Izvorno postao Windwalker u Kingdoms of Amalur treadu
Jel to ona igra od 1000 sati?
I samo nižu DLC-e?
A za Skyrim ništa. :(
Sve igre ovih dana nižu DLC-eve. Ja sam freaking začuđen da Skyrim još, 4 mjeseca nakon što je igra izdana, nema najavljenih DLC-eva (čudo u današnje doba da budemo iskreni). Ajde, valjda će oni biti nešto kad tako dugo rade na njima.
06-04-2012, 20:47
Windwalker
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Da.
Iako, Skyrim ima modove pa 'DLC-i' praktički niču svaki dan.
No, čudi me kako još nema službenih. Kao da se igra nije dobro prodala, ha, ha.
Yes, I haven't stopped for a second (4.2%)
Yes, I started it up again recently after a break (27.5%)
Yes, I just started playing it for the first time (1.1%)
No, I played a lot then stopped for other games (22%)
No, but I mean to start playing again soon (15.7%)
No, I stopped shortly after it first came out (8.8%)
No, I haven't played Skyrim (20.6%)
Jel igrate još ovu igru?
Ja sam trenutno malo pauzirao, ali zato idući mjesec nastavljam dalje. Jedva čekam "završiti" sa khajiitom, pa da kreiram drugog lika.... a onda trećeg, pa četvrtog, pa .... :D
10-04-2012, 17:31
Devil Dog
Ovo predzadnje. Nisu opravdali hype.
10-04-2012, 17:34
cham3leon
Povremeno. Počinje se gubiti smisao kad nakupiš 20k golda, pa možeš kupit sve što poželiš. I kad nosiš toliko loota sa sobom da ga je muka prodavat.
10-04-2012, 17:49
Windwalker
Imam 100 sati s prvim likom. Obavio sam sve što sam htio i stao.
Na ljeto krećem s drugim, barem još 50 sati.
10-04-2012, 17:57
Raz
Imao sam oko 80 sati sa prvim likom kada stao sam sa igranjem. Vjerojatno ću je opet instalirati nakon nekog vremena kada se skupi dosta kvalitetnih modova.
11-04-2012, 09:11
crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Imao sam oko 80 sati sa prvim likom kada stao sam sa igranjem. Vjerojatno ću je opet instalirati nakon nekog vremena kada se skupi dosta kvalitetnih modova.
i ja isto tako :D
inače buraz si je stavio na laptop i igra radi iznenađujuće dobro i to čak na high (Phenom X4 2,1GHz, 4GB DDR3, Radeon 6470)
11-04-2012, 09:47
Hexfire
Imao sam oko 50-ak sati kad sam stao. Završio sam main quest i thiefs guild od većih i nisam se mogao prisiliti da igram dalje. Male su šanse da ću ponovno početi.
11-04-2012, 09:48
Delirium
Čini mi se da neću. Imam oko 100 sati i jednostavno ne mogu ni vidjeti više igru.
Dok Morrowinda imam naprimjer >500 sati sa svim likovima...
In addition to Dragon Shouts, the Kinect for Xbox 360 integration offers voice commands throughout the game including Hotkey Equipping, Follower Commands, and all Menus (Items, Magic, Map, Barter, Container, Favorites, and Skills). With Voice Commands, quickly create and load saves during gameplay and access menus and inventories. Skyrim’s Kinect for Xbox 360 Support also adds new functionality including special map functions, additional hotkey options, and the ability to sort inventory items by name, weight, and value.
13-04-2012, 16:32
Mirogamemasta
Tell me when the PC version is out.
Hoću da se derem na komp ,da me doma čudno gledaju i da se susjedi žale na buku. :) FUS RO DAH!
Dobivamo li NAPOKON DLC?!
Naravno, lako moguće da je tio za Dishonored ili nešto što Bethesda izdaje... ali nastaviti ću se nadati dok mi nade ne budu pretvorene u pepeo.
16-04-2012, 21:06
GDra
O, super, nadam se da je DLC. :)
16-04-2012, 22:09
Windwalker
Čini mi se malo previše detalja i animacija u licu za Skyrim.
Prije da je CGI za nešto drugo.
16-04-2012, 22:56
Mirogamemasta
Ako slika ima veze sa igrom onda bih rekao da nema veze sa Skyrimom. Jedino ako su ubacili bezveze sliku, a sutra najave nešto totalno treće.
S druge strane dok sam si premišljao kako ću ovo napisati, sjetio sam se da si moram instalirati better males mod. S obzirom koliko detalja ima slika nadam se da onda dobivamo HD teksture za tijelo.
We shall see tomorrow...
Dovahkiin, Dovahkiin
naal ok zin los vahriin
wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal!
Ahrk fin norok paal graan
fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Huzrah nu, kul do od, wah aan bok lingrah vod
Ahrk fin tey, boziik fun, do fin gein!
Wo lost fron wah ney dov
ahrk fin reyliik do jul
voth aan suleyk wah ronit faal krein
Ahrk fin kel lost prodah,
Do ved viing ko fin krah,
Tol fod zeymah win kein meyz fundein!
Alduin, feyn do jun,
kruziik vokun staadnau,
voth aan bahlok wah diivon fin lein!
Nuz aan sul, fent alok,
fod fin vul dovah nok,
fen kos nahlot mahfaeraak ahrk ruz!
Paaz Keizaal fen kos stin nol bein Alduin jot!
Dovahkiin, Dovahkiin
naal ok zin los vahriin
wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal!
Ahrk fin norok paal graan
fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
17-04-2012, 00:48
Akul
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Čini mi se malo previše detalja i animacija u licu za Skyrim.
Prije da je CGI za nešto drugo.
CG je očito, najvjerojatnije će izdati Teaser Trailer za što got to bilo (mada gledajući kasnije tweetove vjerojatno je neka druga igra... mada istina, ne bi bilo prvi put da Bethesda trolla na ovaj način).
Što mrzim ove weekend warriore, srušili su čitav server i sad si ne mogu instalirati mod da isprobam.
Warewolf me gadno iznenadio. Zašto? Jer je preslab. Armor 0 i gineš ko muha bez glave. Pogotovo protiv Silver Handa.
Koliko vidim Warewolf Overhaul mod je must have. (Iako te Silver Hand zapravo još brže ubija, ali si barem jači kad se treba boriti protiv ostalih neprijatelja.)
21-04-2012, 23:52
Windwalker
Znam, gorjet ću u paklu. :(
26-04-2012, 20:48
Raz
Ovo moram isprobati. Još da si stavim i realistic lightning mod i mislim da se bome nebi usudio ići u grobnice samo tako. :D