metin 2 singapur= Citat =:
Izvorno postao Dreaming Jinx
Printable View
metin 2 singapur= Citat =:
@Boz
mda.. moram se složit s ovim..
MoH bi bio dobar da traje koji sat duže od ova tri koliko mi je trebalo za kampanju.
saboteur je naporan..
LP2 je neigriv u SP.. AI je glup do bola..
K&L2 je još gluplji.. jebalo vas precizno pucanje samo iz zaklona sa zoomom..
Nisi me shvatio.. Ne želim MMORPG. A pogotovo ne japanski. Ili korejski. Ili štaveć.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Tražim nekakvu mp igru, neka po mogućnosti bude:
- veličine instalacijske datoteke do 1gb, poželjno što manje
- da je nekakva zanimljiva i igriva na laptopima i lošijim konfiguracijama (jednojezgrenim procesorima, 1gb ram, 6800/7600 gt - tog tipa)
- da nije mmo
- ne znam kako bi to točno opisao, jednostavno neka igra na koju mogu potrošiti sati i sati, a u isto vrijeme mogu se zabaviti i u pola sata ako nemam vremena (zato mmo otpada)
- bilo bi poželjno da je f2p
- i da ne troši previše bandwitha
Znam da su zahtjevi stvarno idiotski, al eto, tema se zove "tražim igru", pa ako uspije - uspije.... ;)
EDIT: Da sumiram, predložite neku online igru za bosanca!
il probaj BFP4F, meni puno bolja od heroes-a...
[quote=Dreaming Jinx]Nisi me shvatio.. Ne želim MMORPG. A pogotovo ne japanski. Ili korejski. Ili štaveć.[/quote:22n9vkac]= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Pa MMORPG je online RPG, štoli? Nisam valjdar sve ove godine u zabludi živio :(
Jesi.
Kad sam rekao online RPG mislio sam na coop, šta li.
Razlika između online RPG-a i MMORPG-a je što je MMORPG masivan, jelte. Puno ljudi ima, a u online RPG-ovima ima uvijek oko 5-20 ljudi na serveru
Tražim neku Besplatnu igru (prvo lice) more imati osječaj adrenalina i toga da si najjači i da jedva čekaš da dođe neprijatelj da ga nalemaš moože i fansaty tipa
Devil may cry 4
miror edge...
e da imam jako slabu grafičku
gdje se provjerava kakvu grafičku imaš?
imam neku s pixel shader 2.0 mislim
ati je ugl
Preporuke:.....
Prototype. Prvih pet minuta igre, te prvih pet minuta svakog drugog dijela je zabavno.
Magicka.= Citat =:
This.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
:pray:
EDIT
nista :eyebrows:
Jaoj :(
KICO123 benan na tjedan dana. Jer je i dalje idiot.
@Dreaming Jinx ako oces RPG ali offline onda imas Rise of Avencast, nesto slicno harry potteru, meni je igra bila super pogledaj video u spoileru
Pogledao sam par minuta videa i mogu reći da mi se jako sviđa igra. Hvala puno!
HITNO tražim ime igre koja je vrlo slična principu Saboteura, samo što je glavni lik ženska.
Velvet Assassin.
kad prides igru i kad ti malo dosadi probaj sa cheatovima to je ruganje xD= Citat =:
Hvala :)= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Neko ima za preporucit dobar fps ? ALI da nije COD jer taj serijal mi se vec prek glave popeo..downloade se medal of honor pa da vidim kak ce to ispast :O
Crysis.
battlefield 2, battlefield 2142, battlefield 1942, battlefield bad company 2....
trazim igru tipa captain claw. pozeljno da je 2d i da je logicki komplicirana.
ili jednostavno neka logicka igra tipa portal. a da se vrti kod mene. uz winamp, pozeljno.
Braid, Jazz Jackrabbit, Earthworm Jim, Gish, And Yet It Moves, Aquaria...
neka dobra coop igra. na 1 pc-u. zanr nevazan. samo ne auti i sport :D
hvala.
LEGO Star Wars
igrali i presli. i sve lego naslove. osim betmena.
ali dajte jos nesto.