Jebemti i žice što su skupe, 150 kn za Elixirke :(
Aj netko da posudi 50 kn.
Printable View
Jebemti i žice što su skupe, 150 kn za Elixirke :(
Aj netko da posudi 50 kn.
zasto kupujes elixirke :(
a i kad vec kupujes, naruci s ebaya. ja sam narucivo jedno vrijeme ernie ball i vgg su bile i jeftino sam proso
A oću zvuk takav. Doduše, prvi put kupujem baš za akustičnu gitaru žice ali D'addario na klasičnima je okej, ali ništa posebno. A izbor mi je tu Elixir, Dunlop i D'addario.
http://webshop.musicshop.hr/elixir-gitara-p-5525.html
Svaki put kad gitarist cendra zbog skupih žica, mali dio mene umire.
E baš to= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
jedini problem što žice na basu traju oko 4x puta dulje, ali dobro :roll:= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Mmmda, samo kaj nakon dva-tri tjedna zvuče ko obična rastegnuta sajla. Mislim da ove Elixir ili neke bolje Warwick mogu samo sanjati, jer da dam više od 200 kn za 4 žice - nema šanse.
Bičam po dosadi.
:(
Onda mora da mi zavidiš, jer se ne sjećam kad mi je zadnji put bilo dosadno :D
Mrš. :(
Bičam po tome što nikako nemogu nabavit CE izdanje Diabla III.
200 dolara? HA!= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Bičam po fejsbuku i maturi, svaka osoba ima prosječno pet statusa dnevno o tome kako je matura loša i kako bi trebalo ići prosvjedovati...
UMRI TUČA, JEBEM TI MATER.. MOJ PARADAJZ ;_;
xD= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Neću ja danas nositi duge rukave, topao je dan ;_;= Citat =:
Je, kod nas je danas bilo tako sparno da ti je trebalo pol litre znoja za svaki korak.
Bičam po lokalnom kinu. Upravo sam saznao da će im TDKR kasniti sedam dana. Sranje :(
I bičam po vremenu. Previše je vruće. Sheeeeit :(
I bičam po diablu. Počinje me užasno nervirati, a to je loše jer onda ne igram. Uno grande sheeeit. :(
I bičam po ovom postu, koji izgleda kao da ga je pisao desetogodišnjak. Ništa novo :(
Črepi letido!!!= Citat =:
:D
Bičam po svojoj gaming ovisnosti - Mass Effect 3 i Max Payne 3 istovremeno. A dolaze ispiti, kolokviji, seminari.
I radim.
I moram kroz položene ispite vratiti 7 soma investicije u školarinu.
Flešo telefon sa blizzard authenticatorom.
Psujem bogove
Zašto to koristiš uopće?
Nije da su sada opelješili račune i onima koji su imali authenticator.
Zbog opće sigurnosti. Već su mi jednom hackali bili i dosta mi je trebalo da ga vratim nazad. I tad nisu samo htjeli gold. Sad valja čekati da odgovore... boga pitaj koliko će im trebati.
Fixano :) <3 blizzard
bičam po glavobolji i rakiji od jučer... al je***u mater, bilo je dobro :D
Hoće li mi netko reći kako je fizički moguće da se, iako se ne okrećem na stolici, slušalice zapletu tri puta oko nje, pri tom prolazeći ispod jednog kotačića i poviše drugog naizmjence?
Oće je poznata i raširena činjenica da slušalice i kabli od slušalica ulaze u paralelne dimenzije, savijaju prostor i vrijeme te posjeduju inteligenciju na razini one majmunove.
Upravo to. Kabeli ne podliježu uobičajenim zakonima prirode.