E, šta je s Limenkom? Jesu završili s renoviranjem? Zadnja tri puta sam bio prisiljen jesti u Sarajci na korzu jer je Limenka bila zatvorena zbog tih nekih renovacija= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Printable View
E, šta je s Limenkom? Jesu završili s renoviranjem? Zadnja tri puta sam bio prisiljen jesti u Sarajci na korzu jer je Limenka bila zatvorena zbog tih nekih renovacija= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Javi sledeci puta kad budes u blizini da odemo na trenutno najbolje,meni barem. A to je Play u trzom centru na Brcanskoj malti.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Limneka vise nije to TO. Renovirana je i sad lici na neku slasticarnu i onaj smek cevapa i one domacinske atmosfere je nestao iako je ukus mozda isti. Sarajka je manje vise ok.
Kad bi se su tuzlansku lepinu mogli ubacivati travnicki cevapi to bi bilo :pray: :pray: :pray:
Baš mi je žao, Limenka je bila pojam. :(
Nikad nisam bio u Playu, baš bi mogli nekad i otić tamo, javit ću ti se kad budem bio u Tuzli (za mjesec dana, sestrina svadba). Sarajka je super (meni) zato što je moj stari radio one starinske drvene stolove i plafon :D
Jeste Limenka je bila posebna,svi su tu volili jesti al eto,mladjim generacijama nije dovoljno moderna. Vidjet ces kad dodjes,slasticarna obicna. Play je odlican,unutar trznog centra je ali je sav u drvetu i ciglama,opustena atmosfera a cevapi vrhunski. Mali su prilicno al strasno ukusni i sto je najbitnije luk ide unutar lepine ma sta ti trazio :)
Javi se obavezno kad dodjes i da poslije cevapa odemo da nam vidis i Panonsko more,pardon jezero,pardon more... :)
Imali gdje u Zagrebu za pojesti tako dobre ćevape ?
Imaš u Velikoj Gorici Jadran, vlasnik je kupio recept od nekog Hercegovca za masu para, odlični ćevapi= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
Možda tebi, ali kod mene je tako da moram uzimat te neke tablete sve dok se ne stabilizira na skroz normalno, a kasnije nastavit s normalnom prehranom (original "zdrava" proširena na sve). Ne mogu govoriti unaprijed, ali mislim da neće bit ništa od jednih ćevapa.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Testiranje je u devetom mjesecu, može?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ofkors, uz nezaobilazni raid na stripoteke, fali mi Dylana podosta :(
Jesi siguran da si tamo u devetom? Ne bih se čudio da nas sudba rastavi.
A gle, idem u školu tamo, trebao bih biti u ZG u devetom.
Čistio sam memori kard i naletio na ovo :/
http://i.imgur.com/2l3WQ.jpg
Sick, jel još radiš u Iveti?
Di je ta slika bila dok su obrade bile aktualne :D :pray:
Da. Kak znaš :D?= Citat =:
Ma napiso si to negdje, mislio sam te pitat jel ti šef možda Filip Divković, rođak mi je ovo ono
Takav ne radi u Iveti :/
+ meni je jedini šef Direktor ^^
A joj da, sori, dao je otkaz prije nekog vremena :)
true Bjelovarčanin!
tvrdo ili umri.
nema labavo
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...00449108_n.jpg
jedna s "jutarnje" kave xd
Macan.
Imaš do jaja kosu
:oops:
CRANK IT UP!
Barem 2 sata si pravu takvu frizuru.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Ja bih imao takvu kosu da je perem.
Ja bi možda imo takvu kosu da nisam čelav.
Čelav si jer nisi prao kosu.
Piše se ćelav.
Lažeš.
Stara mi ima prirodno frckavu, a stari dok je bio mladi skoro pa čru afro prirodno.. Ja je samo operem, osusim fenom i tak stoji.. Its all natural babe! :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
Btw ako je tko od zagrebackih forumasa slobodan za cugu ili nest slicno 2.8. izmedu 3 i 8 popodne nek se javi slobodno na pm.. U pol 9 moram bit pred crkvom svete katarine i dok sidem s vlaka pokupit u 10 do 3 na jelacicevom kartu i to mi je pretty much to, frend kojeg zanimaju takve stvari je u njemackoj atm tako da haram solo... Ne ocekujem da me dadiljate cijelo vrijeme ofc il nest slicno, za sve sam otvoren.. :P
ostavi se foruma GO GAME!
Sjedim u trinaji i cekam budalaša, idem se socijalizirat IF YOU KNOW WHAT I MEAN!!!!1
fair enough.
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... oto2h.jpg/
Vracam se nakon duzeg izbivanja s foruma s malo vise kose i malo vecom dioptrijom
prosipam swag po gradu.
Šta je sa frizurom?
šta je sa frizurom?:D
Ulizan i zalizan. :D
Pravi muškarci pišu čelav.= Citat =: