Ako nisi, prvi Prince of Persia. Klasik.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I Castlevania serijal, obavezno odigraj Bloodlines.
Printable View
Ako nisi, prvi Prince of Persia. Klasik.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I Castlevania serijal, obavezno odigraj Bloodlines.
Kaj ima DOS castlevanija?
mislim da nema
Trebam pomoć oko naziva igre.
Jednom davno sam igrao, SW igra, počinje sa Kylom Katarnom i nekom ženskom, razgovaraju o Mon Mothmi, i ona se pojavi na hologramu, i onda odu na neki planet i počinje. Može se igrat i kao FPS i kao TPS.
Kako se zove?
star wars dark forces?
Šta nije to Jedi Outcast?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy?
Koliko se sjećam, to je Jedy Outcast. U Jedy Academy igraš kao Kyle-ov apprentice.
Joj da, nema, fulao sam. Ali neka odigra na emulatoru, na isto mu dođe kao koristiti dosbox. A genijalna je igra.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
E kako ide ona hebena zagonetka s onim leptirom iznad lampe u parku, sjećam se da sam tu bio zapeo i ni naprijed ni nazad, brijem da je bilo nesto totalno random. U prvom nastavk fkors.... :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
kad mu je informacija zbunjujuća..= Citat =:
Izvorno postao Raz
u jedi outcast možeš birat fps/tps pogled. ali u dark forces igraš kao agent Mon Mothme
Jedi Outcast je u pitanju.
Da, sto posto. I na prvom levelu, odnosno planetu još nemaš moći sile i koristiš isključivo blastere.
Ima, i grozna je...= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
Da, Outcast je. Mogu dobit pun naziv igre? :)
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Hvala.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ne znam dal' još tražiš, al' nisam se ovoga ranije sjetio. Probaj Penumbru, ima moju preporuku kao jedan od najboljih horrora ikad. :)
Da. Mislim da se cak i dobivala full verzija u časopise prije godinu i pol dana...
kid, probaj perimeter,cossacks.stronghold ako volis strategije,
fps serious sam, halo 1, cod 1,battlefield 1942 i 2
avanture indiana neki stariji,tomb rider
tps Duke Nukem i simulacije IL sturmovik, a ako oces mmo mozes: teeworlds,metin2,boi...
imam ti igru LeagueofLegends super a i moja mikrovalna ju može pokreniti
OT- ww2 rts dio imena je frontline
ae recite mi neki noviji fps da ima jebacki sp.
sve osim COD-a dolazi u obzir.
Metro 2033? Dead Space2? STALKER? ili nesto cetvrto?
sta bi bilo najbolje odigrati?
Crysis?
battlefield, ako volis velike mape, i puno zeljeza :D
nego meni niko nije odgovorio na post, TRAZIN IGRU DIO IMENA JE FRONTLINE, RADI SE O STRATEGIJI-RTS WORLD WAR 2 MASINERIJE :)
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Crysis i Warhead, jako zabavne varijacije na "realistične" šutere, a od gore navedenih Stalker ili ako imaš zvijer od računala Metro (koji je nenormalno gladan resursa)
Ne mora imat zvijer od računala. Moja 3 godine stara kanta ga vrti bez problema.
zash ne battlefield bad company 2
Treba mi neka 2d, dugotrajna i zanimljiva igra. Da nije RPG il avantura, to sam više manje sve odigrao. U biti, može RPG al' da nije neki od poznatijih D&D RPG-ova to sam sve odigrao ili Arcanum njega sam nedavno završio opet, Diablo igram, ali samo u MP-u sa frendom.
Eh i da nije nesto tipa drunken paladin u RPG editoru, neg da je onako neki odlican 2d rpg koji je prosao ispod radara ili pak 3d al da podržava software rendering jerbo mi crkla grafa.
Probao Divine Divinty, al nekako mi je cudno polozena ''kamera'' i ful me zivcira dok igram i onda se nemogu koncentrirat na nista drugo dok igram, pa.... -.-'
ok.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
tnx svima.
budem Metro i Crysis cini mi se.
tj metro ce biti sigurno, moram se jos odluciti izmedju stalkera/crysisa.