prdnuo upravom, onaj neki poluautomatski rafal
Printable View
prdnuo upravom, onaj neki poluautomatski rafal
Pokušavam se natjerati da napišem tih zadnjih par strana maturskog a nakon toga bi trebao učiti fiziku, a baš mi se neda nešto :I
Pokušavam smislit kako da sutra u školi izbjegnem ispitivanje, ništa posebno.
Učim kemiju. :( :cry:
Jos nema novog videa Lise Foiles.
Sjeban utorak :(
Bitno da sam radio ko kinez prije, za i poslije 1. Maja al sad imam dva slobodna dana od Djurdjevdana s kojima nemam blage sta cu.
Fak it, ode u Banjaluku na svirku i napit se ko covjek*
*zivotinja
ucim.
Pijem kavu i čekam da mi se LoL update-a da prebijem neke klince tamo, dalje neznam šta ću.
Razbio ruku na skejtanju.
FFFFFFFFFUUUUUUUU
Jucer se vratio sa ekskurzije, kako je jebeno bilooo :DDDDDDD
Makar je bilo uzasno organizirano, morali smo i po 2-3km pjesacit da bi dosli do nekih stvari, svaki dan smo se bar 8 sati vozikali u vlaku..
Ali ekipa :pray: :pray: :pray:
jeste pusili ronhilla?
pijem čaj od borovice i jedem neke srpske kekse...
Nop..= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Crveni marlboro, i da, nas bilo petero u sobi, svako zapalio cigaru, otpusili i taj tren dodje razrednica no.2 u sobu, prvo smo rekli da nije nitko pusio, pa je rekla da nece otic dok ne kazemo tko JE pusio, pa smo rekli da smo svi, na kraju ovi dvojica se usrali i rekli da nisu, mi rekli da su i oni, i oni na kraju rekli nes tipa "Pa lako vama ta profesorica ne predaje, mi cemo dobit jedinice iz njemackog" E odma sam se sjetio ovog foruma :D
Vratio sam se iz škole.
http://i213.photobucket.com/albums/c...Fs/duh-doh.gif= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pa nec ronhill pusit, to ne puse frajeri O:
...nista zanimljivo tu,odo citat knjige.
Pravi frajeri imaju biljku duhana koju umacu u katran. Onda je izvede tako cijelu i popuše je.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pa znam, tak i ja to radim..= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Razmišljam bi li učio ili bi crtao, također sam gladan i boli me glava.
Ne znam jesam li to samo ja, ili je Kenyiu i blood4ame-u puno jednostavnije da se blokaju i neće se nitko živcirati?
Nikad mi to nije bilo baš jasno, ljudi nemogu smisliti druge i čupaju si kosu u frustraciji, kada se jednim botunom može sve rješiti :)
Lol, nisam ja hejter.
Ali eto, imam jebenu želju da ovakve stvari komentarišem.
Znam, svi imaju želju da komentiraju nešto što misle da je retardirano; ja također smatram njegove poglede na homoseksualnost lošima, ali sačuva ti živce kad preskočiš post :)
Hejteri.
Pjevam s osobom gore.
Umoran sam, odo' spavat.
Naletio na socially awkward penguin thread.
feelsbadman.jpg
Došo kući, stari mi kupio shift 2 za xbox bit će zabavan vikend, vrlo veselo.
u skoli kao dezurni,homm3 citav dan :D
Vratio sam se iz škole.