Fala!
Probal bum Bugsa (čak mi se čini da sam ga nekad davno igrao).
I možda ovog drugog zeca.
Sam mi nije za na jednom PC-u, jer je FPS, a to ne ide bez miša.
A ovi neki Warriorsi...tog nema za PC, osim u Japanu, ako je za vjerovati wiki.
Printable View
Fala!
Probal bum Bugsa (čak mi se čini da sam ga nekad davno igrao).
I možda ovog drugog zeca.
Sam mi nije za na jednom PC-u, jer je FPS, a to ne ide bez miša.
A ovi neki Warriorsi...tog nema za PC, osim u Japanu, ako je za vjerovati wiki.
emulator :P
al pogledaj i tocu na youtubeu na dvici uvik mos vozit tj. nemos totalno razbit auto a na 3 jedan udarac je dovoljno koban xD
Ima Warriors Orochi za PC. Ovo što piše da ima samo u japanu je Warriors Orochi Z koji kombinira prvi i drugi nastavak u jednu igru. Inače, igra je zabavna makljaža... vjerujem da je u dvoje još zabavnije.
raz znas li koji dobar coop za ps2
Tražim neku igru izašlu tijekom '90ih, da ima natprosječnu priču, da je zabavna, da će me bar neki dio nasmijati i gdje se mogu zamisliti, bila to zagonetka u avanturi ili kraj nekog rpga. Dig it?
my fav>>>front mission 3= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Discwolrd Noir ak oš čistu zajebanciju.
Conflict: Desert Storm, Ratchet: Deadlocked, Metal Slug Anthology (također, preporuka Windwalkeru pošto ga ima iz a pc)= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Nemam ps2 tako da ih neznam što bi više preporučio.
Može Discworld pošto čitam istoimene knjige. Hvala Babić :D
A koji je žanr front mission 3?
Osim tog imaš još dvije starije discworld igre. PNC avanture. Rulaju i relativno su teške. Malo kopaj po wiki i guglu pa ćeš ih nać.
Megamože, lako će se naći, no prije njih moram odigrati Arcanum... Da se i tog riješim.
Jel ima rincewinda? :|
Rincewind je u te prve dvije starije igre. U trećoj (Noir) sasvim lijevi lik. Ja Discworld Noir nisam odigrao nikad do kraja radi problema s kompatibilnošću. :(
Dvicu također nisam igrao, al navodno rula.
heh conflict desert storm 1 i 2 i vietnam san prisa, metal slug, nije mi do 2d tehnike a ratchet cu pogledat :)
kad smo vec kod fps-a kako mogu battlefield 2 modern combat igrat online na plejki ako ko zna ?
I chupacabra FM ti je rpg na poteze, 3 je epic, vrhunska prica, 2 kampanje svaka po 60 misija. Prica se odvija u 2090 kada se izume wander panzeri-wanzeri ilitiga meche :D
kako napredujes kroz igru dobijas jace stvari, i igra ima INTERNET to je jedina igra sa ingame netom , to bi bili ka forumi i sl, ali na kraju tako dobijes najjaceg robota
vidim naslov u novinama
"I.B. (14) zadavio stanovnika Konjščine M.B., navodno ga je okrivljavao za pad razreda zbog računalne igre, istraga nije u tijeku"
:D
@Zec: Može. To dolazi nakon Arcanuma i Discworld igara, zvuči ok.
Jel ima kakav članak na netu oko tog? Zanima me. Možda znam nekog od njih.
ako ti je vise stalo do grafike pogledaj FM 4 i 5 ali 3 je epic (3 je za ps1 a 4i5 za ps2)
Noir ždere prve dvije igre koliko je dobar, ali shvaćam da je stvar subjektivna jer je igra ipak noir tipa i neki ne podnose notepad/clues pristup zagonetkama.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
@zeko: nemam playstation, pitam za PC.
pa EMULATOR !!
xD
naravno da discworldi rulaju, ali su prve dve igre pakleno teške. dobro, možda ne baš pakleno, ali da su teške - teške su. pomučićeš se dosta bez walkthrougha, zato savetujem igranje drugih avantura (bez rešenja, naravno) dok ne nabilduješ skill. preporučujem day of the tentacle + program scummvm za pokretanje (laganica)
noir je dosta lakši, a pri tom je i najbolja igra u poznatom univerzumu
Naigrao sam se ja avantura, samo me zanima jel su zagonetke logički rješive? Mislim, da imaju neke logike, a ne besmislene.
trazim onu igru gdje sa nekom djevojcicom se ide i i ubija pse neke i cijelo vrijeme ju motri neki djecak ... koja je to igrica ?
Logika + mašta + eksperimentiranje + viša sila.= Citat =:
Adventure Game Logic najčišće kvalitete i to u Discworld settingu koji je ionako sam po sebi spaljen. You are not prepared.= Citat =:
Challenge accepted.
Ovo je možda moglo u Oldies, ali ne da mi se tamo novu temu otvarat. Dakle, preporučite mi par starih DOS igara, recimo vaših favorita. Može bilo koji žanr, samo da su odlične. Dune imam, a Ignition mi ne radi, tako da to dvoje isključujemo na početku.
System Shock.
Noted! Makar, ako mi i bude radilo, to će se malo teže igrati na touchscreenu. Probat ću u svakom slučaju, super mi izgleda.
Postoji kakva igra na semu borbi gladijatora i tome slicno?
Gladiator: Sword of Vengeance