh hell is empty...)
Plače mi se :(= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Neznam antune, zaista neznam...jel razumijes ti kada vidis humor u sajnfeldu naprimjer?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
U Seinfeldu da, al u bleku nevidim nikakve naznake humora.
Zato jer jerry ima neobican glas i cereka se sam sebi, ovi ne. razlika.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
prekini forsat. otkrio si blek, gg.= Citat =:
Odraslo. Samo pomažem drugu antunu da i on "otkrije" blek :(...kenane_2= Citat =:
Izvorno postao Norther
da ponovim.= Citat =:
Izvorno postao Norther
A vi prekinite forsat starosjedilastvo
može li mi netko preporučit stvarno odličan heavy metal, sludge i death metal bend?
hmmm, pitanje, jel morbid angel vrjedan slušanja?tražim nove bendove za slušat pa trebam nečije mišljenje
Da. poslusaj 1.,3. album.= Citat =:
Izvorno postao smartass
Mercyful Fate(heavy), Death, Atheist, Morbid Angel, !T.O.O.H.!, Cynic, Pestilence, Terrorizer, Quo Vadis, Vader, Nocturnus, Gojira, Demlich, Bolt Thrower, Immolation, Sinister... (death)Bossk (sludge)
Mišljenja sam da bi od deatha nekako najlakše svarila Gojiru, zadnja 2 albuma. Po onom što sam vidio da sluša u temi s albumima, rekao bih da je tek početnica što se tiče ekstremnije mjuze, možda se varam.
KYLESA= Citat =:
Izvorno postao smartass
NEUROSIS
LVMEN
AMENRA
CULT OF LUNA
:gitara:
Lol, Morbidi se slušaju kompletno od početka do kraja.= Citat =:
Dakle ako imaš volju ulaziti u skrivene tajne det methula :) kreni s njihovim prvim albumom Altars of Madness, lektira.
Tuo je tuo :)= Citat =:
Izvorno postao skitkid