Eh, barem znamo da nismo jedini :D together alone
Printable View
Eh, barem znamo da nismo jedini :D together alone
Mda sutra ako prodjem usmeni barem cu imati dovoljno bodova za prolaz.
Oh. Sretno ^^
Konzultacije iz matematike su sridon od 8-10, a ona okaci rezultate kolokvija u 10. Lol kraljica.
http://www.kansan.com/news/2012/jan/31/ ... vacy/?news
a u pičku materinu pa ovaj nece odustat
Dobio sam mogućnost ispravljanja kolokvija u ponedjeljak. Wish me luck.
GUD LUK
Polomi noge.
Ja se radje nadam da ce ti tvoje znanje vise pomoci :P. Meni svaki put kad netko zazeli srecu jedva prodjem il padnem. Baksus jbg.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma to je samo slucajnost, sigurno. Nego, sretno na sljedecem ispitu, nadam se da ces polozit ^^= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
O pizda ti..
Čupa ti je inače iz vukojebine. Sretno.
Jbte ne mogu slušati ovo o snijegu više :(
Stari svakih cca 6 sekundi govori kako je zima i kako snijeg pada, a na vijestima svaka prokleta reportaža mora spomenuti kako je zima.
Pa da, ono, zima je, ...godišnje se doba zove zima, GET IT?
Isto ko kad na Dnevniku među nekakvim važnim i aktualnim vijestima i reportažama nađu mjesta ugurati prilog o tome kako dolazi proljeće i kako su se visibabe pokazale. Pa sunce vam jebem, ja sam u 20 i kusur godina svojeg života već ustanovio da se to događa baš svake godine, ovi koji su pripremili tu reportažu su imali prilike uvjeriti se u isto tokom nekih 40 godina života i još se čudom čude. Koliko im još treba?
Bičam po faxu i ispitu u ponedeljak. U Sarajevu je palo ~60cm snijega i najavljuje se još padavina naredna dva dana. 'Bem ti sunce i državu.
Sad sam u zabregu.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Good man.
Još gore.
bičam po glazbenoj školi i satu solfeggia kojeg vec drugu godinu za redom imam u subotu ujutro. i sad dok je meni društvo vani, ja moram sjedit doma za kompom da bih mogao funkcionirat drugo jutro. da i izađem i popijem pokoju pivicu, otpjevat nešto ujutro iznad h mali-c1 mi je kvantna fizika.
Šta vi zapravo radite na tom solfeggiu? Ovaj lik kod kojeg sviram mi je nešto sitno spominjao usput, nije valjda sve tafa tefe? :)
Solfedjo.
Fabuloussss.
Meh uglavnom je pogadjanje nota itd. Ne bih znao previse jer sam zadnje 2 godine izostajao na satovima zbog nove profesorice. Kriste jos uvijek imam nocne more od te žene.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Šta vam je to radila? Dirala vas na nepropisni način? Po nedopuštenim mestima?
^^
Ne mislim da je to valjani razlog za izbjegavanje sata.
She was just a cold bitch.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
solfedjo postoji samo za markiranje
kao i zbor sugavi.
Nespavanje i bura od 150km na sat a ja na bicikli idem na posao. GG.
Meni se zgrada trese.
i zbor i solfeggio su awesome ali ne u pol 9 u subotu ujutro.
na solfeggiu ucis teoriju glazbe (ala gradnja akorada, ljestvica, citanje nota blabla..) i treniraš sluh (ritmički/melodijski/meloritmički diktati i diktati u kojima ti profa odsvira akord/interval a ti moraš upisat u prazan takt samo ime tog akorda (tipa mol6/5) odnosno intervala (tipa m7)...
Solfegggioo = Pinkish.