-
Re: Kupnja igara - rasprodaje i akcije
Kupio ipak. Meni je bio iznenađujuće dobar jer sam naravno očekivao smeće od igre. Al dopala mi se i borba i stealth dio i jednostavno lutanje okolo i klanje hrpe orkova. S druge strane mi onaj Nemesis sustav na koji svi svršavaju nije niti posebno impresivan niti bitan za gameplay. Al svakom njegovo.
-
Taj Mordor je potpuno bezličan i dosadan. Neznam kako ti se to da opet igrati. Meni je upola igre dosadilo al sam završio kad sam već počeo.
-
Možda da imam konzolu i hrpu igara na sličnu foru bi mi bilo loše, a ovako je kako je.
-
Mordor je kompletno smeće. Nevezano za lošost, platina je uredno riješena.
-
Ta se igra treba zvati Assassin's Creed: Shadow of Mordor. Nisu se ni trudili sakriti razlike od AC, igra je blatantno ista u drugom settingu i drugčijim tipovima misija.
-
Da je ko AC onda bi još bila i igriva. Doslovno su prekoprali borbu iz Batmana i od toga napravili kompletnu igru. Mordor je precijenjen do besmisla.
-
Nemoj pretjerivat. Mordor nije nešta posebno, ali da je loš kao Ass Creed to sad nije istina.
-
Ne govorim da je loš ili dobar koliko AC, jer nisam osobno igrao, ali je mehanika igre ista kao u AC. Koliko mi se čini, animacije penjanja i neke od movementa i combata su potpune iste kao iz AC-a. Parkour mi izgleda doslovno preuzet iz Creeda.
Stealth je jednako smješan (protivnici imaju percepciju Saše Matića) i oni Air assassinationi i killevi s leđa mi također potpuno bacaju na AC. Combat možda ima drugačije animacije i onaj slow-mo, ali je isti sistem. Brani i counteraj.
-
-
-
Između dva govna raspravljate koje više smrdi.
-
Zanima me koje govno je na popustu, a ne tko je više edgy, ty
-
-
Pa sigurno da su jednostavno iskopirali od neke druge igre komplet sve i ubacili različitu grafiku samo. Ko bi imao volje sve radit ispočetka kad već ima napravljeno govno kakvo i je.
-
Tako nekako kako si opisao su i tebe u epruveti napravili.
-
Ja sam ti tipični vodenjak u znaku. Pročitaj malo o tome. Nisam glup. Nakon škole riješavao sam IQ testove oko 140. Ali od malena sam bio poseban i miran ali uvijek u centru pažnje.
-
Znao sam da ce se ovo dogoditi vedro se transformira u novog niku
-
Pa ne, nego sam naivan i jednostavno se bojim loših vibracija. Ali ak se za stvarno naljutim bježi od mene.
-
Kako možeš bit miran i u centru pažnje?
-
Možda zato bolujem od shizofrenije.
-
Ali ne, mislim da je ipak zbog sjebanog načina života.
-
-
^Ovakvi postovi me ubijaju u pojam.
Što želiš reći dečko?
-
Aha, da smo na gaming forumu i da je smiješno ne pričat o igrama.
-
-
Ubro sam jučer onaj Bartucov Fearless Fantasy!
-
Opa! dobio BO3 betu. Tko ima Ghosts, AW ili BO2 može igrat betu koja završava u ponedjeljak. Imam oko hiljadu sati toga, stavio skidat, jedva čekam.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Ja sam ti tipični vodenjak u znaku. Pročitaj malo o tome. Nisam glup. Nakon škole riješavao sam IQ testove oko 140. Ali od malena sam bio poseban i miran ali uvijek u centru pažnje.
glup si ko kurac
-
mrzim ovaj prokleti forum
-
= Citat =:
Izvorno postao
hansi
glup si ko kurac
cool story bro