Jel zna ko kolko sati ponuda ostaje nakon šta dodje druga?
Printable View
Jel zna ko kolko sati ponuda ostaje nakon šta dodje druga?
24h
Ne to, nego pitam kolko će sad još npr L4D2 bit na akciji?
Ah evo, pojavio se i Indie Pack, ali sucka ovaj put :[
Sta ne to? Proslo je 24h, nije vise na akciji= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ma bio je prije par minuta. Vidičeš sutra da igre ostanu na akciji jos dodatnih 1h.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Kupio bih si orange box al onda bi si preso preko mjesecnog limita i kartica bi mi bila oduzeta nakon prvog mjeseca koristena :D...ah well bit ce jos akcija XD
Ja sam upiknuo L4D2, prijatelj mi je giftao, a ja sam mu poslao novce. Ne znam sada za orange box da ga upiknem. Ja nemam kreditnu pa žicam od drugih i onda ja dam mami pa im ona pošalje preko net bankarstva. Ako ima neka dobra duša koja bi mi htjela giftat igre, a ja ću mu slati novce neka me doda na steam. :D
EDIT: Jel moguće žiro računom kupovati preko steama? Stari mi ima u hypo banci žiro račun novaca na njemu onak, ni ja ni on ne znamo što bi sa time. :? Visa, obična?
Može kolko sam skužio od ovih gore.= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
Visa Electron, ali ne kod svih banki. Mislim da samo PBZ i Erste mogu, al nemojte me držat za riječ. Tj. za PBZ garantiram da može, ne znam koja je druga banka bila.
Ah, on je u Hypo banci. That sucks.= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Ako imaš dosta para na tom računu, a nemaš šta s njima, napravi novi račun u PBZ i jednostavno prebaci.
Ili jednostavno pošalji meni pare. :D
LOL evo odmah :D= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
MENI TREBA :D= Citat =:
Izvorno postao Čux
Nadam se da ću stići na akciju, doma sam tek u 18:20h!?!?!?!? :cry: Do kad traje akcija???
do 19:00 ko i svakog dana :)
Ooo, do jaja, taman bum stigao u shoping. Dobro da nisam ono prije par tjedana kupio Team Fortress 2 za tu lovu :pray:
Hm...meni fali samo Portal iz svega toga, koji pak samostalno dodje isto k'o i sve ovo...hmh...
Evo, nek se i vama mota po glavi.
FIFA 11 (X360, PS3)- 25 funti
Red Dead Redemption (X360, PS3)- 24 funte
Vanquish (X360, PS3)- 22 funte
Halo: Reach Limited Edition with Xbox Live 800 Points Card (X360)- 35 funti
:pray: :pray: :pray:
As seen on game.co.uk
:pray: :pray: I CAME!!! :pray: :pray: :pray: FIFA već naručena :D
Ipak neću Orange Box, uštedjeti ću za nešto "bolje". Već imam HL2, a TF2 me baš i ne zanima, tak da ću rađe preskočiti. Možda kasnije dođe nešto što mi bolje odgovara, a imam još samo 70-80-ak kuna na računu.
Od danas svaki dan odvajam nekih 5-10kn pa za bozic skupim mozd neke pare... brijem da ce bit neki CoD paket ili tako nesto... hmhm ;D
Krenula nova akcija!
Metro 2033 = 7,5€
KotOR = 2,5€
DIRT 2 = 5€
Razmišljam o Metro 2033...
EDIT:
Ima i AvP za 6.5€, jel to ovaj novi AvP ili jedinica??!?
EDIT 2: Valjda je novi, ali neću to :(
I samo to. Heh :( Pa ako piše classic onda je prvi, a ako nepiše onda je novi. Pa vidiš po naslovnici.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ima još, ali ove su meni zanimljivije...
Uzeo Metro, KotOR i Beat Hazard - photo seizure ftw
U cijelotjednoj akciji sam kupio samo Indie Story Pack i Defence Grid.
Ja danas uzeo Beat Hazard...ako je upola zabavan k'o legendarni Audiosurf, onda ce bit dobro..a ako i nije,k'o ga je*e - ionako je to cijena jednog bureka.
EDIT: Houli šit! U ovome zbilja mozes dobit epilepticni napad k'o od sale...
ja igram vec par dana audiosurf i beat hazard i mogu rec da je jebeno
Sutra dobivam debitnu.
WOOOOO!:D
vgg!= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
De nisi fer i ja bi :?= Citat =:
Što se sve treba za to?
Dobivas il ides ju napravit, tj napravit racun i predat zahtjev za karticu?= Citat =:
O bokte.
http://tinyurl.com/32fdjfz
Kartica se kupuje kao bon za mobitel. Dođeš u banku, zatražiš karticu, daš novce, uživaš.
Mmm, lijepo, a koliko se to čeka? Mogao bih dat neku stotku.= Citat =:
Sta ne kazete starcima da vam daju kreditnu i gotovo?
Jes da neki seru da je nesigurno ovo-ono, al recite im nek vam daju da probate samo.. I onda kao npr. ja kupite 2x headseta za jednu funtu preko ebaya, dok dobijete kazete da jedan ne valja(u mom slucaju jedan nije valjao.. al ajd) i ovi vam vrate pare i onda ce vjerovatno bit "w00000000000000000t OMG LOLOLOL kak je taj ebay zakooon" cisti primjer je moj stari kojeg nagovaram vec jedno 3-4 god. i sad je odlucio da proba zato jer mu ostala neka sica na kreditnoj... I od prije toga(cca. nekih 2 tjedna) cijelo vrijeme visi za ebayom, bas je danas narucio neka sranja za prozore na autu..
Znam da je necitko al mi se neda sad citko pisat XD
2 minute?= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
Eda, Kako mi je žao što nisam žicao novce dan ranije, sada ne mogu uživati u L4D2:(
Da ali problem je što moji starci nemaju kreditne, samo žiro i tekuće i to... :?= Citat =:
Izvorno postao blood4me
That's a different story... ;D
Zapravo nemaju nit moji kreditnu, al ja to zovem kreditnom.. imaju onu visu electron, deviznu i guess... ne kuzim se ja bas u to; glavno da radi :D
Sorry što offtopicam temu ovako, ali jeli to ovo?
http://www.zaba.hr/home/wps/portal/publ ... 0i%20mlade
Kakav je Star Wars: Knights of the Old Republic?
Smeće.= Citat =: