Molim te spoilaj mi šta se dogodilo. :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Printable View
Molim te spoilaj mi šta se dogodilo. :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pitam se koliko još materijala za Hetaliu mogu iskoristit, pošto se u zadnjih desetak epizoda već osjetilo lagano recikliranje fora.
Loše. 2-3 animea koja nisu moe ili sportski i valjaju nešto. :(
Kako 2-3... Romance of the Three Kingdoms, Hakuoki, Arakawa Under The Bridge, Night Raid, Rainbow, House of the Five Leaves i Yojo-Han. :)
Ajde ima nekih ok naslova, inače niš posebno. K-On će se gledat, to znam. Šteta kaj nema onog highschoola sa zombijima.
@Arby: Pa moea skoro nit nema, K-On i još možda jedan ili dva naslova.
rly?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Pomalo znam kaj će se dogodit sve pošto sam čitao mangu, al opet je gušt gledat i vidjet to sve animirano. Jedva čekam Sage training i sve poslije toga, ownat će.
one piece novi chapter
spoilers
Like I reko, meni 2-3: Romance of the Three Kingdoms, Hakuoki i House of the Five Leaves. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nadam se da nećeš preskočit Yojo-han pošto će vjerojatno ownat, kao i sve od tog direktora. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kolko sam ja skužio dolaze jednom tjedno. Ove sa subovima ja vidim u četvrtak ili petak, doduše sad su 1 tjedan preskočili i prikazali 2 epizode u 1 tjednu.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Svaki četvrtak navečer ili petak ujutro imaš, uvijek po jedan epizoda, osim ako su specijali od dvije epizode. Inače, tak i ostali anime dolaze, jednom tjedno. Da je jednom mjesečno...to bi bilo ipak malo previše :)
:(= Citat =:
Izvorno postao blood4me
8)
Dok sam zavrsavao Shippunden gledao sam kad ce doci nove epizode. Cini mi se da epizode 152-153 nisu dolazile 2-3 tjedna pa sam pomislio da izlaze jednom mjesecno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nekad se zna dogodit da preskoće koji petak, zbog nečeg tam kod njih, nemam pojma. Zna se dogodit kroz godinu nekoliko puta, niš strašno. U pravilu izlaze jednom tjedno.
pa to kad je special(duplo jelt..) onda im treba duplo vremena da to naprave pa zato :P
A i nekad su kod njih praznici i tako to pa zato..
TOTO JOŠ JEDAN ANIME PO KOJEMU MOŽEMO PLJUVAT.
Nije anime nego manhwa. :eyebrows:
Inače, fakjea... izašao je Sora no Woto soundtrack i sve su pjesme francuskog naziva.
Može biti i na Sumerskom, svejedno mi je. :)
Istina, potpuno nebitno... ali pjesme rulaju. :)
naruto i bleach su vani
http://mangastream.com/read/naruto/489-94/1
http://mangastream.com/read/bleach/398-93/1
Za ekipu koja prati, izašla vam je posljednja epizoda Idiots and Tests and Summonwhatevers. :)
Izuzev toga, lul na japansku ideju prvoaprilske šale.
Naruto chapter je vani, Kabuto je opet na sceni, Tsunde je bolje i pripremaju se za novi rat. Totalno awesome.
Dbl post; nova epizoda Shippuudena je vani.
Izašla je prva epizoda Heroman-a.
Stan Lee stoji iza ovog animea pa pretpostavljam da možemo očekivat klasičnu američku superhero priču tipa Spider-Man... možda provijerim.
Mislis fejk >.>= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, skužio kad skinuo :rotfl: A nisam mogao ovdje javit jer se netko sjetio zaključat temu :roll:= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
@Raz: Yep, baš htio sad stavit da je došlo, idem chekirat kakva je.