Mislim da bi se Razu jako svidjelo :D , ja lajkam....
EDIT: iako joj je ovaj najnoviji album najvise popy (umanjenica od pop da nebi bilo) do sada, te su stariji puno depresivniji i u većini pjesama su zastupljene samo klavijature i njezin prejebeni vokal. Tako da izaberite si nešto od nje ovisno o ukusima.
Odslušah Ramonese. Da se instrumenti 50% jače čuju, bilo bi super. Ovako ima popastu produkciju koja "gura" instrumente u pozadinu, i meni totalno ubija doživljaj. Šteta.
19-04-2010, 22:14
Mafioz0r
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
Ovo je odlično, dio albuma je opuštajući trip-hop, dio hip-hop s fenomenalnim gostujućim MCima.
Dj Krush, to je to. Evo da i ja malo nahvalim album. Kao što je Mafiozor rekao, album je savršen mix trip hopa i hip hopa s nevjerojatnom vibrom. Trip hop stvari odlikuje gusta struktura, dok na hip hop stvarima Krush ostaje vjeran tradiciji te ovdje beatovi nisu toliko slojeviti kako bi emceeji imalo dovoljno prostora izrazit se. Jedina boljka albuma, naravno ako vam paše ideja trip-hopa kao ne baš zahtjevne glazbe za slušanje već više pozadinske glazbe, je ta što najbolja stvar na albumu Candle Chant( moje skromno mišljenje) je od rapana na japanskom,ali unatoč jezičnoj barijeri ona uspijeva osvojiti na prvo slušanje, jednostavno nije potrebno razumjeti da bi se osjetile emocije.
Preporuci jos jedan dobar od njega.
20-04-2010, 15:06
beba nema zvečku
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Preporuci jos jedan dobar od njega.
Poslušaj album sa Toshinoriem Kondom Ki-Oku ako još nisi, a što se tiče samostalnoga rada, preporučit ću ti Milight pošto sam njega u zadnje vrijeme najviše slušao iako bi ti mogle zasmetat izjave različitih izvođača koji gostuju na albumu. Makar moram priznati da je to zanimljiv koncept, prvo uz neku laganu podlogu čuješ nečije razmišljanje o životu i glazbi, a odmah poslije njegov rad(u suradnji s Krushom naravno). Također ko i Zen ima instrumentala i hip hop stvari, od hip hop stvari moram napomenut dvije stvari koje je odradio Mos Def na mikrofonu jer su predobre.
Gusti slojevi samplova sa ženskim vokalom na vrhu. Vjerujem da je ovo utjelovljenje nasumce korištenog naziva "psihodelični pop", makar je njihova glazba mnogo više od bilo kakvog popa.