U 3 igre koje sam dosad odigrao, imao sam najbolji score u oba tima, igrajući s Xinom i WWom. Tanky DPSovi i ovdje odnose pobjedu, izgleda.
Printable View
U 3 igre koje sam dosad odigrao, imao sam najbolji score u oba tima, igrajući s Xinom i WWom. Tanky DPSovi i ovdje odnose pobjedu, izgleda.
naravno jer je ww tanky dps. kao i xin.
naravno.
Vidi se da znas.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ja sam sa lux rejpo 2 matcha koje smo od pocetka gubili
ono, njih 2-3 captureaju, ja bacim full kombo i oba dva padaju, pre zabavno :D
ma najjaci si...= Citat =:
Izvorno postao hansi
Glavno je da champ ima brzinu nešto izdržljivosti i dobar gap closer, zato Rene siluje face, mnogo i dobro mu ide :>
jax pwna...donio win svom timu :P
EDIT: stojin na dnu ljestvice cilu partiju, i onda na samom kraju trojica capturaju moj neki prozor, i ja uletin, triple kill(ashe,trynda,xin) + 1# :rotfl:
tenx :>= Citat =:
Izvorno postao Shaka
eune.leagueoflegends.com/youtube
link za skin od alistara
Što to, zašto, kako?
Can we trust him?
http://leaguecraft.com/skins
tu imas sta ti srce zeli :wink:
Ti kontaš da je ono besplatan skin koji RIOT dijeli?
Ne vjerujem takvim stvarima .... ima li službena obavijest o tome?
Enough?:P
Ja sam skin dobio, i kulan je.
Ok, hvala. Idem provjeriti in game ^^
heretici...
Jel dominion offical sada na NA serveru?
EDIT: cini se da je i drago mi je sto nema ranked modea na dominionu
Neam pojma.
Ugl, želio sam vas pitati kakva su vaša iskustva, koji su dobri heroji ali da spomenete specifično koji i razlog.
Vidio sam da je Jax brutalka. Ugl se neprijatelji sastoje od close dps champova, dogde pomaže protiv istih. Rejpa sve bilo tank ili nešto drugo. Mageovi padaju u sekundi.
Tanky DPS ili nešto što ima global ult, to je sve što trebaš znati :D
Shaco mi je postao omiljeni jungler :D . Normal 9/9 Winowa, ranked 2/2 :D
Full ocistim junglu za 4-4:05
Novi log in screen :pray: :pray: :pray:
kolko su snerfali riven u zadnjem patchu-2?
Kupio sam Riven, brijem da mi je ovo najzabavniji champ do sada :) Jedino još neznam kak da je buildam, dosadasnji redoslijed mi je Wriggle, CD boots, BF sword, Hexdrinker, Frozen Mallet, Atma. Skup build, ali mi daje prolazan dmg i dobar survivability, mada mislim da bi se moglo to i drugačije, ali nemam ideja baš.
Nisu je nerfali lol, mogu je jedino buffat ako misle ista raditi. Early game je odlicna, ali joj snaga drasticno opada kako se blizi endgame. Sad su me bas u ovoj zadnjoj igri Kog, GP i Cait mogli satrat u 1-2 sekunde, s mojim zavrsenim buildom, znaci 3k hpa, i oko 110 armora i MRa, pa se ne zalim da su OP.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
kul onda. kupljen(a). sad da probam neki svoj megasexy build na njoj pa javim kako radi. armor pene i +crit % rune cu sigurno koristiti (jer nemam druge, osim nest hp rua xD)
Armor Pen obavezno.
At first, I was like :o
Then was like :roll:
6 odigranih partija, 0 pobjedenih. sa rivenom.
prve 3 sam failao zesce, dok nisam nasao kvalitetniji build. jos nije savrsen al napredujem :P
zadnje 3 sam imao faking retarde u timu.
teemo sa shenom. nasus bez shena/trinitya. xin sa 45min black cleaver+boots1. afk talon.
morat cu smisliti ensto, nemrem ovako carryati nikak xd
also zasad mu radim bootse kaj daju ench move3/beserkerice, brutalizer, banshees veil, infinity. radi cisto dobro, samo si razmisljam da rade umjesto bansheesa napravim frozen mallet...
Tko igra na Nordicu? Neda mi se solo :(
ja :D dodaj me: StormerCRO