Mene je film totalno razočarao!! Ima preglup kraj! Neznam, možda sam očekivao da će film biti u stilu Die Hard!= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Printable View
Mene je film totalno razočarao!! Ima preglup kraj! Neznam, možda sam očekivao da će film biti u stilu Die Hard!= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Gran Torino - odlican
Vi ljudi imate fakat prevelika ocekivanja spustite se na zemlju. Pa nece on pravit film za "tvoj ukus". Da si Bill Gates mozda neko i bi. Al ovako ajd stfu i gledaj film.
lol.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Nisam gledao Paranolmal ali rekli su mi ljudi, i ovi koi su radili review.
Razlika između toga i drugih horrora jest da nema tamo onih skoči pa te uplaši fora. Nego te drži u napetosti stalno film. Slično kao descent. Scary je. Nije spooky. Scary filmovi su najbolji, onda su slasheri, onda su groose, spooky su najgori...
Uglavnom film je napravljen sa iznimljo malim buđetom xD. Iznimno...
Moram još one Besterdse pogledat, to isto super film.
i ja kazem, nekad pomalo pretjeruju= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
1. Pogledao sam neki dan REC* i stvarno sam se upisao na kraj filma.
2. Jucer sam pogledao Alien vs Predator 1,2 dijel i stvarno je filmcina :pray: .
= Citat =:
Izvorno postao //ZeX\\
:hangin:
Meni je prvi dio ok, priča je ODLIČNA, izvedba je loša, prva polovica filma je ok, i nakon kad alien pobije dva predatora film postaje dosadan.
Dvojika mi je bila katastrofa...
JELI TKO POGLEDO PANDORUM ?
Parents
Meni je bio vrlo dobar hororac, a ima jedan jedini shock trenutak, za ostatak je kriva atmosfera.
Ode mi san za danas.
Eh, i kraj...
Bez uvrede, ali oba AvP su sramota i uvreda za sve fanove obaju serijala. Ono, loša režija i općenito filmovi koji bi bili B kategorije da nema budžete iza sebe.= Citat =:
Izvorno postao //ZeX\\
Lijepo receno,Arby
Ja sam samo dvojku pogledao mislim. Jedini dio koji me se dojmio je bio kada na kraju nuklearka doleti i neka random žena kaže da svijet još nije spreman za tu tehnologiju, ostalo mi je bilo osrednje-loše.
Inglorious Basterds
Jako dobar film, jedan od najboljih ove godine.
9,5/10
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Baš, katastrofa. Prvi još i može proći, da se pogledati iako film nije bog zna što, ali drugi je dno dna.
Odlučio sam ne ići na Final Destination, SaZzu mi javio da film qurca ne valja u kinu, tako da smo odustali. A i kaže da karta nije 19,5kn nego je preko 40kn. Valjda je 19,5kn samo ako ne želiš 3D naočale!? Bezveze...
Haha bartuc xD.
Pogledao sam The Hills Have Eyes.
Film mi je odličan, makar ima oko 4-5 mana u filmu. Ali film je prva liga, makar mi prije godinu ipo bio bolji. Sad slijedi drugi dio.
[quote=Arbiter of Change]Bez uvrede, ali oba AvP su sramota i uvreda za sve fanove obaju serijala. Ono, loša režija i općenito filmovi koji bi bili B kategorije da nema budžete iza sebe.[/quote:15p3xm4h]= Citat =:
Izvorno postao "//ZeX\\":15p3xm4h
Ne kužim. Oba serijala imaju glupe klišeje i scene koje mi idu na živce, ali zakon je jer ipak su to elijeni i futurističke lignje.
E AK TI SE NE SVIDŽA ONDA NEMOJ POSTAT :-x
Upravo pogledasmo The Prestige.
- film je odličan. Ima vrlo zanimljivu radnju, možda malo mlake ali ipak solidne twistove. Malo mi je žao što su ubacili SF elemente u film (Teslina naprava), ali ajde, neću mu rušiti ocjenu zbog toga. Fino je snimljen, dijalozi su zanimljivi, scene su odlične, a vremenski period je fino dočaran u filmu. A i glumačka postava mi se svidjela :D
8,5/10
Istina ...The Prestige i The Illusionist.Dva filma slične tematike i oba kvalitetna .Obavezno pogledati :thumbs2: .
Observe and Report
http://inside224a.files.wordpress.co...nd_report1.jpg
Novi film s Seth Rogenom, crna komedija koja je zapravo prilično tužna, ali nemožete se prestat smijati.
6/10
Lord Of War
http://img.listal.com/image/9045/500...war-poster.jpg
Sama ideja filma je odlična, ali radnja mi se ponekad činila prebrzom i nepovezanom, ali zbog odlične teme koju obrađuje dobit će ocjenu više.
7/10
BTW Film prati stvarnu osobu, za koju sam nedavno citao da je oslobodjena od kazne nesto u stilu kao na kraju filma.
Osobno, to mi je jedan od boljih Cageovih filmova... Barem za 9tku
The Hills Have Eyes 2
Super je.
http://www.imagesforme.com/upload/a46677c1.jpg
Trailer
:thumbs2:= Citat =:
"Tamura is an average divorced salaryman in Japan - and also a man-sized, suit-and-tie wearing, upright-walking koala bear. Though not a human being, he's a successful businessman with ventures overseas who refuses to play office politics. He hopes to marry his girlfriend, Yoko, and raise a child. His visions are of an ordinary life with an ordinary company until his ordinary retirement. But when his girlfriend turns up dead one morning, the police finger the Executive Koala as their prime suspect. Temura runs from Detective Ono and fights to prove his innocence. Tamura wants to know why there are gaps in his memory. Is he a murderer? Does he have multiple personalities? And what does his bartender (the frog) and his boss (the rabbit) know about the two-hundred year old terrifying secret behind the EXECUTIVE KOALA?"
Terminator 2: Judgment Day
http://www.impawards.com/1991/poster...gement_day.jpg
Najbolji akcijski film ikada napravljen, najbolji Terminator koji je izašao, najbolja Schwarzenegger uloga u filmu, prokleto savršenstvo. Otkad sam ovaj film prvi put vidio, svidio mi se i do sada sam ga pogledao vrlo velik broj puta, i svaki put sve bolji i bolji. Nevjerujem da će ikada izaći bolji akcijski film. :D
Mislim da je tad i dobio Oskara za specijalne efekte....
Jedinica je tolko puno bolja. Jebeš osjećajnog Terminatora.
nebi se slozio,jedinica je remek djelo,dvojka je jos iznad toga :D
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I meni.Nas dvojica smo vjerojatno jedni od rjeđih koji tako misle .Dvojka je super ali uvijek mi je smetala transformacija zlog kiborga u dobrog .I atmosfera je bolja u prvom dijelu .
Ali jedinica nije zanimljiva koliko i dvojka, dvojka je zakon i u mojoj glavi će ostat najbolji akcijski film svih vremena. :D
I meni je prvi bolji jednostavno ima bolju atmosferu , a i ne forsiraju ga tolko na TV-u pa ga je veći gušt gledat.
legendarna dvojka :D kad sam bio mali ono kempo sam ispred televizora svaki put kad bi ga najavili da ga jos jednom gledam.
4 oscara sveukupno. Preporučam da ga pogledate nakon 4. nastavka, doživljaj je još bolji. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Meni su prva 2 jednako dobra, onda mi 4ti, pa treči koi mi je bio poprilično loš.
Četvrti mi bio ok.
The Passion of the Christ
http://www.coverbrowser.com/image/es...vies/376-1.jpg
Za mene, moderno remekdijelo filmske umjetnosti, i jedan od najdražih mi filmova. Na prvo površno gledanje sam ga odbacio, ali eto, nešto me nagnalo da idem ozbiljno ponoviti gradivo. Teško mi je izražavat svoje emocije riječima, te se stoga niti neću previše trudit. Samo mi je žao mi je ljudi koji su ga doživjeli kao "gore" fest, nasilno promoviranje kršćanstva, ili one još smiješnije optužbe za antisemitizam, dok se ovdje radi samo o umjetnosti. Rekao bih da je glavna poruka pobjeda duha nad tijelom, koje je samo ljuštura za ono najbitnije u nama. Siguran sam da ću ga gledati još puno puta, i da će me svaki put pogoditi kao i na ovo prvo pravo gledanje.
Da napomenem, ne smatram se katolikom, niti pripadnikom ikoje organizirane religije/sekte. I tako su moderna crkva i Vatikan izgubili svaku vezu s iskonskim učenjima Isusa, bio on stvarna osoba ili ne. Stoga vas takvi nebitni detalji pripadnosti određenim vjerama ili politikama, nikako ne bi trebali spriječiti u gledanju ovog fantastičnog filma.
9.5/10
http://textuallytransmitted.files.wo..._poster_01.jpg
Surrogates
5/10
A ono šta da kažem, film je gledljiv ništa više, cijela ideja filma je zanimljiva samo je to loše odrađeno u filmu i da film je prekratak ...
Trebali su produbiti mentalitet ljudi odnosno surogata. Malo bolje dočarati takav život. Ovako je ispalo površno, a priča je imala potencijala da film bude vrlo dobar.
Evo konacno da sam i ja pogledao scarface.
Dobar film.Al pacino je kao i obicno genijalan.
Jedino me ono stalno ubacivanje muzike na 2-3 sekunde zivciralo.
Scarface ima nekoliko legendarnih scena..npr. ona ispod tuša .Ludilo.Ipak film me nikada nije potpuno oduševio.Uvijek mi je bio nekako prerazvučen .
Upravo pogledah Oldboy.
http://4.bp.blogspot.com/_ILi5pjUAbZ...y_bigfinal.jpg
- film je odličan. Priča je full zanimljiva, twistovi su odlični i neočekivani, a scene su jako lijepo snimljene. Naravno, ima nekoliko glupih scena (mrav u podzemnoj i pas) koje bi osobno izbacio i dignuo filmu ocjenu za dodatnih 0,5 bodova, ali jebiga, nemre sve biti savršeno.
- i da, kod Koreanaca ne kužim kada netko dobro ili loše glumi pošto imaju totalno drugačiji mentalitet glume od Hollywoodskih glumaca. Tako da se kvaliteta ove glume definitivno nemre mjeriti sa kvalitetnijom glumom u Hollywoodu, ali voljan sam gledati kroz prste pošto je ipak riječ o kosookim frikovima sa svojim unikatnim stilom.
8,5/10