Znam kako ti je :<= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
Znam kako ti je :<= Citat =:
Tako ti je meni uvijek. I sada.= Citat =:
Elfovi su oduvjek bili losi melee fajteri.
40ak, ukljucujuci royal family.
Its fun pinching small childrens throats.
Da sam danas u novinama, slučajno :rotfl:
picture or didn't happen 8)
E, nemoš vjerovat, od tisuću ljudi šta su prošli Akademijom ulovio mene i frendicu :D
Članak xD...ja sam ova u starkama lol
A to ti je tako. Bit ce neki kul novinar pa je ocito imao dobro oko koje treba uslikati.
:eyebrows:
Rofl, a šta ja znam... :D
I nije prvi put da je to tako, samo sada pics or it didn't happen nebih mogla pronać, bilo je davno xD
Mozda si zvijezda, a da nisi svjesna toga!?
Danas je kul biti zvijezda.
svi zele biti zvijezde.
Farma, HTZ, Ljubav je na selu, Rat bendova...mozes birat. Kamere te ocito vole. 8)
P.S
sorry, sunce me lupilo u glavu, pola 10 je, subota ja i doma sam. Sve nekako neprirodno za mene.
Da, neka to bude moja danasnja spoznaja :)
Lol, ma kakvi zvijezda :pray:
I don't wanna be a star... I just wanna be a rockstarS 8)
Spoznala sam da nemogu jer mi fali samo glas xD
Sitnica.
Jucer sam bio na koncertu Opce Opasnosti. Predgrupa je bil neki zenski bed iz Crikvenice. Cura koja je svirala elektricnu... :oops:
Spoznao sam da cu iduci put kada budu svirale u mom kraju popricati s gitaristicom :D
Pokaži joj ovuSsliku i odma će skočit na tebe.
Live izvedba je daleko bolja 8)
Povedi i frenda pored njega izgledaš još zgodnije.
Ja sam imao priliku da budem na naslovnici školskog novog lista jer smo u s(p)ušačkoj gimnaziji pred par godina mi radili izložbu starih učila i aparata iz fizike. Pošto su dolazili ugledni gosti uključujući i gospodina iz USA koji je dobio nobelovu nagradu iz fizike, odradili smo dvije probe, pripremili sve aparate i slično, međutim, na konačnoj slici, meni se vidjela samo gornja četvrtina glave, a cijeli kadar je zauzeo neki mamlaz iz razreda koji se nije ukazao ni na jednoj probi ali se odjednom pojavio na samoj "izložbi" i prihvatio se spravice koja mu je bila najinteresantnija čije je djelovanje neumorno demonstrirao.
UŠTIPCI PROKLETI UŠTIPCI
Vjerovatno najjednostavnija i ujedno najbolja hrana, maloprije sam se najeo ko krme uštipaka sira i predobre slanine, osjećam se pravo super
Woop woop woop, konačno sam brojem postova u Multimediji za jedan nadmašio broj postova u GMK, tako da mi to više nije najaktivniji podforum!
Oh, wait-
Da mi je imendan danas.
Totalno smetnuo s uma. :)
Sveti Deadwalker? :)
yup
uvrstili ove godine u kalendar
8)
da me baker boy iz karlovca ide banati zbog chata xD :pray: :pray:
disi maloki
da jos uvijek nisam banan
bok maloki, zasto si banao ovo bozje bice iznad mene?
Otvorio je animal pr0n temu u pr0n podforumu, a pošto je PCP član PETA ne smijem dopustiti takve stvari.
Sutra kolokvij i ispit, also kad te udari automobil to nije nimalo zabavno.
zavrsio maturalni rad dns, sutra u 12 obrana. bolje nejde od toga
gl
anbenan sam.
Koliko dugo ćeš ovaj put izdržat?
Spremam se za kupanje i frendica mi upravo javi da niš od toga... nema baš sunca :(
Ako uprži, idem :D
Danas mi ode dan uzalud.
Također, ali odlučio sam, moram nešto napraviti od ovog ljeta koliko god gadno bilo
Ja se na faksu još mučim :D Di je meni ljeto još...
Sam sebi odgovaram: ljeto mi je za cca. 2 tjedna, ali paklena 2 tjedna koja se računaju ko 2 mjeseca.
Covjek koji ti uvijek priskoci u pomoc kada nesto sjebes, znas da ti je onda pravi frend^^
Da mi je kum dao majicu od Boston Celticsa. Odlična je :D
da ako hocu mijenjati graficku, morat cu odmah i napajanje. Som i pol mi ne gine :(
Da nema više Mentalista http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
srećom pa nisam ni 1 epizodu pogledo
a-crjyRhRkA
Ovako izgledaju predatorovi mokri snovi.
Bijelo vino+Iso sport :pray:
koja hrpa retarda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>