Izvorno postao Doctor Freak
Inače da uzeo sam ganc novi LG GS290 za 400kn. Iznenadio se koliko je mobitel pun aplikacija i kako touch screen u biti nije loš kao na prethodnim modelima (da vidi se pomak).
Nakon nekoliko sati igranja po meniji i postavki odlučih se poigrati sa softwerom. Spojim mob sa PC-om i krenem instalirat LG SUITE IV.
Nakon te instalacije dobivam poruku da postoji noviji SOFTWARE za moj MOB i da li ga želiš flashati na novu inačicu (za one koji neznaju to je ko da stavljamo noviji ispravljeni bios na maticnu).
Prije instalacije skida hrpu nekih flash drivera od neke žnj firme i samu instalaciju počinje sa CMD-a (bokte mazo ako u 2010 godini nemožeš napravit novrmalnu instalaciju).
I dolazi do prekida. FAIL. Skužim pa ove instalacije se ne mogu obaviti na WIN 7 operativnom sustavu.
Da jedna firma poput LG nije mogla napravit normalni software za update svog moba a da radi na winsima 7. Sva sreća da je mob noviji od tih winsa.
Reko OK, ajd progutat ću to i rokam mob na drugu mašinu di imam XP.
Instalacija se zbog nekog XX problema pokrenula tek od druge (bem ti LG da ti hebem).
Mirišim na sranje.
Updejt završi, reko hvala ti Bože, imam ganc novi lijepi mobač za male pare i najnoviji software na njemu.
Palim MOB, ima slika nema teksta. OMG OMG OMG. Nekako se vizualno prisjetim ikonem za reset telefona, no ne pomaže. Probam bacit restore na stari software ne ide.
I tako je moj MOB postao INVALID.
Otišao u T-MOBILE. i reklamirao istog.
Nisam mogao vjerovati da se to takvoj jednoj firmi može dogoditi. Da imam love tužio bi ih, majke mi. I pred njima instaliravao novi software i sjebo MOB.
Sada se samo nadam da nece t-mobile frikove uspijet to popravit i da cu dobit novi isti telefon.
Vjerujte mi nagledao sam se lošeg softwera ali ovo za flash moba od LG-a je vrh vrhova.