COD Black ops.
Printable View
COD Black ops.
Audiosurf?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Beathazard > Audiosurf
Spomenuo bi još Syndicate, koji nitko nije.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Priča je bezveze, ali napucavanje je zabavno.
Trazim neki must-play RPG ili FPS kojeg mogu igrati bez lagganja na ovoj konfi:
Intel Celeron 1.60 GHz
1gb RAM
Intel 915GM Express Chipset 96mb
Da, znam konfa je kurac, ali igra mi se nesto :(
Planescape: Torment
A lol
FPS:
Soldier of Fortune 1
No One Lives Forever
Return to Castle Wolfenstein
Half Life originalna trilogija
SIN
Quake 3 Arena i neki stari UT ako se pališ na takve igre...
RPG:
Baldur's Gate 2 + exp
Planescape Torment
Icewind Dale
Fallout 1-2
Fallout Tactics
Dark Souls.
Lol, tek sad vidim da je to Cupa napisao, a ja mu isto preporučio Planescape :D
Sve dobre preporuke, jedino SIN nisam igrao pa neću komentirati.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uz to imaš i Clive Barker's Undying (odličan) i Star Trek: Voyager - Elite Force (dobar ako voliš ST i oružja rulaju).
Probaj i Doom-like šutere devedesetih ako si za to, valjaju Heretic, Hexen, Dark Forces, Blood, Đuka i ostali, te naravno sam Doom. Ne znam koji OS imaš na tom kompu pa bi pokretanje nekih mogao biti problem, javi ako treba help.
Skidam Baldura 2. Vec sam ga igrao, ali ga nisam presao. Hvala momci :)
SIN je smeće.
Dobro nije to komp iz JNA možete mu i nešta novije preporučit.
SIN je u svoje doba bio fenomenalan, jedan od boljih FPS-ova. Totalni gušt je bilo vidjeti ulaznu i izlaznu ranu na truplu dok su ostale pucačine iz tog doba izgledale smiješno loše. Tek su kasnije SoF i NOLF pomakli žanr naprijed.
SIN je u svoje doba bio bugaviti poluproizvod koji je imao previše problema. A u isto vrijeme je izašao Half-Life tak da nikog nije ni boli k za SIN kojeg je HL pojeo u svakom pogledu.
Da je izašao godinu prije još nekak, ovak je ostao meni osobno u sjećanju kao teški promašaj.
Uz takvu konfu teško da će igrat neki šuter poslije 2002., bar iz vlastitog iskustva.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Zapravo, mogu igre poput Jedi Academy, to radi na svačemu.
Može skoro sve strategije na tome igrat.
= Citat =:
Trazim neki must-play RPG ili FPS
Pa i strategije, okej. Vec su mi na popisu Stronghold Crusader i AoE II.
Okej, onda Cossacks i Impossible Creatures.
Pozdrav ljudi! Ne znam jesam li u pravom dijelu foruma postavio temu,al nadam se da ćete svejedno pomoć. Naime,prije neki 8-9 godina sjećam se da sam imamo CD na kojem je bilo 100 igara;sve su igre bile retro,old shool igre.Znam da je na cd-u bila neka simulacija letenja,pa onda neki point&click gdje igraš policajca i još dosta igara koih se trenutno ne mogu sjetit.I sad,jel možda još itko od vas imao taj cd jer ima jedna igra koje se pokušavam sjetit već neko vrijeme,a ne znam kako se zove :twisted:
Hvala :D
Bilo bi jednostavnije da si opisao igru koje se želiš sjetit.
Ima topic za traženje igara kolko se sjećam, ali daj neki opis igre, moguće da netko zna o čemu se radi.
Jel bilo ono grudanje na cedeu?
Da,bilo bi jednostavnije kad bi se mogao sjetiti točno o čemu se radi u igri.
Ovako znači,kao prvo,zanima me ime ime te simulacije letenja..znam da bi u avionu s tobom bilo još nekoliko vojnika,znači,ratna simulacija
A druga igra koje se želim sjetiti je jedna koje se sjećam skroz malo,u magli mi je čitava..znam da je u nazivu igre bilo neko muško ime,i da je igra bila kao neki 2d platformer.I sjećam se da se u nekoj misiji nosi ronilačko odjelo haha..ali čisto sumnjam da ste te igre igrali,jer su sve to neke bizarne,old school igre
Ja mislim da da,bilo je grudanje :D ako je to ono grudanje gdje je glazba iz Good,bad and ugly
Ima ko za preporučit neki stariji RPG, za ubit vrijeme, da je na shemu diabla 2?
Torchlight 2. Nije baš stariji, tek godinu dana, ali ne možeš dobit sličniju igru Diablu 2 od toga.
U nekim stvarima, čak bi rekao presličnu.
Hvala, ali zaboravio sam napomenuti da sam to igro, a i zanimaju me starije stvari :D
Path of Exile.
Odigraj D2 opet nema ništa bolje u tom rangu. :)
Ako se ne varam to je MP only igra?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Probaj Nox ili Darkstone.
Isto kao i Diablo 3. Samo što nije sranje.= Citat =:
Izvorno postao thonchek
Igra je toliko dobra da ju nemoš deinstalirat.
Pojasni malo.
Meni PoE djeluje kao marketinško iskorištavanje onih koji su od Diabla 3 očekivali grafički dorađeniji gothic dizajn i copy-paste formule.
I još je free-to-play.
Path of Exile je najbolji i Free to Play je. Jedino sto moras bit online.
Nox isto odličan, definitivno odigraj ako nisi.
Od novijih, Incredible Adventures of Van Helsing.
Igra je već godinama u razvoju, radili su ju fanovi i f2p je. Brijem da nema ni mikrotransakcije.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Al neda mi se to igrat.