Duke avatar ti roxa,jedno pet min sam gledao u nadi da ce se prekinuti...
da nebude offtopic,na moju veliku zalost tek sam sad u punom sjaju otkrio Saxon,dok sam ga prije samo preletio,sramim se.
Printable View
Duke avatar ti roxa,jedno pet min sam gledao u nadi da ce se prekinuti...
da nebude offtopic,na moju veliku zalost tek sam sad u punom sjaju otkrio Saxon,dok sam ga prije samo preletio,sramim se.
e zna tko kamo mogu nabaviti majicu na anathemu ?
i orginal album Silent Enigma ?
jebemu, u zadnje vrijeme su postali predobri :pray:
he silent Enigma jedan od najdražih albuma ikada :pray:
da, i ja sam si tek nedavno dao truda da ih kak spada preslusam, jebeni su mi...mislim da su oni prosle godine bili kod nas, il su trebali bit, ne znam sad tocno...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Dolaze sa iced earhtom.
dolazi i hammerfall u 4 mjesecu
enivej, back to topic.
sada dali vi mislite da probam za pocetak dostici razinu obicne kvltnosti, ili da se potrudim pa na master kvltnost idem ?
Može li mi tko preporučiti par dobrih metal bendova,a da nisu death?Inače volim Iron Maiden i Rammstein.
Hmmm, Rammstein? To me podsjetilo na jedan genijalan bend kojeg sam otkrio neki dan, Turmion Kätilöt, najlakše ih je opisati kao Rammstein s tekstovima na finskom. Koga zanima, nek nabavi prvi album "Hoitovirhe".
Teurastaja
Rautaketju
hammerfall, blind guardian, iced earth, apocalyptica, dream theater.....= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
YjoMFfE54Bg
SID METAL, ili kako ga ljudi zovu, tetris rock :D
moze jedna melodeath preporuka odma sada odma ? ^^
edit: da nije cob/wintersun/ensiferum.
Arsis, malo više tehnički orijentirani, zato ih i volim.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Darkest Hour, malo vuku na metlkor, ali su jedan od najkvalitetnijih novijih Metal bendova, zadnja 2 albuma obavezna.
budem preslusao pa javim dojmove, hvala duke.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
probaj sa ovime:= Citat =:
Izvorno postao Norther
At The Gates - meni najdrazi melodeath
bmgOogtg ... re=related
Edge of Sanity - vuku na progressive al prejebeno
hzU5bJD3 ... re=related
Amorphis - posljednji njihov album, meni odlican, nije ko prva 2,3 dok su bili death metal al probaj
fK7afbGDth4
e može par power metal preporuka?
Blind Guardian je must na tom podrucju.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
imam njih več na kompu..može neki manje poznat bend..al dobar= Citat =:
Izvorno postao Norther
= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
:)
To je 2. metal bend koji sam poslušao,onak prije 2 godine?Kada sam ja pričao da mi je dobar,nitko me nije fermao,ali mislim to što sam bio retaj je bilo dio toga...
Oko power metala,Sabaton i Hammerfall,sada bu došao netko i popljuvao ih jer pjevao o tenkovima(Sabaton) i jer su prepolarni(Hammerfall)
Al ajde i save you the trouble,samo probaj i vidi da li ti je dobro
hvala na preporuci..dopada mi se ovaj hammerfall ;)
a što se tiče sabatona, oni su mi odlični..samo im ovaj novi album nije baš nešt
sabaton, falconer, morifade= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Melodeath :
Mors Principium EstS- Pure
The Unborn je must-have album za svakog melodeath fana, meni najbolji album tog žanra.
Power metal :
HibriaS- Defying the Rules
Uber.
PersuaderS- Judas Immortal
Malo agresivniji power metal. Posebna pohvala ide na vokal, koji zvuči ko prolupali Hansi Kursch iz Blind Guardana.
= Citat =:
Izvorno postao Norther
probaj:
Soilwork - Rejection role
odVeW4FCBF4
Disarmonia mundi - Resurrection code
TbMQccRkDwc
Dead by april - lost
6-TlL8-T6-s
All that remains - Six
wHYJ-XX86cE
All that remains - This calling
qYEvPBOgBp4
(iako nisam siguran jeli ATR melodeath ili metalcore)
Dark age - Outside the inside
foi4moiuDFQ
Scar symmetry - Ghost prototype I (imaju malo lakši vokal, a nekad i death vokal)
4EahI852ZjA
također moja preporuka= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
enjoy :P
evo taman slušam prvi danzig album, kako je jebeno moćan :pray:
ali predobra stvar
O da, drugi mi je još bolji, a i treći je odmah tu negdje, Danzig je kralj.= Citat =:
Izvorno postao Samael
i kasniji radovi su mu dobri - lucifuge (ili luciferi, mešam ih) je odličan - the naked witch, black mass.. mnogo gotivan zvuk gitare.
Suska se o nekakvom mega-drunk-okupljanju za Iced Earth,a forumasi?:)
Moja dva frendača iz Karlovca, MTF i ja dolazimo sigurno na koncert. MTF mi danas rekao da će možda i Mafioz0r ići. Sada si još samo ti upitan. Lako se skupimo i razvaljujemo. Ja planiram biti u prvom redu i izjavljivati Barlowu I Schafferu ljubav najglasnije što mogu :)
Ja upitan???moja karta se vec osusila:)jedini bed je sto sam taj dan na akademiji pa neznam dokad popodne cu morat tamo bit:)
Pošto mi danas apsolutno svi otkazali za Samael u četvrtak, moram to nadoknadit Iced Earthom. Istina, to će mi oštetit fond za utege, al Iced Earth je Iced Earth. Vidimo se.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
EDIT :
Ide itko na Kreator/Eluveitie sljedeću srijedu? Ja već kupio kartu.
Masa, znači da si sam ili? Mislim, nitko od tvoje ekipe ne ide?
Bilo kako bilo, razmjenit ćemo brojeve mobitela pa ćemo se lijepo na dan koncerta sve dogovoriti, popiti koju, vrištati ko tinejđerke i orgijati :)