svi su (tj vecina) na eu-east
m4c4n999 dodaj.
Printable View
svi su (tj vecina) na eu-east
m4c4n999 dodaj.
uhh, ja bio na nordicu ali sam se prebacio prvom prilikom na west, ako ima netkog na westu XxxAzzyxxX
neznam, ovo sto sam dosada susreo u dominionu su jebeno definitivno najgluplji i najveci retardi koje sam ikad u zivotu vidio
Vjerojatno zato što 70-80 % ekipe uopće ne kuži sistem igre, koliko god on bio jednostavan i samoobjašnjavajuć. Vjerojatno ce se kolicina tardova smanjivati s vremenom.
btw Rammus je tako jako neizbalansiran za Dominion da u potpunosti izgubim volju za igrom kad ga vidim u protivnickoj ekipi, sva sreca da dosta ljudi to jos nije skuzilo. Baš me zanima kako i kada se Riot planira pozabavit s tim, ja bi isao toliko daleko da ga se jednostavno zabrani.
jebo me isus ako cu ikad u zivotu vise upalit ovu igru
eto
+1000= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Rammusa treba benati za Dominion. Bio je jedan jednom koji je sako, al desi se.
Javi kad te izjebe, pozz! :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao hansi
neznam ono, igra je skroz super, al da neki jebeni kreten moze mene toliko izivcirat preko interneta, ja stvarno neznam
Ma problem je sto nije tak lako stalno nac 4 dobra igraca s kojima ces igrat, a solo queue je cisto sranje.
pa u pm, liku se prvo 5 minuti ucitava od 90 do 100 % a sad kad se napunilo samo stoji >.<
Imali neki balkanski/hrvatski ili neki takav ladder igraca u LoLu da vidim malo za orijentaciju gdje sam
http://eune.leagueoflegends.com/news/xe ... cs-preview
Zvuči slično kao AP Kog.
Ako je suditi po TT-u Riot se uopće ne planira pozabavit s time.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ttu?
Twisted Treeline.
:pray:
NESMIJEŠNOST NOVH RAZINA.
hahahah
ne igram lol vec dotu ali ovo je i meni smijesno
kad cete na dotu2 se prebacit momci?
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ja vec igram :D= Citat =:
Izvorno postao passko
Upravo sam doživija najepic momenat u lol-u. Naša cass uleti sama protiv njih 5 koji baroniraju, ubije ih sve i ostane živa!!! Penta kill za anale :)
q-e-q-w-q-r
i onda q>w>r>e
jer kao i o bicno riot nece dati sve veci i veci stun na nekom champu po lvlu skilla. nikad nisu nit ikad oce.
pantheon je imao prije nerfa duzi stun s levelanjem w...pa su to maknuli
nemojte stavljati te lošosti i pizdarije. hvala= Citat =:
Izvorno postao passko
Nemoj komentirati ako ti se ne sviđa. tenks.
Morde je isto dosta smiješan na Dominionu, izgleda da je ovo još gore izbalansirano nego TT :(
ja san puno champova proba, al rammus je daleko najbolji.. :/
dominion je smece, gubitak novaca i vremena. nit ga niko nije trazio nit htio. ljudi su htjeli magma chamber, mapu na kojoj ces moci odigrati normalan gejm kako spada.
riot je sjebao, opet.
S2 rules!
+1= Citat =:
Izvorno postao Norther