Joj izvini,ja sam onda pomijesao naslove.Mislio sam bas na cetvrti dio gdje je Schwarzie.Tu ima onaj Kip slobode.
Printable View
Joj izvini,ja sam onda pomijesao naslove.Mislio sam bas na cetvrti dio gdje je Schwarzie.Tu ima onaj Kip slobode.
Eda, ta dvojica su bili gejevi u tom filmu? Sjecam se da su se stalno pipali :(= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
A perfect getaway
5/10
ok za pogledat i zaboravit
svidjela mi se borba i kamera/efekti na trenutke
Pogledao sam The Great Escape,drugi ili treci put.Izvrstan je film,skroz mi ga je bio užitak gledat,pogotovo u full hd-u.10/10
http://www.kentfamilytimes.com/images/Escape.jpg
Jel ima jos neki film slicne tematike ili barem razdoblja?
Von Ryan's Express. Bježanje iz okupiranog teritorija u ukradenom vlaku. Mnogo gg.
super,budem pogledao,jos koji,barem priblizno slican?
Mozda Bijeg u pobjedu? Saveznici u njemackom logoru, nogomet, Michael Caine, Sylvester Stallone i Pele. Bio na TV-u hrpu puta.
Kul, kul, nema bolje do takvih filmova.
engleski prijevod molim,nemogu ovako nac :/= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
EDIT:nvm,naso
možda cool hand luke, doduše nije za vrijeme 2. WW, ali je o bijegu iz zatvora
Hart's War je recimo isto o bijegu iz nacistickog logora. Bruce Willis, Colin Farrell, Terrence Howard. Snimljen je 2002.
Zasto bi neko uopce bjezao iz nacistickog logora?
X-Men Origins: Wolverine
Napokon sam ga nabavio i odgledao.
I što reći...?
Je li lošiji od trilogije? Je.
Je li me razočarao? NIJE!
Dobio sam točno ono što sam htio: veliku količinu dobre akcije, odlične efekte, cool likove, i ok priču.
Veliki plus ide i pojavi Patricka Stewarta kao Xaviera.
Od negativnih stvari bih izdvojio pomalo odstupanje od kontinuiteta, pogotovo u karakterizaciji likova.
Recimo, Sabertooth, koji je ovdje bolji lik nego u X1. Nisu objasnili nikakav njegov prijelaz u ono bezumno stvorenje u X1.
Logično je da ga se Wolverine ne sjeća u X1, ali nije logično da se Sabertooth ne sjeća Wolverinea.
Također su glupo iskorišteni neki likovi kao Emma Frost (koja je zanimljiv lik u stripovima, a tu je glupa klinka, i iako se pridruži Cyku i Xavieru, u trilogiji je nema). Slično vrijedi za Gambita. On je cool lik, ali što je s njim kasnije? Nadajmo se da će dobiti neki spinoff koji to objašnjava.
A Deadpool definitivno dobiva svoj film (scena iza creditsa :D ).
No, sve u svemu, jedan od boljih superhero filmova, a pošto volim taj žanr -> 8/10
High Plains Drifter
Odličan Eastwoodov western, i potpuno netipičan.
Većina filma je komična (kaj je sve napravio od grada :D ), do puno mračnijeg i mističnijeg kraja, koji me oduševio.
A sam Eastwood je oduvijek bio car. Ali da je tolki car, to nisam znao.
100 puta bolji film od prošlotjednog razočaranja, Joe Kidda.
9/10
Koja scena iza creditsa?Pojasni.
Loša kvaliteta snimke, ali shvatit ćeš.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
VLdaBrbbGLg
A i ovo:
http://www.imdb.com/title/tt1431045/
http://www.imagesforme.com/upload/63274c9e.jpg
Što da kažem; prototip fantasy "hack and slasha" kad su filmovi u pitanju (osim eventualno Hawk the Slayer koji nije fantasy u punom smislu) i kojeg su slijedili brojni drugi filmovi tipa Krull i Yor: Hunter from the Future. Arnijeva prva važnija uloga kojom se predstavio javnosti + ozbiljan pristup fantasy filmovima bez fokusa na komediji + odličan Poledourisov soundtrack koji je, po mom mišljenju, uvelike doprinio tome da se orkestralna glazba počela koristiti u filmovima = čisti awesomesauce.
Jedino me iznenadila, kad sam dosta kasnije otkrio, činjenica da je čitava "Riddle of Steel" izmišljena i da nema veze sa originalnim Howardovim uradcima.
Upravo pogledao Crank 2, najbolji nastavak ikada.
Pogledao 8 mile jučer, napokon. Film mi se jako svidio, Eminem je odlično odglumio. Respekt :)
Moon
9/10
dugo sam ga čekao i nije razočarao
:thumbs2:
Same here, cak i ista ocjena xD= Citat =:
Izvorno postao olio
Glavni glumac (Sam Rockwell) je odlicno odradio ulogu, IMO njegov najbolji film do sada ^^
Pridružujem se pohvalama, dobar je film. Atmosfera je genijalna.
Transformers: Revenge of The Fallen
http://1.bp.blogspot.com/_9K_JEmImag...y-art-work.jpg
Evo napokon sam i ja pogledao ovo čudo od filma, uglavnom ispao je odlično. Komadi, odlični auti, mnogo brutalnih CGI effekta, bolje ne može. Neznam zašto su neki razočarani filmom, ja sam jako zadovoljan i još jednom ću ga sigurno pogledat, a je li je bolji od prvog dijela neznam, odlučit ću se nakon drugog gledanja.
8/10
Mene kod Transformersa 2 najviše nervira ona "Terminator" spika, tj. kad ona žemskinja bude robot!
Ono, daj transformerse normalne! Auto <-> robot!!!
Jedino što mi se nije svidjelo su malo prekaotične borbe i to što kao i u prvom djelu zadnja borba ispadne prekratka.
Danas pogledao onaj zadnji Star Trek film, jako dobar sviđa mi se dizajn brodova i okoline, i općenito sve izgleda nekako uvjerljivije nego ostali filmovi ili serije, nije toliko čisto i savršeno sve, ima čak i mlaćenja šakama :D
http://www.imagesforme.com/upload/be525860.jpg
Redateljska verzija ....pričale su se bajke prije izlaska ove verzije.Te kako će biti ubačene nasilnije scene koje su maknute u originalu zbog PG-13 statusa , te da će sve skupa biti smislenije...šipak.Ova verzije je duža cijele tri minute .Čak nisam ni skužio koja je to dodatna scena .Ide film u privatnu kolekciju ali samo zbog nostalgije prvog i drugog dijela serijala.
3 minute dulja verzija :rotfl: Pre strašno :D
http://www.bluraywire.com/wp-content...nblurayart.jpg
Moram priznat da me nije razočarao,ocekivao sam da bude mnogo losije,transformersi 2 su me vise razočarali.CGI Arnold je odlicno napravljen.6,8/10
Osim toga pogledao sam i Papillon,ocekivao sam vise od filma,malo me razočarao.7/10
@Bartuc,tak imas i IMAX verziju transformersa 2,traje 2 minute dulje a kosta jedno 10$ vise
Vas dvoje kao da se dogovarate kaj ćete gledati :D Ili radite party pa zajedno gledate filmove :D
ne nego je bas izasao u 1080p jucer pa smo odlucili pogledat :)
Mnogi poistovjećuju Conana s bezglavom akcijom, no u biti se radi o čistom filozofskom djelu, studiji vrijednosti života i životnih vrijednosti, te religije.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Izrazito ozbiljan film, kult i klasik.
Nikad nisam gledao Conana smatrajući ga upravo bezglavom akcijom. Elaboriraj, molim te, pošto sam sad jako zainteresiran :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Conan i Subotai na planini razgovaraju čiji je bog jači. Crom, koji živi u zemlji, ili Četiri Vjetra, koji je svuda oko nas.
Nekome je smiješno kako Schwarzenegger priča kako će se morati dokazati Cromu kad umre, no s obzirom na tadašnje prilike, mogla se povući dobra paralela s besmislenosti vjerskih konflikata.
Cijeli film je sastavljen od takvih malih scena koje govore puno više izvan konteksta.
Plus, naravno, nigdje nećeš vidjeti nokautiranu devu. :rotfl:
Konan je super film... o tim tupavim religijama je, baš e super film.
Makar je večina filmova or Arnolda za malu djecu, ali ima par dobrih koi su odlični baš.
Mdaj, samo Weki može vidjeti dublji smisao u Conanu :D Film je legendaran ali ne zbog religijskog štiha xD
Ima tu dublje mudrosti, ali ne u klasičnom "wordy" i kvazi-New Age smislu, već u praktičnom i iz perspektive jednog divljaka.
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Dobro i da čujem ...što je najbolje u životu ?
odgovor :thumbs2:
V30tyaXv6EI
Season 9S, hm čudan totalno, ne dopada mi se baš. Ali dobar je film... Ali nekako mi je khm.
The PrestigeS- af jako dobar film, toliko pokušavajuči bit zbunjujuč, i tako, , depresivan...
kako je ovo s konanon dobro xD .
Observe and Report
8,5 // 10
also ovako, vjerovali ili ne, nikada u zivotu nisam horor pogledao nikakav, pa ako mi neko moze preporucit par horora, po mogucnosti neki lagani, i jedan koji ce me totalno sjebat. Hvala.