Zašto? Meni Atilla ima odličan vokal, taman mi paše na DMDS i na Ordo Ad Chao. Iako, nije baš da sam slušao Deada... :oops:= Citat =:
Izvorno postao LL21
Printable View
Zašto? Meni Atilla ima odličan vokal, taman mi paše na DMDS i na Ordo Ad Chao. Iako, nije baš da sam slušao Deada... :oops:= Citat =:
Izvorno postao LL21
attila je savrsen vokal. zato se nekome moze uciniti da ne odgovara :)
Jedini power metal koji volim.
Ova je najjača
zuMWwOb-GmIS :pray:
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kiuas
super tekstove imaju
Samo da komentiram sa prošle strane postove: Moram priznat da je meni Attila baš zakon vokal i svidjela mi se na albumu svaka stvar. Live in Leipzig sam poslušo već i to owna, očito ću morat i Deathcrush. :D
Upecao sam Live in Leipzig za 100 kunasa i album je super moćan, dead je najmračniji black metal vokal ikad, uz tom g warriora ofc...
od zadnji albuma mi se svidio samo odo ja ćao, ali nisam puno slušao kasniji mayhem, više mi paše deathcrush, lil, dmds era...
Ima neko nekih black n roll bendova za preporuciti ? :)
Vazna je dobra produkcija i energican vokal :)
I da ima vise od jednog albuma :)
Midnight obavezno.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Midnight
Pa muzika sama po sebi je okej. Ali ono vokal mi je previse mrtav i ne moze mi docarati energiju. Produkcija je okej iako moze bolje. Ima li jo sta ?
neznam :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
inace, slusa li ko Wintersun ?
ja sam poslušao i mislim da je jari obavio puno bolji posao u ensiferumu. za wintersun se dignuo preveliki hype i taj hype je još uvijek velik, premda mu je prvi album teško groblje, a drugi neprestano odgađa. a i izlike mu nisu nešto... em se pokvarila oprema (komp), em je imao proljev, em mu je umrla zlatna ribica, em nije dobio šešir...= Citat =:
Izvorno postao Norther
:thumbs1:
zaboli me što fanboysi extreme majestic technical epic melodic metala misle, ono je katastrašno dosadno...
ja sam u biti kroz ensiferum saznao za wintersun, inace..ne slazem se s tobom jer mislim da je taj "hype" itekako opravdan, i nemozes Wintersun (album) nazvati grobljem.Sto se drugog albuma tice, tu se slazem.= Citat =:
Izvorno postao Samael
I ne, nisam fenboj wintersuna. prije ensiferuma.
za sve one koji neznaju o cemu je rijec, evo linka :
tnhdJVh9iIY
Ja slušam, dobri su mi. Nisam znao za njih, a Ensiferum slušam već neko vrijeme. Frend iz razreda mi ih je počeo slušat nedavno pa sam ih i ja potražio na netu te sam skužio da je to ubiti Jarijev bend.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Ja= Citat =:
Izvorno postao Norther
evo nesto za sve dumere :D
jedna od naj pjesama ikada :D iako nije moj favorit od doticnog benda :)
Saturnus - Christ Goodbye
fNC4p7V2SdU
Odlična pjesma, prvi put čujem za njih, idem odma u nabavku albuma.= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
obavezno poslusaj astral dawn. najbolja :D
vou, jeli može gore od ovoga?
Epic
:(
faith no more je jadna izlika za metal.
alternativni metal? http://www.imagesforme.com/out.php/i...acepalmgs2.gif
:rotfl:
...
no da se vratim ontopiču.
dobio sam nedavno super preporuku od frenda preko spejsa za jedan švedski bend. izniman zvuk, čekam njihov prvi album.
:pray:
In Solitude
Ne kužim što je toliko loše kod Faith No More? Imaju Odličnog vokalistu i dosta dobru i glazbu. Meni dosta.
Faith No More je objektivno gledano kvalitetan i orginalan bend, a Patton je jedan od najversatilnijih živućih vokala, uopće nije bitno koji je žanr glazbe u pitanju.= Citat =:
Izvorno postao Samael
np
Sabaton i Godsmack...
Na wikipediji, pod žanrovima za faith no more piše:= Citat =:
Izvorno postao Samael
http://en.wikipedia.org/wiki/Funk_metalS :pray:
Inače, pjesma mi je ok, ali ništa posebno.
Ah , wikipedia :(
e ono, ako postoji black n roll (najgluplja stvar koju sam u zivotu cuo) onda moze i funk metal postojat.
Ma danas sve postoji, svaki bend ima svoj žanr. Ali nema veze, to smo već raspravili.= Citat =:
Izvorno postao Norther
= Citat =:
Izvorno postao Samael
Nije loše,čak sam i poslušao do kraja.
Evo našao sam jedan bend, neznam jel ko čuo.
SkyRideS- švedski power metal
Nema ništa na youtubeu, ni ovako baš nemogu naći puno, našao sam ih u top friends na Sabatonovom myspaceu
http://www.myspace.com/skyridetheband
Poslušao sam ovih par pjesmi koje imaju gore, meni se sviđaju, inače volim power metal.
neznam jesam li spomenuo G.I.S.M. prije, no sad za svaki slučaj šaljem myspace adresu.
G.I.S.M.
e da, i ovo po obavezno
Syphilitic Vaginas
dobio prošli mjesec no tek sada šaljem linkove okolo... onak da čujete metal :D
question: cul sam (il sam mozda krivo cul) da napalmi ne sviraju sa sepulturom u boogaloo, nego da su u ksetu kao...pa me zanima ak ko zna kakvu tocnu informaciju o tome, hvala
evo za one koji ne znaju, jedan jako dobar bend iz koprivnice, decki prase oldskul death i to jako dobar, pa evo MS
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =444442173