WOO-fucking-HOO
Novi epski cinematic...jedino od toga bolje može biti datum izlaska, i detalji oko igre (podklase mjesečna pretplata i slično)
Printable View
WOO-fucking-HOO
Novi epski cinematic...jedino od toga bolje može biti datum izlaska, i detalji oko igre (podklase mjesečna pretplata i slično)
Novi Holocron video. Holy shit, veže se uz KotOR, zajedno s Revanom i Malakom.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setV ... deoId/1745
Jučer pogledao, i pomislio da li su u planu imali sith emperora u doba kad su radili kotor ili su samo ovo zajedno uklopili...ukoliko su ga u planu imali još onomad...BioWare imas tvarno dugoročne planove izrade igara...
Sve u svemu zanima me hoće li uopšte spomenuti jedi exile-a, jer on je možda i bitnija donekle figura od Revana, iako nije iz BioWare-a izašao...i Holy cow, revan ima backhand grip...kao i starkiller...
Sve su samo uklopili i to sve zahvaljujući dvojca gdje je istaknuto kako je Revan naišao na drevno Sith carstvo.
Priča dvojke je dodatno produbila Knights of the Old Republic serijal, a o samom Revanu da ne pričam.
Tu je, novi CG. Toliko o underpowered Trooperima. :)
Updejtan.
I owerpowered jedi-ima :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne mogu vjerovati došao do pola trailera i...marak..."copyright claim by EA"...ali u pola videa...aaaaahhhhhhh proklet bio EA
Novi link.
Uglavnom, skidati će ih jer je valjda leakan trailer ili nešto.
Zar si stvarno očekivao da neće biti? KotOR era je, sve se vrti oko Jedija.= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Ocekivao sam nekakav balans kulnosti, da jediji, koji su po defaultu najkulniji budu nerfane kulnosti zbog izrazenosti tuđih.= Citat =:
Tenks AoC...Trailer je sjajan,
Koliko god da planiram s jedijem igrat, toliko me i trooper privlači, kako zbog trailera, tako i zbog toga što će igrnja s njim biti najsličnije ME II...
Al opet trooperi nema silu i saber....
opet su me prolazili trnci :pray: :pray:= Citat =:
Predobar trailer, yebemti sile mi cure :pray:
pogledao sam sad sve filmiće, stvarno su epic.
btw, na jednom sam pročitao da je za bioware ekipu samo jedinica canon jer su je oni radili, a nadam se da to nije istina
Oni ne mogu odrediti što je canon a što nije, to određuje Lucas.
Plus da je tako onda ne znam zašto idu sa spikom da su Revan i Malak naišli na drevno sith carstvo kada je to rečeno u dvojci.
Nego, trailer <3
:shock: 'Oću je sad!!! Đorđika, to te ja pitam
Ovaj treiler je bolje od Episode I, II i III zajedno :D
PRE PRE DOBRO. DeusEX trejler je odlican, ali ovo je Savrsenstvo :pray:
potpisujem i ovo= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Hadouken. :)
I još malo detalja kao, npr, da će svaki igrač dobiti svoj brod i slično.
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... ars/101355
Hmmm zanimljivo...mislim da neće biti upravljanja brodovima, al je sjajno...
Al tek sutra (danas?) gameplay, i ko zna možda relaease date...
Isusati boga dragog, koji trailer. Svršio sam majke mi. Bioware FTW!¨Čak sam i počeo lajkat SW pomalo :D Šteta kaj ovo nikad neću igrat, ne volim mmo-e :(
Što? Ni ja nisam fan MMO-ova, za života nisam ni jedan ni pogledao, čak nisam ni toliki RPG fan, al ovo tako planiram igrati, čak i da nije SW...to što jeste je samo dodatni bonus...
@Aral
O, igrat ćeš, igrat. Ovo svi igramo! :D
:D
Evo, tko jos nije pogledao, u HD rezoluciji...
Stavljam na mob :)
Nego, kakav će način plačanja bit, nešto u stilu wow-a ili?
Prvi trailer je bio genijalan, drugi je genijalan na n-tu....
Svaka cast kompaniji koja im radi cinematicse...znao sam kako se zovu, ali sam i zaboravio...godine, sta cete...
Kakve smo sreće dobićemo još jedani cinematic na sljedećem E3, taman prije izlaska igre...
BTW kako je treba zaustavila saber rukom....
Blur Studios
To je ekipa koja im radi cinematicse...
Nitko ništa, vidim. :eyebrows:
Ovi gameplayi nisu baš bitni zbog gameplaya koliko zbog stvari koje otkrivaju: full-VA za dijaloge (bitne ili ne, još upitno), Twi'leksi kao rasa i više glasova za svaku pojedinu rasu (možda ovise o klasi). Brodovi će se izgleda moći ukrašavati kao kuće u drugim MMO-ovima tipa Everquest 2, ali još zanimljivija je izjava BioWare-a da bi oni ili stavili space combat odmah na početku ili uopće ne bi. Nada?
E3 2010: Lightsaber Gameplay
E3 2010: Trooper Gameplay
E3 2010: Field Action Gameplay
E3 2010: Player Ships Trailer
Fora, nema šta.
E3 2010: Bounty Armor Trailer
:pray:
Most impresive...
Mada dole vidim release date q4 2010...sesu li stavili neki generic RD, ili ono znaju nešto što mi ne...
Pa igra bi trebala doci krajem ove godine, najkasnije pocetak iduce. Ja se jos uvijek nadam da cu upast u betu^^ :)
Dojmovi čovaca koji su zaigrali na E3-u.
http://www.tor-aid.com/20100616226/TORO ... swtor.html
http://www.tor-aid.com/20100616227/TORO ... ggler.html
Može, bar nema auto attacka.= Citat =:
-Saber combat was awesome. You can really feel when someone blocks your attacks, or vise versa. Right click was to attack with a basic attack, and it almost felt like an action game. It took a bit to get used to it though, because your "normal" right click attack almost counts as an ability, in that it activates a cooldown on your special abilities. So if you keep spamming what would be the Auto-Attack in other MMO's you wouldnt be able to use any special abilities. You have to make the effort to stop attacking that way and attack with a special ability instead. Long story short you cant be attacking with a basic attack and spamming special attacks at the same time, you have to choose between one or the other.. every half second!
Oooh.= Citat =:
The second attack was an explosive AOE grenade fired from his gun which required four ammo points. This leads me to the Troopers’ third ability, Fast Reload. Fast Reload quickly loads six ammo points into the chamber of the Trooper’s gun. Ammo points are required for the Trooper to use certain abilities like Fire Grenade.S Fire Grenade did a decent amount of damage to the main target, where everyone around him seemed to take about half give or take a few points. And finally the most enjoyable attack of the trooper, Stock Strike, slamming a mob in the face with the butt of your rifle had some awesome enjoyment to it.
Čitam sve hands-onove i niko nije igra ni sjednim jedijem...Jel niko ne želi igrati s njima, ili jednostavno BW na dopušta...Boli me briga za iskustva klasa koje planiram rezat, želim znati kako je jedijem igrati...
BTW saber combat, ako je upola kao što piše...jednostavno zakon
A kak je plaćanje riješeno? U stilu wow-a ili se još uvijek nezna...
Onda bi dobar i besplatan trening bio Allods Online :)= Citat =:
Uglavnom, pogledao sve filmiće koje ste postali. Jednostavno zakon!
Još samo da mogu igrat kao opaki Jawa SW i moći ću sretan umrijeti :P
Novi demo part^^
Budem pogledao kada dodem s faksa :)
Sveta kravo!!
ovo je neopisivo zarazno...a još nisam ni igrao...koliko vidim grafika je loša prilikom dijaloga, kad je zumirano, kad se ovako igra i ne smeta puno...
Release date spring 2011.... :twisted: