Solidan, vrijedi pogledat
Printable View
Solidan, vrijedi pogledat
Naruto, One Piece i Bleach manga chapteri su vani. Također, novi Shippuuden je došao.
Gai je otvorio sedma vrata Hachimon Tonkoua, Wonder gate, čisti svrš :o
Btw. odlučio pogledat Durarara!!, nadam se da kaj valja.
Dobra je Durarara. Priča ti nije iz perspektive jednog lika već svih koji se pojavljuju u animeu, a na kraju se to sve poveže u jednu cijelinu. Ne možeš ne voljeti lika koji je slab na živce pa ga je lako razljutiti... naročito kad je toliko snažan da čupa bandere i baca ih na ljude. xD
Pogledao Amagami SS Kaoru Arc! Dobra stvar, puno normalnija nego ona s Harukom. Svidja mi se ovaj arc puno više od prošlog.
Tko je slijedeći?
Mislim da je na redu ona sramežljiva koja se druži sa sestrom glavnoga lika.
OK je bila epizoda, kraj u krevetu je mnogo bolje izveden nego kraj u prošlom arcu. Ali ono, totalno sam želio da uđe Miya i kaže "aha, ipak sam čula nešto!" :)
PS. - Šteta što nema imouto rute. ;_;
Meni je Miya bila epic kad je vec uletjela bila, ja sam mislio da zna da je Kaoru tamo, a ono fluke!
Nova verzija popisa animea za jesen:
Index & Railgun. <3
Also, happy birthday Ritsu! :3
Hmm, jedino Arakawa izgleda zanimljivo, ovo ostalo je sve random treš
letter bee 2 i sora no otoshimono 2 nije rendom treš :(
Correct. :)
Coveri i opisi su često varljivi...
Od sequela će se definitivno pratiti Letter Bee (solidna prva sezona, bila bi odlična da nije bilo previše bespotrebnih fillera) i Sora no Otoshimono (pišaona; sezona 2). Eventualno još Arakawu i Index-a, iako me ni jedan nisu previše impresionirali zbog pojedinih razloga.
Od novih stvari definitivno provijeravam Soredomo Machi wa Mawatteiru, Kuragahime, Bakuman i Ironman... za ostalo ću vidjeti.
Bakuman ce biti dobra stvar, to jednostavno ne mogu zajebat, ne s ljudima koji rade na njemu.
Arakawa i Index, te Sora no Otoshimono defintivno pratim.
Izašla je prva epizda Kuttsukiboshi!
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif
... Sljedeća OVA će doći tek na ljeto sljedeće godine. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Gledam Beck, odličan anime. Ima prezakon engrish xD
Počeo si prije mene! D:
Double post nyaa~
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3
On a side note, od danas pa nadalje svoju manga fangirl rođakinju Ritu zovem Ricchan. :)
Malo mi je žao što sam Beck krenuo gledati na japanskom, dub zvuči dosta bolje... naročito kad u pola animea pričaju na engleskom, a svi znamo kako su japanci vješti u njemu. ;(
Silly me, što sam tek sad primjetio da je verzija koju imam dual audio.
So like... Dub over sub? :O
Yup, barem po meni. Mislim, japanski zvuči ok, ali engleski često puta zvuči neprirodno i narušava sveukupni dojam... k tome su i sve pjesme pjevane na engleskom.
Eda, čak sam i prepoznao neke od faca u endingu.
http://i37.tinypic.com/30bheub.jpg
:)
Nisam odavno postao u ovoj temi.
Pogledao Berzerk. To je jedan od onih troll animeJa. Mangu obavezno citam.
Cromatie highschool. :pray: :pray:
Prejako. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
takodje mangu da procitam.
I konacno Bartender da pocnem gledati.
Jbt imam refleks da nedjeljom uvečer pogledam na Animetakeu jeli netko ranije stavio FMA :(
:)
Ja tako za sve animeje~
Inače, pogledao epizodu 8 Mitsudomoe, win.
Hitoha je prezakon. "BAAAAAAAAAAAAAAAAKA!". :pray:
Yabe i ravnatelj također imaju svojih trenutaka...
"Do all your students compulsively fondle their nipples?!"
:))))))))))
Futaba ima lulz scena, ali teško mi je smijati se kad vidim koliko je tupa. >_>
Double post nyaa~
Pogledao epizodu 1 Kuttsukiboshi.
Liek, RAAAAAAEEEEEG! :@= Citat =:
That was 19 minutes of lovey-dovey. All crushed in one minute.
Bio je tako presladak yuri anime, ali ne, morali su ga upropastiti
Also, haet na cenzuru, i lul na totalno nepotrebnu priču s moćima.
Gledam evo Arakawa under Bridge četvrtu epizodu.. jednostavno sam morao postat da kažem koliko sam se smijao gledajući Ricka kako nosi Nino kao princezu.
izaso hotd
Pa, to je svakako dobra vijest :)
Da, ali izašao je samo Horrible subs sa onim megagadnim žutim titlovima i maksimalnom cenzurom. ;(
Čeka se gg subs...
U međuvremenu, izašao je i Asobi ni Iku yo! :3
No HotD 8, go away= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
;(
Jebemu, a nemam volje gledati cenzuriranu verziju sa ružnim žutim subbovima. Izgleda da ću morati gledati raw.
:rotfl:
Ane, čitao sada komentare ispod. :rotfl:
= Citat =:
I think you all aren’t realizing something very important here. Saeko’s tits have to be moving faster than a speading bullet (500 m/s) in order for it to travel between her breasts successfully like that.
In other words, this scene is, and don’t hate me, also don’t be surprised or astonished, because I’m just telling the truth, completely impossible.
Inače, na NyaaTorrents je izašao i Funiguys sub... Provjerit ću kakav je pa javim~= Citat =:
YOU AREN’T UNDERSTANDING ME.
IF HER TITS WENT AS FAST AS A BULLET, THEY WOULD LITERALLY GO THROUGH HER CHEST CAVITY AND THEORETICALLY FORCE OUT HER WHOLE UPPER BODY RIGHT OUT OF HER TORSO!
WOULD YOU LIKE TO SEE THAT? HUH?
World Nations (Hetalia)
Najači su mi komentari na taj anime
"The anime series Hetalia aims at fixing all that by presenting anthropomorphic versions of the world's countries interacting with each other in a manner meant to simulate their relationships through history. It's educational! Also, check out Poland feeling up Lithuania up there.
The problem is... we don't think the people behind Hetalia actually know anything about history. Or human decency for that matter, as evidenced by these scenes which depict the horrors of WWII like a nutty summer camp.
Here's the three bestest friends, Germany, Japan and Italy during WWII just clowning around (the Axis Powers were responsible for 61,000,000 deaths):
http://i.crackedcdn.com/phpimages/ar.../27605.jpg?v=1
Hey, the Axis powers should totally form a boy band. Italy could be the tough one, Japan could be the one with a secret and Germany could be the funny one harboring genocidal rage."
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Pogledao epizodu 7 Asobi ni Iku yo... "Obvezatna" beach epizoda. :)
... Ali kakogod, radnja svejedno lagano napreduje, a broj likova se i dalje povećava. Now they have a loli magician too? And a mecha? :O
Also, lulz na još jedan Kampfer cameo:
http://j.imagehost.org/0602/2h3pszs.jpg
Inače, vidio sad Funiguys verziju HoTD... Ista je kao i Horrible subs. >_>
To je u biti jer oni ne subbaju, već samo rippaju s pay to watch anime sajtova...
HotD scena s metkom, omg :pray: :pray: :pray:
Also, žuti subsi najbolje pašu ovakvom tipu animea ^^
Pogledao sam prvu epizodu Last Exilea, sviđa mi se, setting je dobar, glazba nije loša a radnja zasad izgleda zanimljivo :)
koja ti sranja od animea gledaš, pa jel nemaš nikakve standarde= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Baš, ovo je niže od nižeg al jebi ga, svatko voli gledat kaj mu paše. Za par godina neće ni prismrdit tomu jer će mu se sve zgadit...barem se meni je :)
Hahah, kako Seto no Hayamone rula. Lik kojeg od utapljanja spašava sirena, za koju se zatim prisiljen oženiti. Da stvari budu zanimljivije, otac joj je šef yakuza i želi ga ubiti. :)
:rotfl: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Aral
svakom malo iskusnijem anime/manga fanu kada vidi harem anime padne mrak na oči. To je sve generično i svaki anime ima iste fore koje nisu smješne
ako hoće smješan anime treba pogledati golden boya to je epic anime
"C-base: It's not sex." :rotfl:
Ne možete suditi anime po žanru, mislio sam da ste do sad to skužili. Mogu i ja kazati da je Naruto smeće i da je samim time sve iz tog žanra smeće pa se opet nađu dobri naslovi poput Fullmetal Alchemista.
Sayonara Zetsubou Sensei, Bakemonogatari, School Days, Kanon, Seto no Hanayome, Elfen Lied, Amagami SS, Seitokai Yakuindomo... sve to spada u harem pa su svejedno dobri.
stavljaš Seto no Hanayome i Elfen Lied u isti žanr.... bravo majstore, priznajem da elfen ima nekakve naznake ali to je daleko različito od gluposti poput Seto no Hanayome koji je baš primjer harem animea(nema nikakve priče, "smješne" scene, itd.)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Barem je Seto no Hanayome harem, no ujedno i sprdačina ostalih animea i stvari iz japanskih medija, što ga čini toliko dobrim. No dobro, mislim da si spomenuo da ti i Detroit Metal City ne valja, tako da je humor očito stvar ukusa. :(= Citat =:
Izvorno postao unknown
Elfen Lied je s druge strane smeće koje gura plitke likove i površno odrađenu radnju u mračnan setting što likovima odmah daje "dubinu", lol.
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao unknown
Bar ne gledam Asobi samo zato jer je totalni megablesavi lolwut randomness.
Also lol, tko mi se javio, ti gledaš retajne shonen fajting animeje s trilijun epizoda od kojih je valjda pola filler, KOJA SRANJA. (H)