mozda kako lupnes vratima ti se mis pomakne za milimetar
Printable View
mozda kako lupnes vratima ti se mis pomakne za milimetar
Ovi giftovi na Steamu, jel to radi tako da random lik meni pokloni neku svoju igru i to je to? Ili ima neka dodatna zajebancija sa Steamom?
Ne kužim kak' misliš? Sumnjam da će ti baš random lik nešto giftat, prije će ti giftat nešto neki frend, dobit' ćeš obavijest na Steamu, otvorišt gift i voila, imaš novu igru :)
EDIT: OT, jel' netko zna šta je s onom novom Ubisoftovom igrom I am alive? Jel' otkazana ili? Ne mogu ništa pronaći, a mislila sam da će konačno izaći nešto malo originalnije od svega :|
Aha, al malo mi je čudno. Šta da se nađe neka dobra dušica pa pokloni igru svim živima? Ako nema limita na tome, onda mogu komotno žicat uokolo :)
Probaj, možda se isplati :D
Jesu li svi bežićni miševi fail?
Bilo bi vijeme da zamjenim ovaj razlog frustracije, budući da mi igranje ičega što uključuje imalo akcije čini nemogućim.
Trza, blokava i zapinje. Već imam nekoliko miševa iz Chipoteke (gdje mi tata radi) na raspolaganju, pa me zanima isplati li mi se uzimati opet bežićan? Jer isto je povećana fleksibilnost, a također imam ekran attachan na zid i iz kreveta gledam serije pa ponešem miš u krevet da se ne moram dizati svako malo :)
P.S. već sam pokušao s približavanjem sticka za miš (sad je uključen sprijeda).
Moj bežični me već služi dobrih dvije godine, bez zajebancije. Logitekov neki.
Chevap, jedan lik napravi giveaway za jednu igru (može biti i više kopija iste), a ostali članovi ulaze u giveaway pomoću pointsa. Stranica onda generira slučajnog pobjednika.
pitanje: postoji li Upsaler za pc, tj neki software koji moze radit ko upscaler u dvd playerima\televizorima??
Čistila sam sa ccleanerom i obrisao mi je sve sejvove od Machinariuma, jel' netko zna koje fileove moram čuvati, jesu to neki cookies ili? Ovo će biti treći put da je prelazim, ne da mi se više ispočetka :(
Sjecam se da je Machinarium napravljen u flashu, tako da mislim da ne bi smjela brisati cache/temp memoriju, ili nest slicno tome.
Ok, thanks :D
Moze jedno ozbiljnije pitanje. Koliko mi jetri šteti ako preko skolske godine pijem 2 puta tjedno (jedan put litru jeftinog vina, a drugi opet isto ili 2l pive), a preko ljeta 3-4 puta tjedno, s tim da su bar 2 puta litra vina, a ostala 1 ili 2 puta ili opet litra vina ili 2 l pive? Hvala.
PS: Imam 19 god, a pocea sam pit sa nekih 15, 16
EDIT: omg, zvuci uzasno :shock:
Sve iznad case skodi.
Ne mogu procijenit koliko, ali neces umrijet od ciroze jetre s tolikim kolicinama.
Also, koje je to "jeftino vino"?
edit:
inb4 ostali dezurni alkoholicari.
Znam da skodi, ali ono, ocu recimo sa 30,40,50 imat ozbiljnijih problema, tj. oce mi se zdravlje pogorsat tako da cu morat na puste pretrage, pazit na prehranu i to :D
A jeftino vino je neko od 10-20 kn. Recimo ribar
Onda ces umrjet od trovanja.
Ribar =/= Vino. Isto tako i Šjor Bepo.
To koliko pijes ce ti prouzrocit mozda neke lightweight probleme tu i tamo, ali nista ozbiljno. Naravno, moguce dodatne komplikacije zbog tog otrova sto pijes.
Ribar san puka, ne pijem ga ima par god. Nego jesi to mislija za svaku tu kvasinu od 10,20 kn ili samo za 2 spomenuta momka :D
Pretezito ta dva, ali ima i drugih. Skupi 10ak kn vise i kupi nesto malo bolje od tih otrova.
Sad mi je lakse malo :)
nadi zapca il neki malo drugaciji ducan di na plasticnoj ambalazi od 5l pise VINO isprintano sa plavom bojom i kosta oko 40kn. to je vino sto pravi muskarci piju
Will do.
Ne bi ti trebalo biti.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Tvoja jetra dnevno može bez problema rješiti jedno alkoholno piće. Pod jedno alkoholno piće mislim na deci vina, dva deci piva ili jednu rakiju. Jetra, pak, ne može jednom tjedno obaviti tjednu dozu.
Vrlo vjerojatno nećeš imati nekih ozbiljnijih problema, no svaki organizam je različit. Pitanje je kako tvoja prehrana utječe na tvoju jetru i koliko ćeš ju oštetiti, jer tko zna kakve ćeš sve ljekove biti prisiljen piti za 40 godina i hoće li ih ta ista jetra moći prožvakati.
Da da, shvacan sta oces rec. Nastojat cu to srezat malčice, barem preko ljeta sad :wink:
Jel se stavlja točka ako iza nje ide smajli?
Na jetru neće, na mozak hoće.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Faca.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
svejedno= Citat =:
Izvorno postao hacker
Jesam ja jedini koji otvori teme di je posto, ništa ne pročita i vratim se nazad na podforum?
Jesi, potraži pomoć
Nije preporučljivo, zbog toga se završava u zatvoru= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ljudska jetra u prosjeku pročisti 0.3% alkohola na sat. Pa sad računaj :P= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
http://i.crackedcdn.com/phpimages/ar.../0/4/74504.jpg
Ma kako se zove ovaj lik?
Živcira me :(
Carrot Top
Ach so, danke schon.
Aha, on je kao komičar. Hm, ajd da vidimo kako to izgleda...
Jel' netko nekim slučajem ima Grundigov televizor koji može USB-ove očitatavat?
Nemam blage veze kako izaći iz USB interfejsa, stisno sam svaku isusovu tipku :(
ugasi/upali tv? xD
Nope, treba stisnuti AV i prebaciti na televiziju.
Zašto nije mogla biti tipka koja služi kao back U SVEMU OSTALOM, ne znam.
Jadni ljudi koji su time obrisali guzicu. :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Di si sad to iskopo?
Listam temu od pocetka pa negdje naso
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
inace to se zove bide