-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Ma Bruno je ludilo od prve minute pa do zadnje sekunde...ne znam da li su mi bolje odglumljene scene sa malim Diselom ili one nerežirane scene gdje hvata ljude u glupim situacijama. Tek sa nekoliko scena nisam na čisto...ono u vojarni je najvjerojatnije dogovorena i režirana .Sumnjam da bi vojska pristala na kameru u spavaoni , onaj voditelj je očito sve znao dok je publika , vjerujem bila totalno iznenađena , svingeri su također autentični osim one dogovorene domione , UFC fight je bio očito autentičan , trčanje po Jeruzalemu kao i razgovor sa Palestincima :rotfl: :rotfl: ...Ma koja budala , kad se samo sijetim svega.Kako je samo ishebo onu Paulu Abdul...navodno je bila i neka slična scena sa Janet Jackson ali su je izbrisali zbog bratove smrti .
Iskreno mi žao ljudi koji ne mogu uživati u ovakvom humoru.
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kako je samo ishebo onu Paulu Abdul...
Koja je to scena? Ne sjećam se toga!?
Inače da, dobro si pretpostavio za sve scene... Bar sam i ja takve zaključke donio :D
EDIT:
Aaa. sjećam se sada :D Ono sa meksikancima :rotfl: :pray: - 2UlhPSkw4tsS(Paula prepričava doživljaj :D)
-
Zabranili su ga u Hrvatskoj, ne ? :(
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
UFC fight je bio očito autentičan
Kako mi je predobra ta scena kad se njih dvoje u ringu počnu gledati malo čudno, a ljudi iz publike počnu naslućivati što će se dogoditi. Neka ženska onako razočarano-šokirano pogleda i kaže "oh, shit", a onaj debeli lik što je cijelo vrijeme nabraijan na fajt odjednom se počne derati ko da su mu se životni snovi urušili "nooo! NOOOOOO!" :D:D
E, da, ona scena di kur4c vikne (doslovno) "bruno!" u njegovoj demo emisiji.. isse :rotfl:
-
Najbolje je kad pruza uslugu onom "duhu" kod ono psykera :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Zabranili su ga u Hrvatskoj, ne ? :(
Nisu, i dalje je u kinima!?
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
UFC fight je bio očito autentičan
Kako mi je predobra ta scena kad se njih dvoje u ringu počnu gledati malo čudno, a ljudi iz publike počnu naslućivati što će se dogoditi. Neka ženska onako razočarano-šokirano pogleda i kaže "oh, shit", a onaj debeli lik što je cijelo vrijeme nabraijan na fajt odjednom se počne derati ko da su mu se životni snovi urušili "nooo! NOOOOOO!" :D:D
E, da, ona scena di kur4c vikne (doslovno) "bruno!" u njegovoj demo emisiji.. isse :rotfl:
Ma meni je bilo najjače kada je onom palestincu rekao da bi mogao obrijati brkove jer su svi slični i liče na Sadama :rotfl: Frajer mu je samo rekao neka se nosi iz stana.Čak mu i teroristi prijete smrću :( . A kako je tek onog američkog predsjedničkog kandidata pokušao obraditi u sobi :o . :D .Ma svaka hebena minuta u filmu je poput najboljeg vica.A tek one pederske sprave za guženje....kako je nategnuo malog Diesela na pračku i nabio ga :rotfl: .
-
Lol...
"Vaš kralj Osama izgleda kao zmazani čarobnjak ili kao beskućni Djed Božićnjak" :rotfl: :rotfl: :pray:
na eng bolje zvući xD
"Your king Osama looks like a dirty wizard or a homeless Santa Claus"
UMRO SAM :rotfl:
EDIT:
Evo isjećka - http://www.aconservativevoicetoday.com/ ... dirty.htmlS:pray:
-
E da to , ja sam si od suza u očima i smijeha oko sebe to perciprao malo drugačije :D
-
V for Vendetta
- solidan film, nadao sam se da će biti više akcije pošto je koreografija borbe fenomenalna. Ali jebiga, i ovako nije loš.
7/10
-
Gledala sam Brunu u kinu sinoć. Ach ja! :D Do kraja filma ispraznilo se pola kina, wasever. :pray:
-
Nedavno sam pogledao Green Lantern: First Flight i mogu reci da mi se dosta svidjeo.
Mi moze ko preporuciti slican film, po mogucnosti sa slicnom animacijom i iz istog univerzuma?
Edit: Nasao sam Wonder Woman, postoji li još koji?
-
Upravo se vratio s predstave u 6h u Cinestaru: Ice Age 3
Gledao sam po prvi put sinkronizirani Ice Age te isprva mi glasovi nisu sjeli no dobro je ekipa odradila posao. Pogotovo E. Maajka kao Sid
Kako je ovo vec treci nastavak logican je i pad kvalitete no i dalje odlicna preporuka za mladju sestru (s kojom sam iso) ili brata
7/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Do kraja filma ispraznilo se pola kina, wasever. :pray:
Što im je bilo? :D
Moja sućut za roditelje koji su otišli s djecom u kino misleći pogledati nekakvu casual komediju :D
-
Ice age 3 u 3du..zakon
8/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
Nedavno sam pogledao Green Lantern: First Flight i mogu reci da mi se dosta svidjeo.
Mi moze ko preporuciti slican film, po mogucnosti sa slicnom animacijom i iz istog univerzuma?
Edit: Nasao sam Wonder Woman, postoji li još koji?
hulk vs thor
hulk vs wolverine
-
Danas sam trebao u Cinestaru gledati Crank 2 ali smo se predomislili pošto je jedinica bila tako "bajna"...
... a pošto nam se išlo u kino, otišli smo opet na Transformers 2SxD
Genijalan film, 150min čiste uživancije, bez praznog hoda (možda 5-10 minuta). Ne kužim kako možeš pokraj tolike količine akcije, testosterona i eye candy specijalnih efekata ostati ravnodušan :( Deda Spielberg je zajeban lik, neka mu stajao čvrsto još godinama :pray:
-
Odgledao, konačno, Dark Knight. Ledgeru neka je laka zemlja, čovjek je fakat odglumio za, well, Oskara. Način na koji je predstavio Jokera je nadmašio svaku, ali baš svaku interpretaciju likova iz Batmanovog svijeta u bilo kojem od filmova i zaista je zaslužio totalni respekt zbog ove uloge. 100/10, film je nadmašio jedinicu (iako sam mislio da je to poprilično teško). :pray:
-
dobro, treba ovdje uvest neki spoiler alert... citao sam stranice unazad i procitao pola radnje brune jebo vas led... -.-" jos ni borata nisam pogledao... (nemrem nigdje nac... ovaj kupit blu-ray >.>)
edit: el pogledo ko novog pottera?
-
Da fakat, spoilate mi Brunu previše, heben vas. Ajde nepišite review filma bem vas...
-
Pogledao Frostbiten, film za koji bi se možda moglo reći da je europski "30 Days of Night", ali mislim da dijele samo istu premisu (lokacija aka. 30 dana noći) i eventualno uvod u kraj (naime, film se ne riješava kroz tih 30 dana kao već spomenuti). Ukratko, Švedski film o vampirima i začudo popriličnom bizarnom/komičnom/realnom načinu kako bi naglo moglo doći do nastanka velikog broja istih, što bi možda nesposobna policija radila te tu i tamo koja smiješna scena (vampirica govori žrtvi "stop throwing garden gnomes at me!", npr). Ali istina je da je film OK i ima sve elemente; od klasične glavne cure koja se seli u novi grad, vampirske pozadine (sa WW2 flashbackom), srednja škola, i drugi elementi. Cure imaju fap potencijala, glavna likuša je hawt (šteta što je zima).
-
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
dobro, treba ovdje uvest neki spoiler alert... citao sam stranice unazad i procitao pola radnje brune jebo vas led... -.-" jos ni borata nisam pogledao... (nemrem nigdje nac... ovaj kupit blu-ray >.>)
kako ces pobogu kupit blu-ray ako je film tek u kina dosao?
-
= Citat =:
Rezervirao 4 karte za sljedeću srijedu... Ja i 3 cure 8)
Nadam se da će film biti OK. Nisam neki ljubitelj Pottera ali atmosfera u filmu mi se sviđa...
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
= Citat =:
možda misli na borata
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Rezervirao 4 karte za sljedeću srijedu... Ja i 3 cure 8)
Nadam se da će film biti OK. Nisam neki ljubitelj Pottera ali atmosfera u filmu mi se sviđa...
u koliko i koji cinestar? Mislim i ja ići, pa se možda vidimo:D
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
= Citat =:
možda misli na borata
pa i misli na borata,za to sam i odgovorio.
-
Zbunjen sam. :?
Zar Borat nije davno izašao?
-
aha,lol,pomijesao sam borata i brunu,prvo mislim da se može nabavit ali teze,a za drugo sam napisao prethodni post.
-
http://www.pedestrian.tv/uploads/ima...BrunoCover.jpg
ne znam samo odakle su izvukli tipa... TO se treba nac jebate... pa pogledajte ga samo... :D
-
Fast And Furious 4
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ous_Poster.jpg
7.5/10
Dosta dobar film. Kraj mi je bio odličan. :)