A kome nije?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Jedini razlog da se pogleda film, jel? :D
Printable View
A kome nije?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Jedini razlog da se pogleda film, jel? :D
Pitanjce...
Jel Zombieland krvav ili ne?
EDIT: Zanemarite pitanje, mislio sam da je film već izašao pošto su ga ljudi gledali... Vidim da tek u 12. mjesecu dolazi u kina...
Idem gledat Endless Bummer, pa javim dojmove... :wink:
the tournament
5/10
samo akcija i akcija
klišej na klišeju
ali zabavno za pogledat sa ekipom
Mongol
http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/...8/18894461.jpg
8/10.
Prilično povjesno netočan, ali štagod, jako mi je dobar. :thumbs2:
Predator - 8/10.
Morao sam i ja reprizirati.
I ja malo repriziram
Nabavio sam produžene verzije Gospodara prstenova u HD-u. Oko 40 minuta dodatnih scena po filmu .Uživancija :thumbs2: .
Red Cliff, super film, na razini LOTR-a, jako dobra akcija, likovi su osrednji i jebeni to be continued nakon dva sata, ali i dalje odličan film
9/10
Kaj se mene tiče, mogao bi svaki nastavak trajati i po 6 sati.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Uživao bih svake minute, koliko su dobri.
Fly II
http://www.moviegoods.com/Assets/pro...256.1020.A.jpg
Apsolutno najgori film koji sam gledao u svojem životu, mozak mi je prestao funkcionirati pred kraj.
1/10
Bio je zabavan :( Makar sam pogledao samo početak i kraj, trebao si prebaciti na seriju o kul engleskom psihicu :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Neznam, bio sam pod utjecajem, tek tad uspijem shvatit kolko su neke stvari glupe i besmislene, kao recimo ovaj film.= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Dracula: Dead And Loving It
http://boomshakalaka.files.wordpress..._loving_it.jpg
9/10.S Jedan od najdražih mi filmova. Blesav humor na koji se moram nasmijati.
Vau, 3 filma u jednom danu, i vjerojatno će biti četvrti. Planiram gledati "Big Trouble in Little China".
Battlestar Galactica: The Plan
Moglo je i bolje,ali barem nudi zanimljiv uvid oko toga sto se događalo sa cyloncima tijekom napada na kolonije.
7/10
http://www.imagesforme.com/upload/700ce9a6.jpg
Isse, ne rade više ovakve filmove danas. Odličan mi je isto kao i prvog dana kad sam ga pogledao, a onu glazbenu temu ne možeš izbaciti iz glave kad je jedanput čuješ. I ono; "1.21 gigawatts!!". :D
Misliš, jiggawatts.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Je prvi dio je fenomenalan....reprizirao ga nedavno.Nastavci su dosta lošiji.
Nema nastavaka.To sve treba gledati kao jedan film.Drugi i treci dijelovi nastavljaju odmah tamo gde je prethodni zavrsio.
Može i tako ali s obzirom da sam ja to prvi puta gledao u kinu te je prošlo nekoliko nekoliko godina između prvog i drugog dijela za mene su to nastavci . Većina nas je izašla iz kina jako razočarana nakon drugog dijela.Nije bio ni do koljena prvome.
Back to the Future owna sve ikad. To mi je bio najdraži serijal kad sam bio mali, imao sam ih sva tri na kazetama i gledao u prosjeku jednom tjedno. xD
Neko vrijeme je na HRT 2 bio i crtani film, isto fora. ^^
Pogledao sam Alien 3,nije remek djelo kao prva dva ali nije ni los.7/10
Pogledao Halloween 2Sjucer.
http://www.imagesforme.com/upload/834c151a.jpg
Film je nekakav prosjek. Nije ni do koljena originalu, ali je svejedno jaci od sljedecih nastavaka kao i hrpe klonova. Recimo 6/10.
Big trouble in little China
Legendaran trash iz 80-ih svako malo sam se odvaljivao na likove i borbe i sve :rotfl:
Vjerojatno najneozbiljniji film John-a Carpenter-a, ali zato i najsmjesniji. Legendaran definitivno. :thumbs2:
Taxi
ovo je 3. put da ga gledam i sada mi je proletio vrlo brzo, ali svejedno dobar kao i kad sam ga prvi put pogledao
7/10
http://www.shockya.com/news/wp-conte...ll_poster1.jpg
Pogledao opet,ovaj put s ocem.Interesantno da je taj covjek toliko operisan od filmova i pracenja sedme umjetnosti ali Ledgerova uloga ga je ostavila bez teksta.Nisam siguran ni da li zna da je film uopce bio o Batmanu.
Da fakat taj betmen kad razmislim nije ni meni ostavio neki dojam ono, BATMAN-a, kao da niti nije film o njemu, nego o događaju loših stvari u tome gradu. hm
Pisem kao da je to nesto lose.Film je odlican bez obzira na to.
Valjda sam jedina osoba kojoj je taj film jebeno loš, nema apsolutno nikakve veze s likom Batmana. Gotham su pretvorili u običan američki grad, orginalne i pomaknute zlikovce u svakodnevne pljačkaše, jokera u sociopata bez imalo šarma i mističnosti, i u današnje vrijeme popularna stvar, česta izmjena 20 kadrova po sekundi. Pretvorili su Batmana u samo još jedan isprazan Hollywoodski spektakl. Jebo te imdb i Christopher Nolan.
Nisi jedini. Meni nije toliko los, ali film se ipak zove Dark Knight, a ne The Joker. :( Ispada da su svi drugi likovi bolje karakterizirani no Bruce Wayne/Batman.
Usudim li se reci realnost?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Da, koja Batmanu apsolutno nikako ne paše, i pretvara ga u dosadan akcić bez imalo šarma.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Baš je dobar ajde, poseban je malo :D . Ima nekako duboke karakterizacije. Ko knjiga je više.
[quote=Duke of Earl]Da, koja Batmanu apsolutno nikako ne paše, i pretvara ga u dosadan akcić bez imalo šarma.[/quote:2slzqibp]= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Bolje i to nego Schwarzenegger kao Mr. Freeze :(
ali gothamu u prva 2 dijela niš ne fali... nolan je previše zabrijao na realnost, batmanu to baš ne paše, ali film je svejedno odličan
sign.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Bolje realnost ( šta mi je također odlično ) nego ona neonska reklama poput batman forever ili betmen i robin
upravo to,realnost u dark knightu mi se sviđa.
Meni isto, pošto Batman nema NIKAKVE super moći, oslanja se samo na svoje borilačke vještine i tehnologiju. Tako da mora biti prikazan što realnije...
Sniclo,sjecas se onog sranja zvanog Batman Forever(cetvrti dio,ako ne grijesim).Grad je tako nerealno uradjen da je to sramota.Sjecam se da je u centru Gothama bila neka ogromna replika Kipa slobode i kroz njegove ruke je isao autoput :o= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Takodje je bio neki poruseni most iznad samog grada.
Postam sliku ako nadjem da vidite koji je to debakl bio.
Kako da ne, Tommy Lee Jones kao Two-Face i Jim Carrey glumi Nigmu. Film je, naravno, katastrofa, ali ne toliko koliko Batman i Robin. Ono je pak jezivo koliko je loše.