Gledao bi da je na engleskom, ovako mi se ne sviđa :(
Printable View
Gledao bi da je na engleskom, ovako mi se ne sviđa :(
Šoping ovako i onako obavljam u cc1, a branimir mi je ipak bliže nego avenue mall. I ne sviđa mi se garaža u avenue mallu.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Sav šoping što obavim prije Cinestara je pizza cut u Dariju, voda i Dora čokoladne bobice u kiosku ispred stanice kod Cinestara i Combo XL :P Kakav šoping, kada se ide u kino onda nema šopinga, mentalno se priprema za uživanciju, depiliraju se prepone, čupaju čamrni ugruščići, brije se i radi piling lica... dečko mora biti zgodan za kino :D
Hulk, Harry Potter and the Half-Blood Prince
Ja sutra namjeravam ici gledat Harry Potter s nekom curom koju sam upoznao, nadam se da ce film lejmat, da imam prigode radit nesto drugo. :D
Ehm, uglavnom:
Ian Fleming's James Bond - Octopussy
http://moviesmedia.ign.com/movies/im...1163799662.jpg
James Bond, Roger Moore, need to say more. Film rula. :D
9,5/10
E, pa, Grimm, neće biti hopa cupa :D
http://www.imdb.com/title/tt1034314/= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
da nije ovo ?
4KEueJnsu80
Je, sad ne triban pritraživat stare klikove.
Filmovi
Hilghlander-preporuka, svi mogući klišeji starijih filmova, od glavnog lika, preko ženskih, do 1-minded negativca. I da, Sean Connery
Lesbian Vampire Killers-Sa ovom idejom je moglo daleko bolje
Terminator-nedavno san ga tek pogleda 1. put, Arnie ima premalo prostora u odnosu na 2. dio. Ali ona uvodna scena sa lubanjama....
Wayne's world-must see komedija za bilo kojeg obožavatelja random humora. Dovoljno za reći da T-1000 ima cameo (Ne Robert Patrick, nego baš robot)
Wonder woman-dosadnjikavo, baš kao i Green Lantern:First Flight, Marvel radi puno bolje crtiće, npr.SHulk Vs.
ostatak kasnije
Odgledao Hellboy II i ozbiljno se prepao za budućnost Hobbita. Film je loš, od efekata, izbora glumaca, izgleda glumaca, dijaloga koji su dosadni, akcije koja i nije baš akcija i naravno tako suhoparnih i predvidljivih "zapleta" (sjetite se onog goblina, štaveć). I ovaj čovjek će napisati scenarij i režisirati Hobbita? Najebali smo. =( 0/10
Neznan kakvu si verziju gleda, ali pretpostavljan da je neki nekvalitetni DVDRip jer su efekti na razini, ako ti se već ne sviđa film. Šta se castinga tiče, jedini novi glumci su vilenjaci, ali eto, ne sviđaju ti se 2 glumca. Šta se tiče izgleda, pretpostavljan da misliš na šminku. Tu je ograničenje postavljeno stripovskim predloškom (opet, po meni nema neke velike mane). Šta se tiče goblina, on je tu kao nadopuna settingu, svojevrsna kulisa da bi se bolje dočara taj mistični svijet. Uostalom, nekako se moralo doći do dramatične situacije kako bi Hellboy saznao za bebu. Dat ću ti i primjer onog šumskog boga, ono sigurno nije predvidljiv zaplet.
Sigurno nema straha za Hobita, i nema nikoga boljeg od Gulierma za režisera, da dočara taj pomalo naivno dječiji svijet, puno sjajniji i življi, a manje sentimentalan od onoga u Gospodaru. Pošto te vjerovatno nisan razuvjerija, pogledaj Panov Labirint, valjda ćeš onda promjeniti mišljenje.
Employee of the Month
http://glovka.com/Public%5CMovie%5CE...he%20Month.jpg
Skroz solidan film, s vjerojatno najvećom količinom plot twistova ikad, barem na kraju.
6.5/10
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
http://rlslog.pk/wp-content/uploads/...saurs_2009.jpg
Vrlo zabavno, bolji od drugog, u razini s prvim.
7/10
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Drito :pray:
Katastrofa gluma, priča, akcija, radnja. Par solidnih efekata (onaj "anđeo" je do jaja) i pre cool Elf negativac, ostalo je pre jadno :D
Ekšueli gledao sam HD verziju, kud sreće da nisam.= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Nakon filma imao sam osjećaj da je Guilermo imao za cilj da umrtvi publiku a ne da je zainteresuje za film. Naravno možda je to i do mene jer sam previše euforično krenuo gledat film nadajući se nekom "epskom spektaklu koji će ownat bogove". Film je bio sve osim navedenog, niti je spektatkl, niti ima tu išta od epskog, niti owna bogove. Guillermovi dijalozi su LOŠI (blago rečeno). Kao da ih je pisao petogodišnjak (ono, samo još sam čekao kada će počet sa w'sup forama), likovi ne kažu ama baš ništa važno ni pametno, hell, dijalozi su toliko loši da čim krene duži dijalog mene protjera. Goblin je tu uveden ono, LAL je bio komentar nakon što sam ga vidio. Bez dijaloga i bez ikakve poveznice dolazi prokleti goblin koji nakon 2 riječi odmah traži "That shiny stuff", vidi jebenog čuda. Nakaradno totalno, bez smisla i glupo. Efekti su sranje, nekada u pogledu tehničkog izvođenja nekada u pogledu režisiranja koje saka kroz cijeli film ali istinski saka. Jedina stvar koja mi se i svidjela u cijeloj ovoj smijuriji od filma jesu oni potezi elfa kada se bori, to je jedina stvar koja je vrijedna spominjanja dok sve ostalo je jednostavno - pure shit. Žao mi je samo što je projekat poput hobbita dospio u ruke ovog... I da elf me podsjetio na Artasa.
I da odgledao sam Killshot sa Rurkom. Jebeno slinim kad god da vidim da taj lik glumi. Čekam sff i njegov dolazak na isti. :pray:
I da (treći edit) spomenuh efekte, sjeti se samo efekta kad ona cura počne "gorit", ideja dobra, tehnička izvedba dobija ocjenu u minusu. Fotošop, i to rane verzije istog. Ima doduše zaista par dobrih stvari odrađenih, kao što je rekao bartuc onaj anđeo (smrti?) je poprilično dobar. Gluma je još gora od cijelog filma. Onoj curi ni ne zamjeram, jbg ipak je cura, ali glumljenje Hellboya mi je išlo na nešto, onog vodenog lika (nisam pamtio ime) je uber grozna. Naravno, zaboravio sam spomenuti glumu one elfice koja nadmašuje sve kolege. Jednostavno je preloša. Fuj.
Ice Age III - 9/10
Bruno - 110/10
Kung Fu Panda - 10/10
Crank - 10/10
Crank 2 High Voltage - 7/10
Smokin' Aces - 20000000/10
Clerks 2 - 9/10
Nightmare on the Elm Street (ORIGINAL) - 9/10
Memories of murder
10/10
savršen krimi film :pray:
Harry Potter i Princ miješane krvi
Sve u svemu, drek kao što sam i očekivao. Super atmosfera, ostalo sve zakurac. Bilo je simpatično dok su bili klinci, sada su svi do zadnjega ljigavi. Ne znaš koj glumac je u tom filmu ružniji, svi su ljigavi gabori i sve mi ih je teško gledati u "romantičnim" scenama.
5/10
Gladijator, remek djelo :pray:
Gullermo del Toro je takodjer rezirao i napisao scenarij za Faunov Labirint, koji je i vise nego remek-djelo. Hellboy 2 je radjen iz cistog lova za profitom, ergo, nece se uloziti prevelik trud. Za Hobbit cisto sumnjam da bi si dopustio takav mentalitet pri snimanju. Nemam straha za taj film.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
nije baš film ali vrijedi pogledat oni koji su Marwel fanovi
Hulk.Vs.Wolverine
predobar kratki animirani film, brutala, bolje od filma xy puta
Nda, i meni glavni glumci idu na živce, ali sve u svemu, ovo je definitivno najbolji potter dosad, kaj se tiče filmova.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ma Bruno je ubersmiješan...to je hebeni film.. :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Meni nije. Fali akcije u filmu. Baš kako je AoC rekao, kraj nije nimalo spektakularan. Baš sam ostao razočaran iako je to kao "uvod" u ostatak sage. Najbolji su mi prvi nastavci gdje su još klinci, ipak to svrstavam u totalno dječje filmove tako da je sada fakat ljigavo xD Djeca moraju glumiti u dječjim filmovima :D
Ne znam. Meni je najbolji zato jer su u prijašnjim filmovima znali izbacit van polovicu bitnih stvari. A u ovom nisu. Držali su se bitnog... Ah... Bumo vidli kak budu zadnja dva filma ispala.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
meni je idiotski kaj su to tolko odugovlaćili, u prvom nastavku se sve sazna ko je kome mater natezal, ali neee mora ona to kroz 7 knjiga rastegnut
kad se radi tako o nekome jako "evil" onda podnosim max 3 nastavka, sve poslije toga je višak i lagana dosada, ćak ni SW 4,5 i 6 mi nisu neš, al zato prva 3 najbolja
ovo nije istina, jebote, daj budi realna malo! pa pola stvari nedostaje. snape koji se pokaže glavnim negativcem filma izgovori 5-6 rečenica u cijelom filmu. rivalitet draca i harrya je gotovo zanemaren, osim na početku u vlaku, do kraja filma se ni ne pojavljuju u istom kadru. najbitnija scena filma traje 2-3 minute nakon čega završava film. da ne govorim kako su loše povezane scene. ne, uopće nisu ništa izbacili :roll: film se doima nedovršen i prazan.= Citat =:
Izvorno postao Helena
evo komentara s jednog foruma s kojim se slažem.
malo ga hebe engleski, ali dobro kaže.= Citat =:
it‘s so empty and unfinished, scenes are very low detailed, without any memorable or at least interesting dialogue... Snape as a half blood prince and main villain protagonist says max. 5-6 sentences in whole movie and the most important scene where dumbledore dies last for a only 5-6 minutes... very, very empty movie... there is almost no rivalry between Draco and Harry presented, Voldemort even doesn‘t appear at all... It‘s a shame that no decent movie was made from neither of this brilliant books, although there is still one book left. I know that is hard to make a movie according to the book, because of all that details and dialogues, but nothing is stopping them from making movie that last about 3, 3,5 hours... like LOTR was made. Too bad, because Harry Potter are brilliant books and they deserve a decent movie :(
Ali u usporedbi s prijašnjim filmovima, ovaj se najviše drži bitnih stvari. Gle, ja ne branim filmove, definitivno su loši. Ali kad bih od svih filmova morala birat koji mi je najdraži, to je definitivno ovaj.
I da, jesi čitao knjige? Jer da jesi, ne bi napisao ovo o snapeu... :wink:
Bitne stvari su dosadne. U knjigama sam najviše uživao čitajući o casual stvarima unutar škole. Ali ja sam takav.= Citat =:
Izvorno postao Helena
Doctor Sleep
http://www.clandestine-service.com/i...octorSleep.jpg
Psihološki triler. Mnogo valja.
8/10.
Mega Shark vs Giant Octopus. Ljudi moji postoji šansa da je ovo najtrash film svih vremena! Megalodon koji je inace moga narasti do maksimalno 18m dužine u ovom filmu ima 200m i jede jumbo jetove u letu. Tu je i hobotnica jednako velika koja jede naftne platforme. Ako znate onaj film shark attack 3 i svidija vam se cisto zbog toga jer volite pogledat dobar trash, ovaj film nesmite propustit! Preporuka skupit vecu ekipicu i popit koju pivicu :wink:
Slažem se. Al zamisli film koji bi se oslanjao na takve stvari, a zanemarivao one bitne, tj glavnu radnju... Ne znam... Ah... Kako kome, meni se nije posebno dopao, al svejedno mislim da je najbolji dosad. Zanima me samo kak će ispast zadnja dva.= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
čitao sam, šta misliš zašto sam tako kritičan? poražavajuće je što su od tih knjiga napravili samo prosječne filmove. i da, to da je ovo najbolji HP film govori više o prijašnjim nastavcima. :roll: