Mislim da samo iskušavaju Radiant Story (kako bi to radilo da se koristi kod likova koji te prate) i kad su kod toga, pokušavaju to prodati kao Companione. Bez sumnje neće ništa valjati.
Printable View
Mislim da samo iskušavaju Radiant Story (kako bi to radilo da se koristi kod likova koji te prate) i kad su kod toga, pokušavaju to prodati kao Companione. Bez sumnje neće ništa valjati.
Priznajte, imali ste sličnu reakciju prvi put.
Bolje je pitanje ko je nije imo :D
Ja priznajem. :)
Odoh sad pogledati trailer jos jednom.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: KAKO.....= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: MOCNO............................................. ...
:pray: :pray: :pray:
Ovaj hansi ima u prosjeku 5 pray smajlova po postu :D
:D
necemo vise spemat :P
Primjetite da mnogo znaci dobra muzika u traileru.
S obzirom da sam bio gledao VGA 2010, te je teaser/announcement banuo totalno neočekivano, imao sam točno takvu reakciju. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja nisam imao takvu reakciju. Zbedirao sam se jer ga nikad neću moć pokrenut. :(
Ajme, video me nasmijao do suza! :D
Dobar
Onaj tko je napravio filmić bi trebao dobiti primjerak Skyrima besplatno.
Inače par starih screenova u visokoj rezoluciji: http://www.gamereactor.se/bild/?textid=26057&id=235971
I da, potvrđeno je 5. veljače da prvi gameplay filmić dolazi za mjesec dana.
Koje mačo ruke :D
A de ne sviđa mi se grafika :(= Citat =:
Izvorno postao Durin
Već vidim da je to ona grafika di prolaziš kroz travu a da se ona ne mrda, i di je kosa sljepljena za glavu i ne mrda se pa makar ti pado s planine i vjetar puho i svašta :(
Ili se varam? Budući da je spominjano ono u vezi snijega da će padati ovisno o vjetru i da na svaku teksturu se ljepi drugačije, možda se ipak varam :D (nadam se da se varam :rotfl: )
Enivejs ne mogu čekati Gejmplej da vidim :D
Ako su dali toliko detalja da se sniejg nakuplja a svaka grančica stabla mrda ovisno o vjetru, onda će se sigurno i trava pomicati ako hodaš kroz nju.
Grafika nije ništa posebno, ali to je zato jer se igra radi za konzole trenutne generacije. Grafika po meni izgleda dovoljno dobro za igru koja izlazi one godine (istina, ovo je prvi TES koji neće imati WOW grafiku) i nadam se da to znači da se budžet koristi u druge svrhe (gameplay, art, balansiranje, questovi, itd.)
Britanski časopis OXm otkriva još par novosti:
Izvor informacija= Citat =:
- There is a perk that will lower the sound of your footsteps.
- Perk for Axe that enables deeper cuts, which means prolonged bleeding. You can hit someone once and they will eventually bleed out (nadam se da će neki neprijatelji (i igrač) biti u stanju nekako zaviti tu ranu)
- Eventual perk upgrade for Maces that will allow you to hit for full damage, ignoring armor stats
- The article mentions placing runes on the floor but in particular talks about 'lob a frost rune down and if an enemy wanders over it, shards of ice will be launched through its body'
- Telekinesis is an available spell
- When you kill a dragon you're able to absorb its soul which will make you learn a new dragon shout
- Dragon shouts have cooldown periods after each shout performed. Individual shouts will have their own cooldown time
- In the northern parts of Solitude is the Bard's College. The city is a busy port and there's event similar to bonfire night that has the burning of an effigy of King Olaf
- Whole world is hand-crafted. Oblivion had some generated landscapes and there is NONE of that anymore used in Skyrim
- Oblivion had 1 dungeon designer with artists doing the rest. Skyrim has 8 dungeon designers
- The Shivering isles expansion inspired the team that unique, hand-crafted cities, where no two buildings look the same, was the way to go
- Example of new AI: 'Wolves have a den. Few times a day they go out and do a patrol and hunt in a pack. If they kill something then they'll hang out there. If you go outside and they're on patrol they will come after you. If they've killed something they will guard that and not chase you down as they want to look after it
Sta da kazem nego... :pray:
Ovo sa vukovima mi se posebo svidjelo i sve sam ocekivao da ce napisati da ono sto ulove, a ne pojedu onda odvuku u jazbinu.
(tako bi se tamo mogao skupiti dobar pocetni loot koji bi se nasao na tijelima ubijenih - ako uspijete zaklati citav copor to jest. :D )
Nadam se da ovo znači da više neće svi dungeoni biti isti.= Citat =:
- Whole world is hand-crafted. Oblivion had some generated landscapes and there is NONE of that anymore used in Skyrim
- Oblivion had 1 dungeon designer with artists doing the rest. Skyrim has 8 dungeon designers
- The Shivering isles expansion inspired the team that unique, hand-crafted cities, where no two buildings look the same, was the way to go
Možda neće imati WOW grafiku, ali sam ziher da će imati breathtaking scene/panorame itd. Daj zamisli taj pogled sa vrha planine sa max filed of view.= Citat =:
Izvorno postao Akul
Samo neka poprave detail distance. Ako se netko sjeca Jerall Mountains iz Obliviona. Detalji i distanca na max a jos uvijek izgledaju kao da su napravljene od tetrapaka.
Nije tetrapak ali bome nisam ni odusevljen.
http://www.pohrani.com/t/27/3a/4F6jj...02-07-22-4.jpg
Ma nekako sam uvjeren da me grafikom neće igra očarati :(
A jebemu mater, jel teško uzet godinu dana ako treba i napraviti nešta revolucionarno ko što je Crysis bio? Ok, ne kažem sad da treba napraviti ultra-mambo-jumbo igru al ono, po svemu sudeći ovo bi trebala biti epic igra. Pa ne kontam zašto nebi bila i grafika predobra :D
Grafika ne mora biti WOW da bi bila zadovoljavajuća. Grafika Skyrima je i više no dobra za jedan RPG ovakve vrste. Ako se biudget iskoristi za nešto drugo još i bolje. Osobno, smatram da su mali detaljčići poput žila na rukama i zadivljujućih okoliša 1000 puta vrijednije od WOW grafike što se tiče izgleda. OB-ovo blještenje computer generated pejzažima nije bila jedna od njegovih dobrih strana.
@Mirogamemasta, to je i mene jebalo u Oblivionu, ali ima modova koji to peglaju tako da izgleda prirodnije i bolje. Po meni su esencijalni pošto bez njih izgleda odvratno.
Googleaj Distant LOD Texture, ziher ćeš naći nešto.
I da, slažem se sa Akulom.
A znam sve to al ono... Volio bi kad bi bilo stvari tipa ono kad prolaziš kroz travu da se ona mrda za tobom i da kad npr castaš fireball na nešta lomljivo da se to razvali na 20 komada i da leti fino onak :D= Citat =:
Izvorno postao Akul
Ugl ne mora to biti Crysis, al nek dodaju malo zabave u tu igru i ne preko samog gameplaya. Tipa meni je u Bad Company 2 ponekad bila zabava da idem okolo i rušim kuće :rotfl:
A dobro, sad sam budan već 16 sati i polako skrećem tako da neam pojma šta pričam... Ugl, odoh spavati :D
Da, fora je kad u igri imaš tako neke stvari da ti skrenu pozornost.
Kolko sam samo puta poginuo dok sam u CS-u s AK-47 ispisivao svoje ime...
Jel postoje ikakve naznake sys requirementsa?
Ako ne, kolke bi otprilike bile? Quad proc? 1GB grafulja?
Moram. :pray:= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
ot:
Nek ne bastardiziraju igru, nek gameplay bude na razini, i ja hepi. :)
@Linex
Ziher sam da će najslabiji Quad, 4GB RAM i Main/High -stream grafa biti dovoljna za max detalje. Ipak igre stagniraju na tom polju zadnjih godinu-dve.
Ma nek je grafika u rangu Resident Evil 5/Dead Space 2/Mass Effect 2 i sve savršeno :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Oću reći da te igre nisu zahtjevne a grafika je i više nego dobra. Također Bad Company 2 je dobar primjer :thumbs2:
Hmm, Mass Effect 2 i Dead Space imaju relativno lošu grafiku za današnje standarde. Oku su ugodne igre, ali tehnički su zastarjele. Nebi volio takvu grafiku u Skyrimu. Htio bi da bude poput Metro 2033, da svaki objekt ima svoj volumen, da sve izgleda opipljivo :D
Mass Effectu takvo nešto nije ni bilo potrebno, dok je kod Skyrima to druga stvar. Ovo je čisti, free roam RPG za razliku od ME koji je zapravo bio porilično zatvorena igra.
E ajde mi ti, All-seeing-eye, reci koje to igre imaju fenomenalnu odličnu neznamkakvu grafiku da izgledaju bolje od ovih.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ajde, samo jednu.
Ovaj Metro (iako odlična igra), ima lošije animacije likova i teksture nego Dead Space 1.
Ima odličan dizajn levela, ali bome imaju i DS i ME.
Ja to više ne kužim.
Pod gaming općenito čitam svačije postove o svim novim igrama i ispada da NITI JEDNA (!!!) igra poslije Crysisa nema dobru grafiku.
WTF???
Pa koji su to 'današnji standardi'???
Crysis i možda još 2 shootera???
S tim da Crysis uopće nije impresivno lijep. Sve je već viđeno u Far Cry-u.
Ma odustajem!
Neznam jel se to meni čini, ili ona ženska na zadnoj slici skoro liči na nešto (poznato je da Bethesda nezna složiti zgodne ženske modele, sve moraju modovi).= Citat =:
Izvorno postao Durin
Flejm na Bartuca, ovo je neviđeno :pray: :pray:
@LorlonWarrior
Od svih zanimljivih sitnica koje nas mogu cekati.. mislim da je "mrdanje" trave najlosiji primjer. To nam stvarno nije potrebno... ionako je FPS-rpg, pa nije bas da ces vidjeti da se trava mice kad se kreces.
Imas travu koja se mrda u Two Worlds 2.. zanimljivo ali moze se i bez toga za potpuni ugodjaj..
@Windwalker...
Mass Effect 2Sima odlične in-game animacije dijaloga i to je sve sa grafičke strane. Texture su strašno loše, objekti su svi oštrih i pravocrtnih rubova kakvi su se koristili u doba Neverwinter Nights 1 (2002-2003 godina). Bump Maping uopće ne postoji. Čak je i spektar boja full hladan i monoton.
Dead Space 2Sima odlično dizajnirano odijelo koje zbilja djeluje opipljivo i to je praktički to. Puno mu pomaže fizika koja napravi iluziju "opipljive" grafike. Ali opet, texture su izuzetno loše, pogledaj samo oružja našto liče. Monsteri pokraj onih iz Metro 2033 izgledaju kao da imaju par milijuna poligona manje. Grafički ima praktički sve iste mane kao i Mass Effect.
Od boljih grafičkih primjeraka tu su ti - FarCRY 2, Crysis, STALKER Clear Sky, NBA 2010, Assassin's Creed 2, Metro 2033...
I naravno da se poteže Crysis kao benchmark za grafiku. Čim izađe 1 igra koja je grafički napredna i impresivna, ona u tom trenutku diže standarde. Mass Effect 2 i Dead Space 2 su oku ugodne igre, ali su realno grafički zastarjele. Dva potpuno različita pojma su "oku ugodna grafika" i "dobra grafika (tehnički)".
Hmm, onda vi stvarno vidite nešto što ja nemogu vidjeti.
A mislio sam da mi je vid dobar.
FarCRY 2 i Crysis mogu vidjeti kao vrhunac, no ostali mi nisu ni po čemu impresivniji od većine.
Pogotovo Assassins Creed (dvojku nisam igrao, no sudim po viđenom iz trailera) koji izgleda blijeđe i monotonije nego što je ijedan Mass Effect ikad izgledao.
No opet, ja bi reko i da Tomb Raider Anniversary ima odličnu grafiku, iako tamo mogu vidjeti da nema dosta tih poligona/čega već što ovi imaju.
Ontopic, Skyrim izgleda super. Gameplay će vjerojatno biti loš, no ne i tehnička prezentacija.
Da, upravo to. Odlicne animacije, fenomenalno osvjetljenje interijera i eksterijera, solidna fizika, ali su teksture katastrofa. A to mozemo zahvaliti konzolama. One imaju daleko inferiornije grafičke čipove, a i mutne teksture se uopće ne vide kada igras na velikom televizoru od kojeg si udaljen 4 metra.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Neće popuniti doživljaj... Al mislim da sam već spomenuo negdje gore. Ako naprave prekrasan okoliš, pa neko će htjeti putovati kroz njega i pješke, ne? A ako već putuješ kroz taj okoliš, valda ga planiraš napraviti što kulijim i da ima više interakcije s tobom a ne da bude "mrtav" i hladan ko u Oblivionu i da djeluje umjetno. Npr Far Cry 2 mi je :pray: , tamo se se mogo zabavljati kidajući grane, šišajući drveće, prolazeći kroz travu koja se mrda, paleći travu koja gori, itd... + naravno općenito grafika u FC2 mi je :pray:= Citat =:
Izvorno postao Megger
Još ako naprave da buš nestane kad staneš u njega :D Kako je bilo u Arcania demou :D
Sad sam baš pogledo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A ne izgleda ni to čak loše XD
Iskreno, radije bi to nego da prolaziš kgoz grmlje :?