O, znam.
Imam li pravo povrata, tehnički ih nisam zlostavljao, nego samo uštekavao i ištekavao više od predviđenog?
Printable View
O, znam.
Imam li pravo povrata, tehnički ih nisam zlostavljao, nego samo uštekavao i ištekavao više od predviđenog?
imas.
ako nema vidljivih fizickih ostecenja psotoji sansa da dobijes nazad pare ili opet nove iste slusalice.
probaj pa vidi kak ej zavrsilo. nsit nemos izgubiti
Oću, vjerojatno ću ih zamijeniti jer je zvuk odličan a na relativnu neudobnost sam navikao pa su mi ok, a fizičkih oštećenja nema. Pa neka i budem trebao kupiti posebne za mobitel. Hvala.
Zašto zašto zašto ljudi pišu ovako retardirano, zašto= Citat =:
R.I.P Trayvonn Nd He Wasx A Kutieee iiTell Uu Butt Krasiii M'f Dhese Daiiiz Dat Why iiHatee WHITE Ppl !!!
Trayvon Martiin Aintt Do Nun Wrnqqq .. Nd Dey Petty 4 Lettn Da MAN gO wHO Killed Hiim Ma Daddy Would Of Layed Him Clean Outt !! Oms R.I.P Trayvonn ♥
Done Wit Wriitin Home Workk Boutt Teww Do Science Whoo Wanna Help Mhi ?
# HATE SCIENCEEEEE !
iiDntt Liike Wat iiAm Seeiin Riite Nw !
Parkinson
jer su nigeri ili wigeri
Bičam po forumu koji je već 4 puta krepao ovaj vikend...
Pustaj na razglas. Ako nije k-pop, avantgarda ili slicno ne bi trebalo bit problema.
bičam po nespavanju po tjedan dana, onda dođe vikend pa spavam 13h sa subote na nedjelju, i onda sa nedjelje na ponedjeljak nemogu zaspat godinama, a ujutro posao ceka. :(
insomnia je kurva.
Kako to meni nikad nije problem lol, drijemam poslijepodne i onda opet bez problema zaspem oko 12 u roku od 3 minute. Zapravo, zadnje 2 godine spavam lakše no ikad.
U mad insomniacs?
@Sys: naviknuti ćeš se nakon nekog vremena... ne znam jel' sad ide :) ili :(
ma joj, tako mi je vec neko vrijeme, pitaj boga kad cu se naviknuti. (iako sam se na neki nacin vec navikao..)
nemogu si jednostavno pomoci :(
@sonic
ja preko tjedna (kad radim jel') spavam po 5-6 sati, onda dodje petak i odem van, budem pun kurac vani, zaspem oko 5-6ujutro recimo, budim se u subotu oko 17h (da, vikendom spavam po 12h minimalno xd), i onda subota opet van, opet ista prica i onda dolazi ta prokleta nedjelja/ponedjeljak tranzicija koja me ubijeeeee.
Ništa ljepše nego bauljati hodnicima fakulteta nakon što odspavaš ~2 sata ukupno. :D
Kao što rekoh, naviknuti češ se. Meni je to vrijeme kada ne spavam dobro došlo u nekoliko navrata. Posebno kod pisanja eseja i sličnih stvari. Doduše tebi je sjeb što radiš...
ne kuzim, zakaj ides na faks kada ti se spava. ostanes doma i u krevetu si odspavas. ko covik.
Zato što moji roditelji taj fax plaćaju 600€ i zato što mi je to obaveza. Koja košta moje roditelje 600€. Kao što oni to vole napomenuti. Svaki jebeni dan. Po nekoliko puta. Kako ih košta jel, 600€ moj fax. Kako ih bratov fax nikada nije toliko koštao. Ali kako moj košta 600€ godišnje. Sve zbog moje krivice. Jer ja nisam moj veliki, uspješni brat. Ja sam ja. I ja koštam. Kao što to vole napomenuti.
Jebotepas.
bar te starci ne tjeraju na fax ko u vrtic lol
U vrtiću barem možeš fejkat da te stomak boli. Ovde nema ni toga.
Pa meni bi bilo žao da bacim tolike pare u vjetar, bez obzira što roditelji plaćaju, a ne ja. Ne mogu se načuditi kako sam dobro prošao što sam zadnjih par godina studirao na jednom prilično solidnom studiju tu u Rijeci, i to još i besplatno, i eto, sad sam pri kraju.
pa ono napravi nesto lol:D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
kolko sam skontao studiras nesto u vezi sa povijesti i nije ti bas nesto, ono, upisi nesto drugo, zaposli se, radi kurcu, bezveze se frustriras:D
Historiju sam napustio nakon dvije godine. Nakon godinu dana pauze i spremanja za prijemni za režiju, starci su mi dali savjetSda upišem fax ili da se sam snalazim. Obzirom da ti za studiranje režije (gdje sam želio) u BiH trebaju jake veze i nerealno velik budžet, završio sam na studiju engl. jezika i literature jer mi je to jedina stvar u kojoj sam bio dobar u cijelih ~15 godina školovanja. I jer su mi to starci savjetovali.
Ali iskreno rečeno. Sve što sam dobio, to sam i zaslužio. Protračio sam dobre 3 godine na zajebanciju, kako sebe tako i svojih bližnjih. Tak' da ono. Mogu ja bičati al'...
rezija je gg, ja mislim na reziju ili nesto slicno (audio/video tehnika, produkcija itd), dal je ista situacija i u hrvatskoj? tj. dali da to uopce uzimam u obzir?
takodje razmisljam o tvz-informatika, novinarstvo fpzg ili cak sae institut u sloveniji iako ne vjerujem da bi mi to starci placali.
mislim to su stvari koje me sad ono barem iole zanimaju, ostalo mi je sve za kurac. fakat ne bi htio upisat neki faks i jos 4 godine pisat krv strebajuci neka glupa sranja.
Sumnjam da ti je novinarstvo dobar potez za budućnost :)
Novinara je previše, a i novinari najkraće žive + nemaju baš para, osim ak si dobar.
Ja mislim da ti ne treba ni srednja škola ako ćeš pisat na Indexu ili 24sata.
Tko bi htio pisati bljuzgu i zgadit se sam sebi za tak male pare? :češeri_u_očima:
Znam, al ono, ako ponestane boca po kontejnerima morat će se ljudi srozati na takve razine.
cekam nevenov reply :D
Nema to veze s Nevenom, on je za 3 klase iznad ovih šta pišu za 24 sata.
ne na tebe, nego na novinarski kao studij:D
ma znam sve sto ste rekli sam vec cuo, al novinarstvo pokriva siri spektar poslova od 24sata i indexa. znam da je ukurcu sto ih je puno, a i to sto je dosta novinara bez fakulteta, al ono, ak se neko kuzi u to nek posta.
Ma nije bila kritika upućena na novinarski studij, znam da ima kvalitetnih novina kod nas, jedino što novinari koji kratko žive i imaju malo para najviše asocira na žute novinarčiće.
btw, Tera, kamo god da ideš na fax, morat ćeš se nositi sa određenom količinom stvari koje ti nikad u životu neće biti potrebne i koje će bit gubitak vremena. Ako mene pitaš, jedina situacija kad doista naučiš nešto je kad moraš nešto konkretno sam napravit.