Nije taj dominion tolko loš kolko je pun njubara.
Printable View
Nije taj dominion tolko loš kolko je pun njubara.
Napokon sam skupio 6300 IP-a, pa me sad zanima kojeg heroja da uzmem, dvoumim se između Rivena i Branda..?
Riven je žensko :rotfl:
Uzmi je jer je zabavnija za igrati od Branda s kojim samo spamaš PoF-Sear.
BTW, kakav je ovaj Talon? Baš skupljam pare za njega, čini mi se kul pa nek netko da komentar.
i riven i talon su prosjecni heroji za svoju cijenu. barem prema mojim iskustvima, a oba sam igrao.
Za svoju cijenu?
za 6300ipa mozes nabaviti puno bolje heroje. sto za tim sto za carryanje sto za jungle.
wukong, yorrick, lesin, rene, noc, cait, irelia...
to su samo oni koji mogu sa ad proci ko talon/riven. svi ih mogu outlaneati i outcarryati.
neda mi se traziti sve one jeftinije champove koji to isto mogu.
Ako i heroji u njihovom cjenovnom rangu i jeftiniji heroji mogu obavljati njihov posao bolje od njih kakve veze ima njihova cijena s ičim?
Cijena ovisi oćeš igrati mjesec dana svaki dan po 5h da skupiš 6300 IP ili ćeš iskaširati kune za njih.
zajebo sam se u vezi jaxa,ipak nije tesko s njim xD,definitivno jedan od najacih 1v1,jos kad kupim dodge rune,gg
Pa on se smatra jednim od jačih heroja uopće.
Jax, mislim.
Jax je bog igre. Ne kontam zašto ga tako malo ljudi igra.
Zato što je dosadan za popizdit.
http://www.solomid.net/livestream.php?s ... 633:esl.tv
Kineska gamad
Tko je super heroj od 6300 IP? Kao neki AD, i može AP ko neki hibrid.
Nerf u prvih tjedan dana.
nisam ju nikada osobno igrao ali Irelia je mozda jedna od njih, vidao sam je AP i AD oboje solidno :P= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Xerath = OP GOVNO :-x
Uopce ga necu instabuyati :)
xerath izgleda lagano OP, vidjet cemo. pre velik range.
anyways, kupio vayne pa igram malo, rula mi.
Također, baš je u dobro vrijeme došla ova akcija.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Sign. Čekam kraj patcha i uzimam ga. :))))= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Same here. Treba iskoristiti to op govno dok ga ne nerfaju.
xerath je up ili ljudi suckaju?
igrao sam 4 runde s kassadinom i totalno sam ih owno
to je zato sto si gledao reginaldov video gdje suxa sa novim likom protiv kassa ? :D
ne, bas sam ja igrao ^^
a ni ne znam tko je reginald :I
neki wannabe pro :D
Nije ni meni nesto bas. Dobro jos ga treba skuzit i to sve ali ne svida mi se nikako.
not really a wannabe.= Citat =:
Izvorno postao Sweron
enivej, ja sam igro s xerathom na kivijevom akauntu, owno isuse s njim, pre velik range.
drugi gejm sam igrao protiv xeratha na midu sa swainom, ubio me, pa ja njega pa sam se nafido i owno ga :D
enivej, jedino sto ga cini "op" je pre velik range.
koliko vi pricate ovdje o otm novom liku uopce nije toliko OP,izgleda da vi svi bičate koji god novi heroj izasao da je OP
a sto se tice reginalda,ne nije "wannabe" pro nego je PRO,igra u jednom od najboljih klanova u ovoj igri,a ovo sto se tice streama i lose igre,pa zar vi ne kuzite da lik samo trolla,pogledajte njegove partije sa natjecanja pa onda nesto recite
Da jer je LoL jako dobro izbalansirana igra.