Počeo Metro 2033 na Ranger Hardcore težini, za sada je pre dobro. Mrtav si taj čas, ali zato su i tvoja oružja ubojita i sve je puno realnije. Municije nemaš ništa, pištolj mi je prazan, mitraljez mi ima 29 metaka, jedino je pumperica nešto bogatija sa 50-ak shellova. Nevjerojatan survival gušt, igra je jednostavno savršena :pray:
PS: Najveća fora je što nema nišana i brojača municije, nevjerojatno koliko to boosta atmosferu - kad moraš koristiti iron sight i gledati klip od oružja ili brojati pucnjeve :pray:
29-08-2011, 22:34
Marvin OCX
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
I teska na ovoj tezini,ali i zanimljivija,udupla uzivljaj u survival atmosferu jer vrlo brzo skontas da ti je bitnije ostati ziv nego pratiti radnju i questove :)
29-08-2011, 22:39
Bartuc
Plan mi je biti temeljit, pod svaku cijenu. Istražiti ću svaki kutak Metroa. Već sam sada našao hrpu "love" koju sam kroz prvi prelazak propustio. To je još jedna dodatna čar ove težine, sili te da skupljaš apsolutno sve što možeš/nađeš.
29-08-2011, 23:02
Marvin OCX
Ja sam zapamtio svaki cosak i svaki metak koji sam ispucao :) Nije suludo teska pa da te to malo odgurne od uzivanja i da balansiras izmedju uzivanja i nerviranja,vec te bas nagradi ako igras polako i pametno, jos da stealth element bolje uradjen ovo bi bio legendaran FPS.
30-08-2011, 00:41
Marvin OCX
Re: Što se igra... [Konzole]
Ja cu sad da napravim platformu za koju ce developeri da prave igre,developeri koji inace namaju blage o razvoju igre jer inace prodaju sir na pijaci i logicno su nesposobni da shvate sta sve moja platforma moze a ja im to necu reci jer volim da gledam kako kukaju da mi platforma nije jaka kao tamo neka druga i onda cu da cinim sve poput placanja odgode izdavanja igre za tu doticnu platformu koja je inace uzaludno hardverski jaca iz dana u dan jer ja raspolazem venzemaljskom tehnologijiom koju niko ne zna iskoristiti vec petSgodina...
Tehnologija stagnira 5 godina jer je tada nacinjen sokantno veliki skok kog niko ne razumije.
Evolucija u kavaliteti izrade igara za postojecu generaciju konzola postoji al nazalost tu je PC koji sa nekim starim naslovima cini evoluciju deevolucijom.
Zanima me kako bi izgledala igra kad bi u nju bio ulozen zadnji atom snage nekog jaceg PC-a :(
30-08-2011, 01:20
Chupacabra
Igram HL2. Vrlo je dobra igra :D
EDIT: Sad nesto gledam ovo i ne znam sta mi je, pisam od smijeha
30-08-2011, 01:55
Azer
Sniper Elite, zasad meh
30-08-2011, 02:33
Kid A
Ajmo sutra multi
30-08-2011, 04:19
Azer
Deal.
30-08-2011, 05:31
Babitz
Kolko god da pričate o tom neviđenom potencijalu, nikad neće imat detalje jednog Crysisa.
30-08-2011, 17:29
Sonic_Moronic
Napokon uspio zaigrati Bioshock, i to jer sam ga pokrenuo u Directx 9. Pa da vidimo!
30-08-2011, 18:28
Ixy
Ja bih novu generaciju. Tko više može gledati ovaj vizualni proljev? Fuj.
napokon uspio pokrenuti Portal, i to zbog -dxlevel 90. Jest da igra opako steka ali je zakon :D
04-09-2011, 15:29
Bartuc
Deus Ex Human Revolution
- za sada je OK, osim inventory-a koji je kriminalno loš.
04-09-2011, 17:37
Marvin OCX
STALKER Clear sky. Zazelio se zone :) Ne znam zasto al mi je puno tezi sada nego ranije? Nekako mi ima manje artefakta i novaca a presao sam pola igre bez da sam skupio za pristojno odijelo :(
04-09-2011, 17:42
Dania
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Deus Ex Human Revolution
- za sada je OK, osim inventory-a koji je kriminalno loš.
jel' se kasnije može povećati?
04-09-2011, 17:45
Aral
Naravno, skoro duplo.
Igra se Just Cause 2. U Deusu sam došao u Šangaj i prestao, žao mi preć tako dobru igru :)
04-09-2011, 18:53
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Dania
jel' se kasnije može povećati?
Ima 3 augment upgrade-a za povećanje inventara.
04-09-2011, 18:59
Xero
Šta mu fali?
04-09-2011, 22:05
Babitz
Fali mu kaj nema opise desno sa strane ko u originalu neg moraš ić na examine i kaj kombiniranje nije drag 'n' drop. :(
05-09-2011, 07:16
Aral
Da, inventory su mogli skroz drugačije riješit. To je valjda za onu ekipu kaj sjedi tri metra od televizora pa nemre čitat slova.
06-09-2011, 15:02
Aral
Nox, briljantan rpg od Westwooda.
06-09-2011, 17:51
Windwalker
Završio Uncharted 2.
Igra je jednostavno SAVRŠENSTVO svoga žanra.
Sve je kako treba biti, ništa ne fali.
Animacije, likovi, glumci, zvuk, glazba, grafika, dizajn, neki od najepskijih levela ikad u igrama, ugodan gameplay,... sve je savršeno.
Ima i puno sitnih detalja, koji samo pokazuju kako developeri vole ono što su napravili (Drakeov dnevnik :rotfl: ).
Jedini 'minus' je što je Sully prekratko u priči. Nadam se da će u trojci biti duže.
10/10
06-09-2011, 20:00
Sonic_Moronic
Nije mi jasno što je toliko dobro u tom Noxu. Meni je bio baš dosadan. Kontrola lika je glupava skroz.
06-09-2011, 20:28
Falus
Jel to ona igra di ima neki barbarian sta ima napad glavon, ali mozes udarit zid pa izgubit hp :D?
OT: Deus ex:HR, ogroman rulez za sad
06-09-2011, 20:49
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nije mi jasno što je toliko dobro u tom Noxu. Meni je bio baš dosadan. Kontrola lika je glupava skroz.
Manualno skakanje u H&S RPG-u. Ej, manualno skakanje. :eyebrows: