Popusi mi kurcinu fegetu!
Printable View
Popusi mi kurcinu fegetu!
Jel netko isprobao Dianu u novoj jungli?
Diana ti je slična ko warwick, pre 6 gankovi su mizerni i relativno je mana hungry ako nemaš blue. Ne isplati je se igrat kao junglera.
lel
cita san o tome :)
prijatelj mi je reka da se elo sa novin ranked systemon vraca na onaj iz s2, jel to tocno?
dosad sve sta san procita i vidia se protivi tome sto je on reka....
ne
Top Elo + Current Elo/ 2 = tvoj novi "hidden" elo prema kojem će te smjestit u diviziju(tier će biti isti osim ako ti se te dvije brojke drastično ne razlikuju)
1500 elo ^^
:pray: :pray:
That's kinda true.
:O
kako to da jos nema PCPLay gaming? :)
ima li ko namjeru napravit tim sa ljudima na forumu ili smo rastrkani po serverima?
Rastrkani smo po serverima.
euw hiar.
Bio je PC Play team 2011, unofficial naravno, sa Markecom, Kiwijem, samnom i još nekim ljudima :)
Ja sam na eastu, tak da nista od mene. ^^
Kako stojite u rankedu? Ja sam silver div IV sa 71 league pts. :(
4 1 trenutno, neda mi se nekako igrat ranked kad nisam od volje i nemam previse vremena, a to je u zadnje vrijeme skoro uvijek
nadam se da cu uspjet bar 8 2 ili 7 3 do kraja, moguce da mi se potrefi 9 1 ali nisam siguran, i nije mi drago sta moram kerijat skoro svaki gejm, nije mi nikako drag osjecaj da je cijeli tim na mojim ledima u placement matchevima, valjda bude dobro pa cemo se onda gurat kroz silver
Isto na Eastu, upao sam u Silver 4, imam nešto bodova i zasad ide dost dobro. Xerathom nekako najlakše dobivam mečeve, doduše, ako se trend retardiranih benova nastavi mogao bih češće uzimati Shena dohohoho.
Još malo pa platinum V. :roll:
Dok je jos eloa bilo svaki game su mi banali katarinu, u s3 ju nisu jos ni jednom banali, svaki game ju uzmem. Samo sto naravno dobijem ljude iz bronze 3 ili 4, pa iako imam po 12 killova do 20 minute, nemogu kerijat game. :(= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Gold V EUNE :(
ADC su trenutno u nezgodnom položaju ovih dana, jer tankines > dmg , nadam se da ce se to stabilizirati ili ce vec korejeci nesto izmislit.
Btw. zanimljivo da sam na westu digao veći elo na smufu nego na main eastu QQ
http://i.imgur.com/9MAVEiD.jpg
E sad...
ovo, i na westu na smurfu lvl 10 iman bolje gameove nego na mainu...= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Jedan info ako niste znali, ako vam baš ide (pobjedjujete nekoliko za redom ) i prođete promotion series uspješno , moguće je da preskočite diviziju. Znaci iz npr Silver V udjete odmah u Silver III.
stryder koji ti je nick u lolu? eune
Ma jesi siguran?= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Jucer odigo 3 promotional matcha, naravno 2 spusio. 1 game Xin mid, 2. game gp jungle. Imao sam 7 win streak u rankedu do ta 2 matcha. :(
Siguran sam :)
Ivan Eune
Opet sam na promotional gameovima. God have mercy.
ja nikako....win lose win lose win lose samo danas...
Ja Bronze druga divizija, ali se polagano penjem. S obzirom na to kakvih sve kretena ima, još je i čudno što uspijevam nešt napravit...
Napravim streak od 5 pobjeda, i onda 2 u promotionalu spusim. I tako u krug...= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Ako me netko dodaje sa pcp nek mi napise ovdje ili u pm. Svakodnevno odbijam sve requestove jer me zbog imena svaki dan doda barem 5 ljudi.
ja san te nedavno doda, ingame nick mi je Zeko123
Tebe sam skontao ;)
Dodah te; Sheeni.
Inače, da, istina je da se može preskočit division, frend je imao 8 winova zaredom pa je iz gold 4 upao u gold 2 poslije promotion series.
I sistem je i dalje čudan, ali sad barem napredujem. Promoteala sam se jednom pa sam tek u silver 4, no dobro.
Also, ako netko ima kul ranked team i treba so-so supporta, I volunteer.
Also, I waaant this bad boy
Also, novi champion, jej!
Schnee von gestern :)
Da ne postoji LoLrecord, rekao bih jeeeeej repleyevi, ovako, naah.
PENTAAAA KIIIIIIIL!! First ever. ^_^
Čestitke :), s kim?