Došao do Reach Stormcloak kampa i tamo me dočeka fajt između 20-ak Forsworna i 10-ak Stormcloaksa. :pray: Bome je bilo gadno. Najbolje je bilo kad je Galmar na kraju fajta rekao nešto kako mu je žao što se ne može boriti skupa s nama već mora biti u svom stožeru cijelo vrijeme. :rotfl:
A tek kad između dviju zaračenih strana uleti zmaj, da tek onda vidiš veselja. Lete strijele ko lude...
27-04-2012, 09:41
cham3leon
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Sad sam se sjetio da je jedna od glavnih mana što se prelako dolazi do golda, pa sam našao jedan mod za to, ne znam da li valja:
Snow elves
Snow Elf Prince
Crossbows
New vampire feeding animations
Something prefixed 'RF'.
28-04-2012, 11:46
Aerial
Snow Elves, hmmmm...
Koplja, molim vas, koplja :D
Usput, ne znam jel ovo već netko linkao, ali savršeno je:
28-04-2012, 11:59
Windwalker
:pray:
28-04-2012, 17:35
Delirium
Towelettes :pray:
29-04-2012, 14:00
Mirogamemasta
I wanna participate in this epic fight. :(
29-04-2012, 15:04
Windwalker
Vražji Skyrim.
Kaj se sve s njim može napravit.
:pray:
30-04-2012, 09:07
Aerial
Krenuo opet... radim nekakvog clerica/tenka od lika.
Ženskača, imperial, pumpam si block, heavy armor i što god mi zatreba uz to (alteration, restoration).
Šou, jadni banditi mlate po shieldu dva dana i onda ih razbijem s power bashom u bullet timeu <3
Pretpostavljam da ću još do kraja dignuti i one-handed, čisto da malo umlatim nešto i sa oružjem :D
30-04-2012, 23:55
Akul
Betehsda na Twitteru otkrila da ćemo sutradan dobiti prve informacije o DLC-u. Was about bloody time!
Izlazi na Ljeto, više informacija će biti objavljeno na E3
01-05-2012, 19:19
GDra
"Coming this summer to Xbox 360. More details at E3."
Wait, what?
01-05-2012, 19:21
Akul
= Citat =:
Izvorno postao GDra
"Coming this summer to Xbox 360. More details at E3."
Wait, what?
Nothing new here. Već je odavno bilo objavljeno da će prva dva DLC-a biti izdani na XBOX360 mjesec dana prije nego na PS3 i PC-u.
Bilo je tako i kod Fallout: New Vegasa
01-05-2012, 19:21
Devil Dog
Geralt :O
02-05-2012, 12:34
Aerial
Dawn... dawn... svjetleće oči... ajme ne. Samo ne vampiri. MOLIM VAS NE VAMPIRI, zaboga miloga.
02-05-2012, 12:59
Windwalker
:)
03-05-2012, 21:48
Raz
04-05-2012, 07:35
IGoR_2803
ženska je awesome... lik je tak...
04-05-2012, 08:49
cham3leon
Počeo sam opet igrat, ispočetka, ali naravno, puknuo sam neke nove modove. Sa onim modom za hranu sam jako zadovoljan pa ga furam i dalje, a onda sam stavio Duel - combat upgrade, vjerojatno najpopularniji mod za rebalansiranje borbe. Nemojte očekivati previše, taj mod također koristi random generiranje brojeva da odluči ishode udaraca i slično, ali sad je to dosta balansiranije. Ne znam kako radi sa štitom, jer nikad ne igram s štitom, ali sad je i blokiranje mačem malo efektivnije. Inače, funkcionira tako da kad blokirate, protivnički udarac potroši vašu staminu i nešto sitno HP-a, a kad više nemate stamine, počne udarati po healthu. Prvi put da ćete imati potrebu podizati staminu na level-upu.
I još sam stavio onaj Gold adjustment. Nije baš bogzna šta mod jer mijenja samo količinu golda koja se nađe u containerima i gold purseovima, ali može se mijenjati koliko će se golda oduzimati u postocima, i osjeti se na bilanci, zato jer se u Skyrimu ionako najviše golda dobije češljanjem dungeona. Cilj mi je bio da avanturisanje postane manje isplativo, onako nekako kao u Oblivionu, tako da se moram koncentrirati na Thieves Guild misije za dobru zaradu, ali nije ni provaljivanje u tuđe domove baš interesantno u Skyrimu, zato jer nitko doma ne krije ništa skupo.
Ignoring the cheesy vid, obrada je sasvim ok :D
Ne mogu vjerovati da na YouTubeu ima samo 2 snimke nekog zbora ili orkestra kako uživo izvodi Sons of Skyrim, a jedan od njih je just plain užasan. :S
04-05-2012, 16:03
Raz
Natural Rain mod! Holy crap, nevjerojatno koliko podiže atmosferu. :pray: