-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Mad Max 2
Vidi se od kud su Fallout i sve ostale postapokaliptične igre i filmovi pokupile uzor.
9/10
Ne samo to, nego je onaj njegov oklop skoro pa doslovna replika onog leather oklopa u prva 2 Fallouta (bolje rečeno obrnuto).
I da, nemoj po Conanu.
@GrimTheReaper:
Silver Bullet ti je filmska adaptacija kratke knjige "Cycle of the Werewolf" aka. "Ciklus Vukodlaka" koja je gomilu puta bolja jer pokriva u detalje kako vukodlak ubija svaki mjesec po jednu osobu, često ispričano iz perspektive žrtve. Film je osrednji.
-
Zna li itko išta o onom filmu G-force, neki mišići. Kada to dolazi kod nas?
-
Pogledao dokumentarac: "Worlds strangest UFO stories"
:pray:
Prokleto dobro sam se nasmijao na ono sto su ljudi tu sve ispripovjedali.
:pray: :rotfl:
-
The Da Vinci Code
- odličan film, za nijansu bolji od fenomenalnih Anđela i Demona. Fakat do jaja...
-
My Bloody Valentine
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ine3dfinal.jpg
6.5/10
Nije nešto posebno, ali OK je. S tim da ga nisam gledao u 3D-u.
Da jesam, ocjena bi valjda skočila.
-
anđeli i demoni
6/10
nezanimljivo, pomalo dosadno i previše predvidivo
(nisam čitao knjigu niti sam gledao ili čitao da vinčijev kod)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
edit: el pogledo ko novog pottera?
Rezervirao 4 karte za sljedeću srijedu... Ja i 3 cure 8)
Nadam se da će film biti OK. Nisam neki ljubitelj Pottera ali atmosfera u filmu mi se sviđa...
branimir centar? :D U kolko sati? Ja imam rezervirane 4 karte za predstavu u 21:20. Ja i dečko vodimo moju sestru i staru u kino gledat pottera. -.- Yey, ludi provod... Moja stara je pitala da zakaj tak kasno idemo gledat... :roll:
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Zna li itko išta o onom filmu G-force, neki mišići. Kada to dolazi kod nas?
Erm, film sa zamorcima u glavnoj ulozi... :|
= Citat =:
A specially trained squad of guinea pigs is dispatched to stop a diabolical billionaire from taking over the world.
31.7. izlazi u Uk, znači tak bu negdje i kod nas.
-
@Helena. Da, Branimir u 18h. Trebalo je biti kasnije ali su sva dobra mjesta rezervirana :(
PS: Film traje 2,5h + 15min foršpani + barem 15min pauza :D Tako da si vani iz kina tek iza ponoći :P Mrzim kada ne računam na to, a ne idem autom... Pa nemam busa do doma i moram kružiti po čitavom ZG-u da se kući vratim :D
-
Ja do avenue malla fino, 3h besplatnog parkiranja a poslije 21h je 1kn/h, divota :D Ono, izadjem iz kina u pol dva ujutro, ni zive duse nema xD I onda ponekad rejs do kvarta, zena dobi mlade uvijek :D Mislio sam ic gledat harija al posto nisam gledao niti jednog...necu ni ovog :D
-
evo baš pogledal T4
a ono, niš posebno, jedna dobra scena i to je sve, ona sa robotom na benzinskoj
kasnije i pojava švarcenegera nije me neš razbudila
sve u sve film za izgubit vrijeme,ne zaslužuje neku posebnu pažnju tipa "moraš pogledat"
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja do avenue malla fino, 3h besplatnog parkiranja a poslije 21h je 1kn/h, divota :D Ono, izadjem iz kina u pol dva ujutro, ni zive duse nema xD I onda ponekad rejs do kvarta, zena dobi mlade uvijek :D Mislio sam ic gledat harija al posto nisam gledao niti jednog...necu ni ovog :D
Tak je i u Branimiru, 3h besplatnog ako gledaš film... Ali kaj kada mi se 2x zalomilo da nisam išao autom :cry:
-
Pogledao saam film Identity prije nekih tjedan dana,odusevio me film i volim takve filmove,ako neko zna neki slican neka kaze-8,3/10
Osim toga nist nisam gledao,samo neke kvalitetne dokumentarce,posebno mi se svidio onaj o Ruskoj carskoj obitelji na NG-u,kad dođem kući planiram pogledat watchmen DC blu-ray,valjda bude ok.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Tak je i u Branimiru, 3h besplatnog ako gledaš film... Ali kaj kada mi se 2x zalomilo da nisam išao autom :cry:
Da, bio sam i tamo ces gost al sad sam se nekako prebacio na avenue mall, valjda zbog zene i shoppinga usput :)
Planiram danas pogledat Miss March ;)
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Crank 2 - užas :(
Haha, kako sam happy sada što sam pogledao Transformerse 2 još jednom umjesto tog isprdka :D
@Aral, ja još nisam bio u Avenue Mall Cinestaru, mada smo htjeli već 2x tamo ići... Ali uvijek odustanemo. Trebali bi vidjeti kako je, ipak je nekoliko godina noviji ambijent nego u Branimiru.
-
Artificial Intelligence
Nevjerojatno!
Očekivao dvosatnu dramu o teškoćama prihvaćanja robota u obitelj, a pretvorilo se u avanturu modernog Pinokija.
A onda sam se sjetio da je Spielberg iza tog filma, i sve mi je bilo jasno.
Čak je i izvanzemaljce ubacio na kraju.
Priča je lijepa, kraj je i sretan i tužan.
A kad razmisliš, Spielberg je napravio film u kojem je istrijebio cijeli ljudski rod (!).
Ali neću više filozofirati, svidio mi se film.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Artificial Intelligence
Nevjerojatno!
Očekivao dvosatnu dramu o teškoćama prihvaćanja robota u obitelj, a pretvorilo se u avanturu modernog Pinokija.
A onda sam se sjetio da je Spielberg iza tog filma, i sve mi je bilo jasno.
Čak je i izvanzemaljce ubacio na kraju.
Priča je lijepa, kraj je i sretan i tužan.
A kad razmisliš, Spielberg je napravio film u kojem je istrijebio cijeli ljudski rod (!).
Ali neću više filozofirati, svidio mi se film.
Film je genijalan!
-
Bio bi mnogostruko bolji, da ga je uspio zavrsit gos'n Kubrick, ali sta cete...smrt ga snasla...
-
Posse
OK western, ali ništa posebno.
Neki djelovi su mogli biti puno bolje realizirani, no svejedno gledljiv film.
-
evo pogledal WALL-E
predobro i simpatićno
-
Pogledao Miss March :pray:
Krepao sam :rotfl: Oni vatrogasci i bacanje sjekira rotfl
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Aral, ja još nisam bio u Avenue Mall Cinestaru, mada smo htjeli već 2x tamo ići... Ali uvijek odustanemo. Trebali bi vidjeti kako je, ipak je nekoliko godina noviji ambijent nego u Branimiru.
Ja bila. Niš posebno, više mi se sviđa branimir.
-
Meni je bolji avenue mall, po nicem se nemoze mjerit sa branimirom plus mozes obavit kakav god hoces shopping, a i manje vise mi je blize da se ne guzvam u gradu. I naravno, garaza je veca pa uvijek ima mjesta, a ne da ko budala tam stojim na cosku Sheratona i cekam da udjem. Al kak kome odgovara, kina su tak ista.
-
V for Vendetta
nemam sto reci
10/10
-
-
Kul. Mislim da bih mogao pogledati. You just can't beat zombie Nazis, now can you?S:roll:
-
Gledao s boljom polovicom, na njen nagovor...nisam pozalio...kakva bezmozgovna razbibriga:D
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Gledao s boljom polovicom,
na njen nagovor...nisam pozalio...kakva bezmozgovna razbibriga:D
Stvarno je dobra polovica...
Nego, ima još veći trash naci film u pripremi sa, pazite sad ovo, nacistima koji su dosad bili skriveni u tajnoj bazi na Dsotm (ne albumu, nego zemljopisno).
Probat ću iskopat naslov.
-
O covjece xD To moram pogledat :D