Oh well... Nije da nemam ionako previše toga za gledati. ^^
Printable View
Oh well... Nije da nemam ionako previše toga za gledati. ^^
Inače, mogao bih provijerit B Gata H Kei... čisto iz razloga jer za glavnog lika imamo perverznu likušu umjesto muške osobe za koju se svi lijepe. :)
Provjeri, provjeri! :P
Ne znam kako će kod tebe proći, ali ja sam se roflao... S druge strane, činjenica je da sam sucker za chibije i ecchi humor... Ali uglavnom, mnogo fora, glavna likica cijelo vrijeme brije kako oće secksa, a zapravo je totalno nesposobna i nema pojma o pojmu... Imam dojam da će biti dosta cerekanja na njene blamaže. :)
Glavni lik je pak tipični harem lead, ni po čemu poseban dečko... Ali kvaka je u tome što on ovdje nije u toj ulozi, već ga glavna likica jednostavno hoće iskoristiti za prvog secks partnera pošto je djevac...
Ali jooooj, scena kada mašta kako će ga zbariti, da bi se pol minute kasnije nasmrt prepala od njegovog "šatora"... :)
Imao sam nekoliko epizoda 1. sezone Gundama.
Isse, animacija iz '79 izgleda bolje nego većina zapadnih iz "zlatnog doba", tj. desetljeće ili dva kasnije. :)
Kaj ne? :) Ja se spremam pogledat trilogiju filmova kaj je rađena i izdavana od 81' do 82'. Predobro.
Pa šta to nije samo skraćena verzija prve sezone, tj. ovo što ja planiram gledati? Varaš. :)
Mene jedino kod Gundama ubija odnos sa kontinuitetom, tj. nepostojeći je jer ima više... što ja znam, verzija? Početak Gundama nema nikakve veze sa ovim novim stvarima, na to mislim. Zbrkano je do bola sa alternativnim verzijama i drugačijim time linesima.
E totalno, misliš si da treba gledat kak su godine prolazile ak tolko je bilo serija, filmova i ova da nemam pojma od kud počet. Zato je dosta ljudi, koji su i imali prilike gledat gundam a nisu, jednostavno su prešli na ovaj najnoviji, Gundam 00.
Iako, ovaj originalni gundam iz 79, koji ima nešto preko 40 epizoda nisam imao prilike pogledat sve, u biti samo par epizoda. Zato sad razmišljam kaj da napravim, mislim da ću prvo pogledat sve do kraja pa sa filmovima kak bude. Damn, kad je to izašlo nisam ni u planu svojih starac još bio, u biti oni se još nisu ni poznali tada :rotfl:
Btw. Arby, u pravu si, ta tri filma u biti pokrivaju sve epizode gundama, svaki film po nekih 15 epizoda ili tako neš. Onda nema smisla da gledam te filmove, imao sam ih još od prije al nisam pogledao. Znači, bacam se na same epizode, njih 43 točnije.
Stvarno. Preko 30 godina je prošlo od početka Gundama (bokte, stariji je od nas), ali Wiki to the rescue (tako sam se ja orijentirao sada da znam odakle početi). :)
Ako nemaš vremena ili nešto onda pogledaj samo ta 3 filma jer su ti oni u biti prepričavanje tih ~40 epizoda (samo što pretpostavljam da ne recikliraju doslovno scenu po scenu tako da ih se isplati pogledati naknadno čak i nakon što pogledaš prvo ~40 epizoda čisto da vidiš drugačiji "take" na isto). Ili kako već. Ne znam, ja sam si već predbilježio nekih pola godina do 10 mjeseci dok to sve pogledam.. fak yeah.
Moramo žargonski pričati da se ne zbunimo koliko ih ima - ovaj o kojem mi pričamo je First Gundam.
Da, dobro kažeš. Ma za početak ću ipak pogledat sve epizode, volim gledat stari anime al ovo je fakat staro staro :) Filmovi su tu za svaki slučaj ^^ A kaj se tiče ostalih stvari koje su došle vezane uz gundam...tu ću ipak morat malo razmislit xD Uz Gundam 00 koji sam već gledao, steći ću dobar uvid u to sve.
edit: Da, govorim o ovom kojeg trenutno gledam, tj. gledat ću; Mobile Suit Gundam, Wiki. I naravno, audio je japanese, kad čujem ovaj intro nemrem vjerovat kak lik pjeva xD
Jao taj prvi Gundam mi je urnebes živi bio, pogledao sam prvih petnaestak epizoda, i bio je onako trash odličan, badass glavni lik, klišejni negativci, borbe, sve je loše a opet odlično XD
Najjača mi je scena oblačenja odijela :rotfl:
http://manganimemty.files.wordpress....08/boxartl.jpg
Upravo pogledao. ^
Jbt, kako surealno, simbolističko, psihološko, mindfuck iskustvo. Direktor Masaaki je genijalac. :pray:
Btw, prva epka Angel beats je vani.
Da da, o tome pričamo. Uvod je jednostavan do bola... zapravo, '70-te su pa ne znam baš kako su onda stvari radili. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, pogledao sam ovaj Ichiban Ushiro.
Ima potencijala jer je sama premisa zanimljiva, ali neće ništa biti od toga kad se utopi u moe i klasičnim formulama anime industrije, već vidim.
OMGOMGOMG:
K-ON! Game On – Sega to Handle New K-ON! Game
*hypehypehype*
...Kek. Ovo bi moglo biti zgodno, svakako ću čekirati. :P
Imaš XBox 360, PS3 ili PSP? :)
NABAVIT ĆU!
:P
Enihau, što se tiče Hiromena... Bleh, ne kontam čemu rage zbog cijele Američani+mecha priče... Kao da je to nešto novo:
[Da, jasno mi je da nije anime, but that's not my point.]
Prezakon crtić inače. :)
Premoc crtani. Najmocnije mi je bilo ono sa Metal Maidenom. :rotfl:
Ane, bar ga sada nisam krenuo rewatchati. ^^= Citat =:
Izvorno postao System
Nije anime niti je došao iz nekog njihovog animacijskoga studija, tj. Japanci nisu ni primijetili da je izašao. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Idem i ja chekirat Angel Beats, možda možda bude dobro.
Ja čitam neš, tek prva epizoda ono, a već ga sprdaju zbog animejšon fejlova...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, baš sam to sad htio reć, anime je fail i ovo skippam. Angel Beats Quality from the Get-Go
I ne samo zbog toga, nego i općenito. Vračam se ja Sengoku Basari i Gundamu ^^
Pogledao prvu epizodu Angel Beats... iako djeluje generično, mislim da ima potencijala da se pretvori u nešto dobro (kao što je i Sora no Woto imao... sad je pitanje dali će to znat iskoristit). Prva mi je epizoda bila u redu, brzinsko upoznavanje likova i settinga sa nešto akcije koja je prilično dobro odrađena (ono fakjea, nema dosadnih razgovora između likova i neprijatelja za vrijeme bitke). Animacije su također odlično odrađene. Iz priče bi se moglo uradit nešto genijalno (tipa, lik je u na samrti u bolnici i to je sve u njegovoj glavi).
Btw, my Haruhi sense is tingling. :)
http://www.imagesforme.com/upload/4d537e13.jpg
Ovo gore za kvalitetu animacija je rečeno samo zbog toga da malo podigne prašinu pošto se u pokretu to i ne primjeti... i ono, apsolutno svaki anime ima gomilu tehničkih pogrešaka koje se ispravljaju u blu-ray verziju. Imho... zasad uz Heromana najbolje što je ova sezona ponudila.
Also, this: Angel Beats! Creator & Key Founder Jun Maeda Interviewed
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
@Raz
Hmhm, ja sam ranije nabavio epku, ali pretpostavljam da ću je pogledati tek noćas, pa javim dojmove...
Jesi li ti čekirao B Gata H Kei? :3
Inače, iako nije direktno povezana s animejima, evo jedne pjesme na koju sam danas naišao:
Napušenost. :)
Ako mi netko nađe album, dajem mu vreću virtualnih cookiesa! :3
Pogledah. Glavna likuša malo previše forsa ponekad, no zanimljivo je. Sporednog lika pak totalno lajkam. ^^'= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Oh well, pa ona je jednostavno napravljena da bude takva... Što se dečka tiče, da, likovi u "što ova luda žena hoće" situacijama/ulogama obično budu fora... :)
Ja ne znam zašto se zavaravate kad znate točno što će taj anime biti, tj. što NEĆE biti. "Spoznala sam ljubav, yay!"
Neće napraviti neki nemoralni anime gdje se cura zapravo kurva lijevo i desno... i dobiti air time za to. :)
Ne actually, ja očekujem zgodnu romantičnu komediju poput... Well, neznam sad s čime bi usporedio... Ali također i sa dosta ecchi humora, što je za mene uvijek plus. :P
Nešto kao Umisho možda? Iako bez školskog kluba...
Kad vidim "anime" i "romantična komedija" zajedno odmah mi se smrkne jer to čini jedno pola svih postojećih animea. Pass. :)
Iako si u jednu ruku u pravu, iz te rečenice se može izvući zaključak da su i Chobitsi bezveze. :)
Uglavnom, što želim reći jest, uvijek se može naći neš zgodno, a BGHK uz meni mnogo drag pervy humor ima i cijeli taj "twist" sa time da je žena ta koja je u lovu na partnere... U svakom slučaju, zasad mi se sviđa, i mislim da bi moglo biti, u najmanju ruku- zabavno. :3