-
Re: Anime & manga everything related
Od tog animea se ni nije ništa više očekivalo.. osrednja i pomalo generična komedija, no na sreću ni ne pokušava biti nešto više *cough_soranowoto_cough* pa u svom naumu i uspijeva. :)
Mene sad najviše zanima u kojem će smijeru Angel Beats krenut... ono, već u prvoj epizodi lik leži u vlastitoj lokvi krvi (čak par puta), tako da bi moglo postat dobro ukoliko neće forsat school slice of life ili nešto.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
ono, već u prvoj epizodi lik leži u vlastitoj lokvi krvi (čak par puta), tako da bi moglo postat dobro
Bogati, kako možeš na taj način razmišljati, a ne gledati Hellsing?! :P
I da, slažem se s ovim za BGHK, anime je jednostavno zabavan i ne pretvara se da je išta više, i zato je dobar.
Također, činjenica da sam ga počeo gledati bez apsolutno ikakvih očekivanja pomaže. :P
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bogati, kako možeš na taj način razmišljati, a ne gledati Hellsing?!
Sve u svoje vrijeme... trebam malo odmora pošto sam jedva nadostigao ove gomile serija koje sam pratio. :)
-
-
Haha, i Heroman je došao na svoje :rotfl:
-
Pogledao prvu sezonu Spice & Wolf, i stavio skidat drugu. Hm, mogao bih krenuti polagano sa Gantzom...
-
Pogledao prvu epizodu Angel Beats... Hm. :)
Iako kontam sve što su dosad rekli u animeu, kad sve to spojimo... Hm. Totalno zamantano neš. Još mi se sve i koliko toliko uklapalo dok se top sikret akcija krađe bonova za ručak [wat?]Snije pretvorila u koncert... :)
Ali okej, ako je vjerovati autoru, "prava" radnja počinje tek u sljedećoj epizodi, tako da ću nastaviti pratiti, čisto da vidim na što će ovo ličiti. A i zanima me zašto se Angelove moći formiraju od nula i jedinica... :3
Izuzev toga...
-
Koncert je ustvari bio diverzija da ukradu bonove... jako je Haruhi bio (i što se tiče feelinga i odličnih animacija). :)
Imam dojam da su zarobljeni u digitalnom svijetu ili nešt. Ono, nule i jedinice, ljudi kao NPC-evi, respawn sistem pri smrti...
-
Ma, shvaćam ja to, ali mi je cijela ideja koncerta totalno random i blesava. :P
I da, moguće da si u pravu što se tiče digitalnog svijeta...
-
Mislim da bonovi igraju malenu ulogu. Željeli su upoznat lika sa načinom na koji funkcionira taj svijet... čak su na jednom dijelu spominjali da je laganini "misija". Ali da... pomalo blesava ideja. :)
Btw, prva epizoda Hakuoki je izašla. (fak... koliko god samuraji u pitanju, čini mi se da će biti nešto gay-ish na što će fangirls fapat... no opet, X 1999 mi je bio sasvim ok pa će možda proći).
-
Javi dojmove...
Enihau, izgleda da je GSC konačno napravio figuru Biribiri koja actually liči na nju, a izgleda da će ih uskoro doći i još. Megamože. :3
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Btw, prva epizoda Hakuoki je izašla. (fak... koliko god samuraji u pitanju, čini mi se da će biti nešto gay-ish na što će fangirls fapat... no opet, X 1999 mi je bio sasvim ok pa će možda proći).
Damnz them. :(
Inače, gledao malo Gundama. Samo Char može nositi onaj gay kostim i biti kuler. Iako, ovo je prijelaz iz '70 u '80, vrijeme kad su svi bacali na gay. :)
http://www.imagesforme.com/upload/de417f8d.gif
-
Meh... trollsubs. Nadam se pravima uskoro.
Ja završavam sa Magical Pookan. Počelo je nekako osrednje, no zadnjih je par epizoda bilo stvarno urnebesno. (naročito izlazak iz kupelji u predzadnjoj epizodi, skroz sam se odvalio xD)
-
@Arby: Lol da :)
Pogledao sam Sengoku Basara, anime je baš ono kaj sam očekivao od njega, fajtovi 1 protiv 100 u par navrata, nabrijačina te puno puno pričanja xD Al dobar je sve u svemu, kad sam vidio onog konja sa spuljam...klanjam mu sve :pray:
-
Sengoku Basara, Gurren Lagan i Needless (za kojeg sam mislio da će biti neka bezvezarija, ali postane pravi shounen anime gdje se samo tamburaju međusobno uz obavezne natpise imena tehnike koju iskoriste) postižu točno ono što i namjeravaju, a epski su pri tome.
Sad bar znam koji mi je maraton na rasporedu nakon Gundama... protip: "Watatatatata!!! You're already dead". :)
-
Mogao bih ček autat taj Needless :)
-
O da, Needless se dobro smjestio u taj segment koji je Arby opisao, svakako pogledat. Anime je totalno manly :)
-
pljunuta kopija yu-gi-oha
-
Ovako veliki sam fan animea, ali nisam dugo bio u tome i pratio, uglavnom sam bio na dragon ball-u, narutou, one pieceu i poznatijim animeima koji su se uglavnom vrtili na njemačkom RTL-u II. Sad, zanima me dali negdje u hr ima za kupiti mange, baš tih animea?
-
Evo ti pa pogledaj (jedan link vodi do prevedenih mangi, drugih do ne prevedenih).
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=proizvod ... ja&kat=622
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=proizvod ... ja&kat=647
Inače... faking Gundam. OP pjesma je zarazna, ne mogu je izbaciti iz glave zbog nekog razloga. :)
-
Nekon dugo vremena odlučio sam da je prokleto vrijeme da pogledam i tog prokletog Bebopa, imam slobodan tijedan pa zašto da ne :D
-
Hvala na linkovima, samo tamo ima puno toga što ja nikada nisam ni vidio ni čuo, no izgleda da sam u tom pogledu malo zastario. Ali definitivno ću navratiti u algoritam pa si malo izabrati nešto, za dušu da me vrati u mlade dane.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Inače... faking Gundam. OP pjesma je zarazna, ne mogu je izbaciti iz glave zbog nekog razloga. :)
Haha, kaj ne?
"Gundamu gundamu"S :pray:
-
Argh. Ni ED nije loš. :)
Tim više jer je posebno skladana pjesma za anime, gdje to više danas vidiš? Sve licencirane pjesme u 90% slučajeva.
-
Nova epizoda FMA:B je vani.
-
-
Kad završim prvi Gundam, onda se bacama na remastered verziju Mobile Suit Gundam Wing-a te Gundam Seed i Gundam Seed Destiny, da nastavim u istom tonu :)
-
Prvi Gundam ima 3 sezone (First, Zeta i ZZ) + filmove + OVA serije. Preskačeš. :eyebrows:
-
Kaj misliš da sam to znao? xD Ma vidjet ću, nije da ću preskočit nešto životno važno :)
-