Jedina koja radi do 10 u kvartu :(
Printable View
Jedina koja radi do 10 u kvartu :(
Pa sta nisi mogla uzeti na veresiju? Ipak ti je u kvartu, kaj ne? Ja sam jednom negdje hitno morao ici odmah sad i nigdje nikoga da posudim pare na par sati, al' sam se na kraju dosjetio i fino posudio pare iz kase od cure u trgovini i stara dosla popodne i vratila joj cash money. Ako ides tamo svaki dan valjda ste si kompici i lajkate si kesli na fejsu?
That awkward feeling kad radiš projektni zadatak za ponedjeljak preko vikenda, i točno u subotu u 1 i pol, pola sata nakon što se zatvaraju sve trgovine skužiš da ti fale dvije žice da dovršiš sklop.
@Niko: Nope, neke su nove prodavačice i bio bi mi bed tak' nešto pitat. Eh' nvm, bilo pa prošlo.
Bičam po internetovima i actama. Ubiše mi library.nu. Najebah :(
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
AAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGHHHHHHH FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
1:2
Je, satraše sajt prije 10-tak dana :(
Bičam po 4 testa ovaj tjedan. :twisted:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BIT TRIP RUNNER
/ragequit
MRRRAAAAAGRRRRRRRGGGGHHHHHHHHHH
(library.nu bitching continued)
Tako je divan i opuštajući prvih par levela, no?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Haha, užas jedan :D
bičam po ciganima koji kenjaju po hodnicima u zgradama. I onda ispadam rasist kad kažem da su poput štakora -.-
Pljuckam malo po Advance.hr portalu koji, unatoč odličnoj informiranosti o svjetskoj geopolitici, mora BAŠ SVAKI članak okrenuti protiv SAD-a.
Očekujem do sljedećeg utorka članak u kojem se demokratsko krilo kongresa optužuje za bankrot dječjeg vrtića u Biogradu.
Prvi put čujem za portal, sam pogled na naslovnicu potrvđuje tvoju tezu, ali opet ima zanimljivih članaka.
http://www.advance.hr/vijesti/imperijal ... nje-smrti/
Ovdje recimo ipak ima dosta istine.
Daj molim te, članak je totalni USA-hejt. Stavljanje riječi "tiranin" i "diktator" u navodnike valjda znači da je Gaddafi zapravo bio good guy. Ideja je vjerojatno da ga se na kraju usporedi s Obamom kao što to uredno radi jedan moj frend na fejsu koji je opsjednut ovim portalom.
I osim toga, svi ti anti-amerikanci uvijek vole postavljati jednadžbu Amerika=NATO, pa ni ne razmisle o mogućnosti da je najveće interese u Libiji imala Francuska koja je sa prijelaznom pobunjeničkom vladom počela pregovarati o izvozu nafte dok je Gaddafi još bio živ.
I call shenanigans. They are not responding.
bičam po glavobolji :(
Fascinantno kako čak i na optici gubim ključne pakete u CoD-u 2. Bravo PankBaster milkim ti sve po spisku.
Šizofreniram po nedostatku kondicije, provozala 5-6 km (puta 2) na biciklu i mišići me bole haha, fuj.
1. Otkud ti optika? o_0= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
2. Ja Punkbuster više ne bi štapom tako, ne pada mi na pamet igrati išta online dok PB radi, to nije za ljude.
Bičam po profesorici koja mi ne dozvoljava da radim prezentaciju kako Bog zapovjeda već mi doslovno stavlja svoje riječi u usta. Pa koji je kok onda ja uopšte radim? Da piše moje ime na papiru? Bem ti :(
Imam ju već cirka godinu dana. Ali i dalje preko nje imam T-Comovih 4 Mbita. Mižerija brate =(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
GLAVA CEPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
opijanje ponedjeljkom... hc :D
Bičam po nesretnom tajmingu, al' svega mogućeg' -.-
HAHA!= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Bičam po slušalicama. Shvatio sam da mi sve crkaju jer koristim iste za mobitel i za kompjuter pa ih sjebe stalno ištekavanje i uštekavanje.
Računao sam da ovaj put neće ckrnuti, pa sam kupio skuplje i eto danas opet crknu. Izgleda da ću morati kupiti posebne za mobitel.
Ne boj se, i te ce ti crknit :wink: